2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizim ki de chicco ama çok yer kaplıyor gerçekten daha ufak bişii alırdım şimdiki aklım olsa

bende mama sandalyemi chicco marka aldım fakat benim kız sevmiyor sürekli kendini aşağı doğru itiyor o yüzden ben pek kullanmıyorum genelde masanın üzerinde bulunmayı seviyor :KK56:

merhaba arkadaşlar..uzun zamandır giremiyordum foruma..nasılsınız bakalım..inciler çıkıyor yaval yavaş..biz 26 mayıs doğumluyuz 4. geliyor..:))maşallah oğluma..darısı diş bekleyenlee...
mama sandalyesi almışınız çoğunuz..bende almak istiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum..önceki sayfalarda varsa tekrar olacak kusua bakmayın uzun zamandır girmeyince bakamadım..
tavsiyelerinizi bekliyorum..

maşaallah ya benim kızımda 26 mayıs dogumlu ama bizde 1 inci bile yok.ben almadım,duyduguma göre ıkea da uygun,güzel mama sandalyeleri varmış ordan almayı düşünüyorum.

Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00061272290000/Default.aspx bunun kilosu 15 falan oluyor
ikincisi chicco Lite Way Puset internet adresi Lite Way Puset bu hangisi alma konusunda tereddüte düştüm sizce hangisi daha kullanışlı kullanan varmı aranızda
birde park yatak hangi marka tercih ettiniz kullanışlımı sizce

Son düzenleme:
Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00061272290000/Default.aspx bunun kilosu 15 falan oluyor
ikincisi chicco Lite Way Puset internet adresi Lite Way Puset bu hangisi alma konusunda tereddüte düştüm sizce hangisi daha kullanışlı kullanan varmı aranızda

merhaba,öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla al bebişini kollarına inş:)
ben chicco almadım ama,bence travel sistem yerine 7kg olan diğer puset daha kullanışlı.ana kucağını ayrı almıştım ben jenny marka 50-60 tl bişeydi.ana kucağı zaten 3-4 ay ancak kullanıyolar çok para vermeye gerek yok.araba da hafif olmalı kesinlikle,bazen markete falan gidiyosun tek başına indir kaldır..hantal olmamalı yani,ben hafif bişey aldım doğumdan sonra almıştım. tam yatar pozisyonu olmalı tabi bu önemli..lite way in varmış güzel..

park yatak da kullanmadım..

Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi DUO CT 0.2 bunun kilosu 15 falan oluyor

canım ben chikonun bebek arabasını aldım içinde pusetide vardı hem otomobile takılıyor hem evde kullanılıyor hem bebeği arabaya bindirirken pusetinde taşırsın üşümez ben çok memnun kaldım sallanma özelliğide var bzimki sallanmadan uyumuyor ve kazık kadar olduk nerdeyse 8.ayımıza gircez pusete zo sığıyor ama yinede vazgeçmiyor ondan her zaman pusette sallayarak uyutuyorum ve daha sonra beşiğine yatırıyorum,,,park yatağa gelince sakın kraft alma ben kraftın en büyük boyunu kullanıyorum gacır gucur ötüyor altındaki ayağı bozuldu sallanma özelliği bozuldu yani kısacası memnun değilim park yatak alırkende kapıdan geçmesine dikkat et bizimki en büyük boy olduğu için kapıdan geçmiyor istediğimiz odaya taşımak için katlamak zorunda kalıyoruz canım,,,,

merhaba kızlar bizim iki dişimizde çıktı çok şkür.5.5 aylıkken çıkardık maşaallah.darısı sizlerin başına
mama sandalyesi dşünüyorum.sizce alınmalı mı?gerekli mi?

Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi DUO CT 0.2 bunun kilosu 15 falan oluyor
merhaba tatlım bencede Lite Way Puset olanı alsan işini görür ben ana kucağını pek kullanmadım desem yeri var

merhaba,öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla al bebişini kollarına inş:)
ben chicco almadım ama,bence travel sistem yerine 7kg olan diğer puset daha kullanışlı.ana kucağını ayrı almıştım ben jenny marka 50-60 tl bişeydi.ana kucağı zaten 3-4 ay ancak kullanıyolar çok para vermeye gerek yok.araba da hafif olmalı kesinlikle,bazen markete falan gidiyosun tek başına indir kaldır..hantal olmamalı yani,ben hafif bişey aldım doğumdan sonra almıştım. tam yatar pozisyonu olmalı tabi bu önemli..lite way in varmış güzel..

park yatak da kullanmadım..

canım ben chikonun bebek arabasını aldım içinde pusetide vardı hem otomobile takılıyor hem evde kullanılıyor hem bebeği arabaya bindirirken pusetinde taşırsın üşümez ben çok memnun kaldım sallanma özelliğide var bzimki sallanmadan uyumuyor ve kazık kadar olduk nerdeyse 8.ayımıza gircez pusete zo sığıyor ama yinede vazgeçmiyor ondan her zaman pusette sallayarak uyutuyorum ve daha sonra beşiğine yatırıyorum,,,park yatağa gelince sakın kraft alma ben kraftın en büyük boyunu kullanıyorum gacır gucur ötüyor altındaki ayağı bozuldu sallanma özelliği bozuldu yani kısacası memnun değilim park yatak alırkende kapıdan geçmesine dikkat et bizimki en büyük boy olduğu için kapıdan geçmiyor istediğimiz odaya taşımak için katlamak zorunda kalıyoruz canım,,,,

