2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler arkadaşlar
benim oğlum henüz diş çıkartmadı aranızda dişini çıkaramayan var mı? :26:
anca bıcır bıcır konusuyo oğlum baska bişey yaptığı yok

merhaba bizdede aynı sorunlar var. öksürük burun ve salya akıntısı ishal boğazları enfeksiyon kapmış antibiyotik kullanıyoruz.ustune birde diş eklenince bir haftadır perişan olduk.ha bu arada antibiyotikte ishal yapıyor.

kızlar merhaba..ben aranıza yenı katıldım.
hoşgeldin canım bebeğin mayısın kaçinda doğdu ismi ney
herkese iyi geceler arkadaşlar
benim oğlum henüz diş çıkartmadı aranızda dişini çıkaramayan var mı? :26:
anca bıcır bıcır konusuyo oğlum baska bişey yaptığı yok

bizimde çıkmadı malesef bizde konuşmada yok çok canı isterse baba mama diyo ve kahkaha atıyo emeklemekde yok sadece kollarından tutalım yürüsün yada koltuk kenarına tutunup ayakta dursun haa birde ekmek delisii ya varmı başka ekmek seven bebiş

benimkide emekleyemiyo canım ama çok çabalıyo emeklemek için her işini dönerek halledio
anca dönüyo bide qeri qeri qidiyo :26:
benim oğlumda ekmeği çok seviyo bisküvi falanda veriyorum dünden beri eline kemiriyo
ama biran önce dişleri çıksın yaa

Son düzenleme:
ßu arada herkese qünaydınn...
Oğlum bu kadar erken uyanmazdı normalde ama nedense uyandı
of... qözlerimi açamıyorum yaa :97:

Son düzenleme:

Canım benim kızda ekmek delisi bayılıyor sıpa aslında iyide oluyor ben oğluma boğazına takılır diye vermemiştim ama en ufak taneler midesini bulandırırdı. fakat kızıma veriyorum eline maşallah koparıp koparıp yiyor

benim kızlarda işine geleni yiyolar işine geleni pütürlü diye çıkarıyolar ellerine ver ekmeği hoşlarına gidiyo bizi oynatıyo bu cadılar

Oğlum az önce emekledii
hiç sürünmedi ben emeklemeden yürür heralde diodum ama
az önce emekledi paşamm

slm kızlar demek herkesın bebısınde salya sumuk ıshal oksuruk.. kıyamam ben onlara hem kıs hem dıs cıkarmaya calısıyolar, bızde de dıs yok ama her turlu belırtısı var malesef bu arada gunduz 3 saattır kızım uyuyo uyanmadı sok ıcındeyım 10dakıkada bı kontrol edıyorum yasıyomu dıye:) gercekten bu bebklerı anlamak cok zor

bizimde 2.dişimiz çıkıyo bu hafta 2 dişi birden çıkıverdi:)

hasta bebişlere acil şifalar..

Maşallah bebişlerimize kızlar
benim kızda sürünme olayı yok gerçi çocuk yer görmüyor birazda tembel , dişlerimizde iki ay önceiki tane çıktı diğerleri şimdilik yok, konuşmaya çok meraklı anne baba mama bazı çözemediğim bağırmalar ve müzik çıktığı zaman yırtınıyor bağırıcam diye ya bu halleri çok şeker doya doya yaşayalımmm :87:

Hasta bebislere cok gecmis olsun. Minicikler daha, keske hic hasta olmasalar. Benim kizim da agzinin kenarlarinda kirmiziliklar vardi once anlamadim sonra cogalmaya basladilar. meger mantar turu bir enfeksiyonmus. Onemli birsey degil biliyorum ama buna bile moralim bozuldu. Allah beterinden saklasin. Bebislerimiz hep saglikli olsunlar insalllah.

maşallah canım yine de gayret ediyo bizimkinde gayret de yok bi aradöne döne gidiyodu onuda bıraktı tek derdi ellerinden biri tutsada yürüse ben dişlerinden ümidi kestim yaşına çıkar ancak diyorum
canım ben ilk verdiğimde nerdeyse boğuluyodu ödüm koptu uzun süre vermedim baktım olmuyo yine vermeye başladım amaikidebir damağını yokluyom damağına yapışıyo fark etmiyorum bide ekmeğin tadını aldı ya ilerde çok ekmek yer obez olur diye korkmuyorum değil hani
Oğlum az önce emekledii
hiç sürünmedi ben emeklemeden yürür heralde diodum ama
az önce emekledi paşamm
maşallah darısı başımıza
bizimde 2.dişimiz çıkıyo bu hafta 2 dişi birden çıkıverdi:)

hasta bebişlere acil şifalar..
maşallah dişleriniz hayırlı olsun inşl diğerlerini kolay ve çabuk çıkarırsınız

bağzı bebekler emeklemeden yürüyorlar canım
demekki seninkide öyle olucak o yüzden takma kafana
yürüdüğü qünleri qörürüz inşallah hep beraber

biran önce dişlerimizde çıksa da rahatlasak :26:

günaydın kızlar.hala uykum var.bugün de geçse de 2 gün bebeğimin yanında olsam.gece hiç emmek istemedi.ben verdikçe ağladı.offf ya zaten bitek gece emiyordu düzelir inşallah

günaydın kızlar.hala uykum var.bugün de geçse de 2 gün bebeğimin yanında olsam.gece hiç emmek istemedi.ben verdikçe ağladı.offf ya zaten bitek gece emiyordu düzelir inşallah

ek gıdaya yeni mi geçtiniz canım...
bizde ek gıdaya geçince oğlum gündüzleri emmiodu sadece geceleri emiodu
ama 1 hafta sürdü malesef 1 hafta sonra gece emmeyide bıraktı
hiç emmio beni artık
inş seninki de öle olmaz

en tembel mayıs annesi geldi :)))
nasılsınız bakalım ?
ipek biraz hasta öksürüğü başladı yine arada bi başlıyo geçiyo anlamadım.
artık günde 1 kez geceleride 1 kz mama veriyorum azallttım çok şükür yoksa ocağımıza incir ağacı dikiilcekti
kızımın reflüsü olduğundan mamasınıda heryerde bulamıyoduk..
neyse inşallah herşey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…