2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun incileriniz, bizim uykularda çok fena bu ara diş mi acaba? İnşallah düzelir bir an önce.

sağol canım belkide diştendir benim oğlum zaten aman aman uyuyan bir çocuk değil ama bu diş zamanı iyice kötü oldu gece hem ağlıyo hem uykuya bir türlü dalamıyo dolayısıylada uyanıyo şimdiden böyle başladıysa diğer dişler içinde baya zorluk çekicez herhalde

kızlar bu arada havalar çok soğuk evde kapalı kalıyoruz şimdi alışveriş merkezine gitsek çok kalabalık oluyo kapalı yer tam mikrop yeri dışarı çıkarmak istiyorum hava alsın diyorum ne kadar giydirsemde emin olamıyorum ama bağışıklık sistemininde kuvvetlenmesini istiyorum nasıl yapıyım şaşırdım geçen haftalarda o havalar güzelken çıktık dışarı öksürük oldu ancak şurupla atlattık

benım oğlanda sevdı mama sandalyesı orda oturmayı sevıyor ma uzun sürelı değil bellı bır süreden sıkılıyor ıstemıyo roturmayı

ya can sabah kahvaltısında mutlaka bisküvi yemek istiyo ben bisküvi,pekmez,peynir,yumurta birde ıslatmak için bir meyve koyuyorum bazen muz bazen elma bazen armut,kayısı ekliyorum ama içine ekmek içi koyarsam yemek istemiyo bende böyle vermeye çalışıyorum

bugün oğluşuma pasta yapıcam nede olsa artık benim küçük adamımında 2 tane dişi var akşama babananne dedesi halası falan gelicek yani o diş acısını çeksin biz pastaları götürelim :)))))

ya kimseckler yok. kızlar kim oldugunu hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız netten zeka gelişimi için set almış ve çok memmundu,aradım bulamadım, hatırlayan bilen varmı acaba?buarada bizimde dişlerimiz yok bekliyoz bakalım incilerimizi

bende bugün ne tür oyuncaklar alıyosunuz diye soracaktım bizim babamız çok meraklı oyuncaklara evi dolduruyo halkalr falan almıştı geçen hoşuna gitti bebişin yarın çıkınca yine bakıcaz

Keci sutu urunleri Avrupa'da verilmiyor. Bilgin olsun.

Kayra da gecede 3-4 kere uyaniyor son iki haftadir. Bu yastaki bebeklerin gece emmesine gerek yokmus ama rahatlatmak icin emziriyorum ne yapiyim? Dun gece sadece gece 3de emziriyim bir kereligine dedim ama yine 2 saatde bir uyandik. Bir kacgun boyle denicem bakalim degisme olacak mi!
Sizin bebekleriniz uyanikken yataklarina birakilinca kendi kendilerine uyuyabiliyor mu? Ben de kendi kendine uyumayi ogrensin diye degisik methodlar deniyorum.

Bu arada benim bildigim 1 yasina kadar seker ve tuz yok. Tuzsuz peynir mi aliyorsunuz? Pekmezde ve biskuvide de seker var sonucta.

Kayra da gecede 3-4 kere uyaniyor son iki haftadir. Bu yastaki bebeklerin gece emmesine gerek yokmus ama rahatlatmak icin emziriyorum ne yapiyim? Dun gece sadece gece 3de emziriyim bir kereligine dedim ama yine 2 saatde bir uyandik. Bir kacgun boyle denicem bakalim degisme olacak mi!
Sizin bebekleriniz uyanikken yataklarina birakilinca kendi kendilerine uyuyabiliyor mu? Ben de kendi kendine uyumayi ogrensin diye degisik methodlar deniyorum.

Bu arada benim bildigim 1 yasina kadar seker ve tuz yok. Tuzsuz peynir mi aliyorsunuz? Pekmezde ve biskuvide de seker var sonucta.

selamlar
benim kızım bıktı o kahvaltıdan ne verceğimi bilemiyorum. mamayla devam :S

disi cıkan bebeklerı ve annelerını kutluyorum:) ya benım kızım da aynen dedıgınız gıbı gece sureklı aglayarak uyanmaya basladı cok huzursuz butun diş cıkarma belırtılerı var ama dıs yerlerınde ne bı kabartı var ne kızarıklık bu sekılde ne kadar devam edıcek bılen varmı. dıs bırden cıkabılırmı kabarıklık yokken?ya da ne kadar zaman sonra cıkar

bizde de diş yoooook...uykular berbattttttttt kahvaltı hiç yemezzzzzzzz

ama çok seviyom onu:)

bende bugün ne tür oyuncaklar alıyosunuz diye soracaktım bizim babamız çok meraklı oyuncaklara evi dolduruyo halkalr falan almıştı geçen hoşuna gitti bebişin yarın çıkınca yine bakıcaz

ilk arabamı aldık playskool sevdi kerata:)

küçük silindirleri var topları var müzikli oyuncaklar falan..hoş oyuncaktan ziyade süt sağma makinasının aparatlarını,kumandayı,telefonu,tesbihleri falan seviyoz:)

merhaba arkadaşlar..uzun zamandır giremiyordum foruma..nasılsınız bakalım..inciler çıkıyor yaval yavaş..biz 26 mayıs doğumluyuz 4. geliyor..:))maşallah oğluma..darısı diş bekleyenlee...
mama sandalyesi almışınız çoğunuz..bende almak istiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum..önceki sayfalarda varsa tekrar olacak kusua bakmayın uzun zamandır girmeyince bakamadım..
tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…