merhaba tatlım bencede Lite Way Puset olanı alsan işini görür ben ana kucağını pek kullanmadım desem yeri var
Çok teşekkür ederim tecrübeli anneler Tavsiyeleriniz için bende ona göre hareket ediyim kraft park yatak nasıl acaba diyede düşünüyordum bunu duyduğum iyi oldu onuda chicco alıyım bari çok çok teşekkürler tekrar cevabınız için, sizin bebişlerinize sağlık mutluluk versin inşallah:KK16::KK16:

ben cok heves ederek chıcco polly mama sandalyesi aldım 1.5 ay önce ama henüz 2 kere kullandık :KK43:(

her ogunde mama sandalyesine oturtuyorum ben mutlaka, bilsin diye, kolaya kacipp aman surda yedireyim burda yedireyim yapmiyorum.

kahvaltidan bunalan bebislere ihlamura yapabilirsiniz bulamaci, can seviyor vallaa

lite way puset daha kullanışlı anakucağını gökçenin dediği gibi ayrı alabilirsin park yatakların hepsi gacur gucur ediyo valla kumaşından ne yazıkki ben annemlere park yatak aldım evde normal beşiği var ikiside kullanışlı bence bide herşeyi marka alıcam diye uğraşma çok fazla kullanılmıyo çoğu parana yazık olmasın:)
bizim park yatak casual link atıyım bak istersen gayette kullanışlı allta fermuarlı gözü var ıvır zıvırını atıyon:9 CASUAL OYUN PARKI-DİNO MAVİ - PratikEv.com

mama sandalyesi ablamdan kalanı kullanıyorum da emir hiç sevmedi 5-10 dk otursa şükrediyorum. illa atlıcak zıplıcak çocuk oturmuyoki bi yerde..ama bakın şunu kullanıyorum

oyunsevi152.jpg

akşamları masaya ailecek oturuyoz çok hoşuna gidiyo:)

Arkadaşlar benim oğlum alıştı mama sandalyesine ilk başta çok tepki koydu ama önüne bir sürü oyuncak koydum mama sandalyeleri içinde oyuncaklar var. şimdi her öğününü orada yediriyorum.

Bu arada bebişlerinize ilk adım ayakkabısı ve yürüteç alacak mısınız. bnm oğluş henüz emeklemeye başlamadı sadece gayret içerisinde:):KK1:

iyi akşamlar oğlan uyurken bir bakıyım dedim bizde chicconun mama sandalyesini aldık çok memnunum ben ay biz hala diş çıkmasının sevincindeyiz herkes dişimizi görmeye geliyo bu arada yeniyıla yavrucuklarımızla giricez ne mutlu bize biz birde annemlere gidicez yani değmeyin keyfimize:)))))

Bu arada bebişlerinize ilk adım ayakkabısı ve yürüteç alacak mısınız. bnm oğluş henüz emeklemeye başlamadı sadece gayret içerisinde:):KK1:

benim oğlumda hiç emeklemicek galiba :KK43:(ben birdaha ki aya şu ilk arabam falan varya ondan almayı düşünüyorum

hayırlı akşamlarnasıl sınız anneler ve tatlı bebişler artık eskisi kadar sık giremiyorum ama çok özledim burayı muhabbetinizi biz hala biyere taşınıp yerleşemedik karabüğe çıkmıştı tayinimiz eşim okuduğu için güç bele istnbula aldırdık tayini ama bizde bittik eşyam toplu bartında duruyo bir iki haftaya taşınırız inşl istn bayramdan beri izmitte bia annemlerde bi kaynanamlarda kalıyoruz helak oldu çocuklar geçen hafta kızım çok hasta oldu öksürük balgam tıkandı iğne hava zor açıldı canım sabaha kadar inledi şimdi iyi şükür perşembe kontrolümüz var ek gıdalara tamamen başladık ama düzenli özenerek bişey yapamıyorum inşl evimize taşınırsak ozaman rayına oturur uykusu yemeği dişimiz yok ama canımızı alıyo sıkıntısı emeklemiyor ama yürüteci seviyor düzenli bir ev hayatımız olmadı doğduğundan beri onun için çok problemler oluyo oğlum çok düzenliydi o bile değişti huyu suyu allahım kimseyi evsiz parksız bırakmasın gece gece çok dert yandım bendn bukadar sizde nevar ne yok

dişi çıkanlar emekleyenler maşallah darısı başımıza kızım geçen hafta bronşiolit oldu demiştim çok tıkandı dr odasında buhar yapın nemlensin oda dedi bizde nemlendirici almaya karar verdik nette baktım kullananlar çok memnun baya farkediyormuş bendede sabah buruntıkanıklığı ve gece gıcık öksürük oluyo çok rahatlatıyormuş aranızda kullanan arkadaşlar varmı memmnunmıu hangi marka kullanıyorsunuz ben weweel iyonizer düşünüyrum birde keçi sütü fln konuşulmuş bizim dr bir yaşından önce tavsiye etmedi benim kızım da karışık mama sevmiyo ayrı ayrı veriyorum kahvaltıda devam sütüile birde özel yemek yemiyo ama bizim yemeklere bayılıyo bende ona çok az salçalı tuzlu yapıyodum drumuz kesinlikle biyaşından önce verme ayrı yap az şekerle tatlandır dedi

X