2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.bebişlerin uykularından konuşuyosunuz sanırım.benim kızım da çok zor uyuyor ve çok huysuzlanıyor uykusu geldiğinde.çocukalrın bu uyku ile dertleri nedir anlayamadım.nasıl bir çözüm bulunacak onu da bilmiyorum.kendi kendine uyumaya alıştırın diyorlar ama nasıl olacak???bilen varsa sölesin lütfen yaaaa

kızlar merhaba ben haziran annesiyim. ama siz benden 1 ay daha önde tecrübeli olduğunuz için size birşey sormak istiyorum. biz bugün sebze çorbasına başlıyoruz daha ilk defa ama belli bir süre sonra kıyma ve tavuk koymamızda gerekecek. peki siz nasıl muhafaza ediyorsunuz bu kıymayı ve tavuk etini? acaba küçük parçalar halinde buzluğa koysak oluyormuymuş. hiç doktora sıranınız var mı?

Selam; uzun süredir topiğe giremeyenlerdenim. Malum oğlumdan vakit bulamıyorum... İki gündür benim oğlumda çok zor uyuyor, ağlaya ağlaya bir hal oluyoruz. Çok yoruluyorum, annemler bizdeydi. Şimdi onlarda gittiler, kaldık yanlız allah hepimize kolaylık versin...

çerçevede olabilir bebeğinin
aysey ben öyle düşünmüyom hiç zaten özlüyom kuzumu uyusun oynumda ohhhh zamanı gelince giyip pijamalarını yatacak zaten şimdi aarıyım eve gidince yorulana kadar kucağımda tutup kokluyom özledim amaaaaaaa((((

ben hiç et vermedşm ama taze tae versen sanki daha iyi olur ilk başladığın için:)))))) hala alıntı yapamıyom

ya bende taze vermek isterim ama her gün her gün oyun gibi kasaaptan 20 grlık et alınmaz ki. adam atar valla bizi dükkandan:)) bakalım belki koyanlar vardır da. bir çözüm yolu bulunur burda.

Son düzenleme:

slm canım..ben uzun zamandır çorbalarına kıyma koyuyorum..200gr alıp ceviz büyüklüğünde toplar yaptım hergün her çorbasına koyuyorum..dr.um günlük al gibi bişey demedi..

benim oğlanda 2 gündür kendini aştı..gece sürekli uyanıyo..dişi çıktığından beri böyle..allahım daha çıkacak okadar diş varki yandım ben:88:

eti ben de 1 kofte buyuklugunde bolup tek tek donduruyorum :) derin dondurucuda birsey olmaz :)

bu arada anneler bizim artik 4 disimiz varrrrrr

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar topic bayağı sessiz kimseyi yakalayamıyorum ben haziran annesi olucaktım ama melekler erken gelince mayıs annesi oldum

slm canım..ben uzun zamandır çorbalarına kıyma koyuyorum..200gr alıp ceviz büyüklüğünde toplar yaptım hergün her çorbasına koyuyorum..dr.um günlük al gibi bişey demedi..

sağol canım ya. ama bir soru daha ceviz büyüklüğündeki topları nerde saklıyorsun. buzdolabının üst rafında mı? buzdolabında aşağıda bozulmz mı?

eti ben de 1 kofte buyuklugunde bolup tek tek donduruyorum :) derin dondurucuda birsey olmaz :)

bu arada anneler bizim artik 4 disimiz varrrrrr

maşallah yelda..bizim ilki daha pazar günü çıktı..:nazar:

sağol canım ya. ama bir soru daha ceviz büyüklüğündeki topları nerde saklıyorsun. buzdolabının üst rafında mı? buzdolabında aşağıda bozulmz mı?

buzlukta canım aşağıda bozulur tabi

selam canım..valla bu aralar biçok bebiş öyle..bizimde dişlerden çok zormuz var..uslu olan oğlum huysuz gece 6 kere kalkar oldu..ilk dişini üsten çıkarınca epey zorlandı..

kızlar benim bebiş topu uzağa attığımız zaman önceleri getirirdi emekleyerek,şimdi uzağa attıkmı anne diye bağırıyor,getirmemi istiyor ,yakındayken getiriyor uzaktayken beni çalıştırıyor.

selam canım..valla bu aralar biçok bebiş öyle..bizimde dişlerden çok zormuz var..uslu olan oğlum huysuz gece 6 kere kalkar oldu..ilk dişini üsten çıkarınca epey zorlandı..

canım en azından atlattın ilk dişi,biz daha atlamadık,hala çekiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…