Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar..uzun zamandır giremiyordum foruma..nasılsınız bakalım..inciler çıkıyor yaval yavaş..biz 26 mayıs doğumluyuz 4. geliyor..:))maşallah oğluma..darısı diş bekleyenlee...
mama sandalyesi almışınız çoğunuz..bende almak istiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum..önceki sayfalarda varsa tekrar olacak kusua bakmayın uzun zamandır girmeyince bakamadım..
tavsiyelerinizi bekliyorum..
Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00061272290000/Default.aspx bunun kilosu 15 falan oluyor
ikincisi chicco Lite Way Puset internet adresi Lite Way Puset bu hangisi alma konusunda tereddüte düştüm sizce hangisi daha kullanışlı kullanan varmı aranızda
birde park yatak hangi marka tercih ettiniz kullanışlımı sizce
Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi DUO CT 0.2 bunun kilosu 15 falan oluyor
ikincisi chicco Lite Way Puset internet adresi Lite Way Puset bu hangisi alma konusunda tereddüte düştüm sizce hangisi daha kullanışlı kullanan varmı aranızda
merhaba tatlım bencede Lite Way Puset olanı alsan işini görür ben ana kucağını pek kullanmadım desem yeri varTecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi DUO CT 0.2 bunun kilosu 15 falan oluyor
merhaba,öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla al bebişini kollarına inş:)
ben chicco almadım ama,bence travel sistem yerine 7kg olan diğer puset daha kullanışlı.ana kucağını ayrı almıştım ben jenny marka 50-60 tl bişeydi.ana kucağı zaten 3-4 ay ancak kullanıyolar çok para vermeye gerek yok.araba da hafif olmalı kesinlikle,bazen markete falan gidiyosun tek başına indir kaldır..hantal olmamalı yani,ben hafif bişey aldım doğumdan sonra almıştım. tam yatar pozisyonu olmalı tabi bu önemli..lite way in varmış güzel..
park yatak da kullanmadım..
canım ben chikonun bebek arabasını aldım içinde pusetide vardı hem otomobile takılıyor hem evde kullanılıyor hem bebeği arabaya bindirirken pusetinde taşırsın üşümez ben çok memnun kaldım sallanma özelliğide var bzimki sallanmadan uyumuyor ve kazık kadar olduk nerdeyse 8.ayımıza gircez pusete zo sığıyor ama yinede vazgeçmiyor ondan her zaman pusette sallayarak uyutuyorum ve daha sonra beşiğine yatırıyorum,,,park yatağa gelince sakın kraft alma ben kraftın en büyük boyunu kullanıyorum gacır gucur ötüyor altındaki ayağı bozuldu sallanma özelliği bozuldu yani kısacası memnun değilim park yatak alırkende kapıdan geçmesine dikkat et bizimki en büyük boy olduğu için kapıdan geçmiyor istediğimiz odaya taşımak için katlamak zorunda kalıyoruz canım,,,,
Çok teşekkür ederim tecrübeli anneler Tavsiyeleriniz için bende ona göre hareket ediyim kraft park yatak nasıl acaba diyede düşünüyordum bunu duyduğum iyi oldu onuda chicco alıyım bari çok çok teşekkürler tekrar cevabınız için, sizin bebişlerinize sağlık mutluluk versin inşallahmerhaba tatlım bencede Lite Way Puset olanı alsan işini görür ben ana kucağını pek kullanmadım desem yeri var
Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi DUO CT 0.2 bunun kilosu 15 falan oluyor
Bu arada bebişlerinize ilk adım ayakkabısı ve yürüteç alacak mısınız. bnm oğluş henüz emeklemeye başlamadı sadece gayret içerisinde:)