- 3 Ocak 2009
- 2.988
- 10
- 44
canım ben sabah 7 gibi kahvaltı 10 da meyve 12 de sebze 3 gibi yoğurt 6-7 gibi akşam kaşık maması aralarda acıkınca anne sütü veriyorumselamlar;
bizde uzun zamandır yoktuk.işlerimiz çok yoğundu ne zamandır giremedim,sosyal paylaşım sitelerinede eşim girmemi istemiyor,ailecek sevmiyoruz6. a başladık,laray bittiğinden beri bizde ek gıdaara başladık bazı günler çok iştahlı bazı günler hiç yemek istemiyor sadece emmek istiyor,su içmiyor kaşıkla ancak 3-4 kaçık verebiliyorum.biberon,suluk ne varsa bütün markalardan aldım kesinlikle almıyor,keşke ilk 6 ay içinde biraz biberona alıştırsaydım.
bugün kıymalı çorbaya başladım bende,sebzelerle birlikte haşlayıp tel süzgeçten geçirdim.Sizde mi öyle yapıyorsunuz?kahvaltı olarak 1/8 yumurta sarısı,peynir,pekmez ve milupa 8 tahıllı kahvaltı yiyoruz.Ara öğün olarak meyve ve yoğurt.Siz gün içerisinde neler veriyorsunuz,ben çok cahilim bu konuda Acil yardım Mayıs anneleri.....
BU ARADA ÇOK AMA ÇOK ÖZLEMİŞİM BURAYI
canım benimkiler çok minik olduğu için sıcak tutmak zorunday kaldık eği şkızlarımdan biri çok minikti altını açınca bile titriyordu kendini daha ısıtamıyordu o yüzden penye ama uzun kollu giydirdik aslında bu havada giydirdiğim kadar o zamanda giydirdim kendini toparlayınca öyle sıkı sıkı giydirmiyorum yada kombiyi çok yakmıyorum sen bence uzun kollu da bulundur ilk giyeceği şeyler arasındamerhabamayıs anneleri
bende inşallah 2011 mayıs annnesi olacağım.
hepinizin bebeişlerine sağlıklı ömür diliyorum.
birşey sormak istiyorum.mayıs ayı çok sıcak olmuyor.ama soğukta değil.
çıtçıtlı bodyler uzun kollu mu alayım ilk 3 ay için kısa kollumu.
zıbın takımı veya hastane çıkışı kaç adet alınmalı?ne kadar kullanılıyor?
ufak tefek şeyleri almak istiyorum da oyüzden sordum.teşekkürler
canım ek gıdaya yeni mi geçtin yoksa önceden meyve falan verdin mi yedirirken içine meyve katmayı dene meselamerhaba bayanlar.. benim bebeğim 13 mayıs 2010 doğumlu. ek gıda vermekte çok büyük zorluklar yaşıyorum.herşeyden midesi bulanıyor.anne sütünden başka bişey istemiyor.çok üzülüyorumm..:44:
ne yapacm beeenn:2: