2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aman ne yapalim en guzel bagin oldugu yer kucak tabii sonrasi eziyet ama ne yapalim bunlarda gecici gunler :78::92:

evet ya o benim oğlumda kucağı çok sever birde başkasının kucağından bana gelmek için elini koluna çırpması heyecanlanması beni o kadar mutlu ediyo ki

ya bu kuzucuklar olalı hayatımız ne kadar da çok değişti böyle :))))) düşünceler duygular eşimizle olan diyaloglar annemize babamıza bakışımız yeni bir ben oldum mesela ben

herkese günaydın
dün akşam maalesef çekirdek keyfim yarıda kaldı acayip zor bir gece geçirdim koca gecede sadece 1 saat uyudu sabah biraz kahvaltı verdim azcık yedi yarım saat uyudu yine kalktı niye böyle oldu anlamadım dişmi geliyo nedir

günaydın kızlar olabilir dişte huzursuzluk ağrı yapabiliyomuş geçmiş olsun

günaydın kızlar
girmiyom faceye gündüzleri yeminliyim akşam aksiyon var :))) şelelek yapıyoruz akşam bulucam seni ama onbiçuktan sonra beyazım uyusun:)))

Ömürcüm ben giremedim faceye.2 gündür eşim evdeydi.Kızıyo çocukla ilgilenmiyosun diye onun yanında giremiyorum :) bu akşam da dışardayız.c. tesi rahat rahat girerim artık.Görüşürüz canım çok çok öptüm

sorma ya değişik bir huysuzluk yapıyo en fazla iki dakika oynuyo bir oyuncakla birde uykusuzluk tabi zor günler beni bekliyo galiba
ben geçen haftam berbattı canım her saat sabaha karşı yarım saatte bir kalkıyodu ohalde bir de işe geliyoodum hala düzene girmedi uykusuzluk bizide mahvediyo onlar iyi olsunda napalımm öyküşte sıkılıyo aynı oyuncakla oynamaz sıkılır hemen

günaydın kızlar, şikayetlerimiz genelde aynı bende iki gündür bu durumdan müzdaribim hanfendi hiç bişeyden memnun sürekli isyanlarda biz dişimizide çıkardık bu kadar huysuzluk yapmamıştı Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar ben uzun süredir topiğe girmiyordum çok değişmiş diğer konulara nasıl giricez mesela doğum hikayeleri, bebeişlerimizin fotoları ben bulamadım kaldırıldımı yoksa değiştimi ?

zeynepcimm en alt ta sayfa numaraları var sırayla bak yeni konular açılınca geriye kaymıştı silinmemiştir

benim kuzum da çok huzursuz uyuyo sanırım kucakta uyumak istiyo alıyorum biraz sonra dalıyo yine.uyku sersemi habire emziriyorum çocuğu :)

2 gündür doğru düzgün bir işin ucundan da tutamıyorum varsa yoksa can şimdi uyuttum yarım saat sonra kalkar zaten şuan görseniz yerde yatıyo beraber yerde oyun oynuyoduk bakktım gözlerini ovuşturuyo hemen emzirdim salladım öylece bıraktım korkudan şimdi kaldıramıyorum

seninki şimdiden komutayı almış.yandın:)

haftasonu annemlere gidiyoruz onlara bir hediye alıyım dedim canı çok sevdikleri için onlara üstünde canın resimleri olan yastıklar yaptırıcam farklı öneriniz varsa söylerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…