Biliyorum Ömürcüm yoktun sen.Olsun, sorun değil.çok üzgünüm görkim yoktum akşam sonradan gördüm asla arkadaşımı yalnız bırakmam üzgünüm ....
adaçayı iç canımevlilik yıldönümünüzü de klutlarım
sağol canım adaçayını denerim bizim evlilik yıldönümlerimiz çoook nikahımız ayrı bir tarih düğünümüz ayrı bir tarih hepsi içiçe nerdeyse ayda bir bişey kutlancak:)))
öyle bir geçer zaman ki'de Mete'nin sahnelerini izleyip izleyip ağlıyorum offfff:2:
canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli?Bebişin de iyidr umarım.Liste konusunda bilgim yok.Hangi marka biberon ısıtıcı aldım?Benimki Beko ama kendisi sinyal verip kapandığında çok sıcak oluymerhaba arkadaslar cok uzun zamandir giremedim insallah herkes bebisleri ile iyidir.bu arada sayfamiz cok guzel olmus ama listede adimi goremedim ..neysee bir konuda yardim istiyrum biberon isitici aldim ama nasil kullanicam bilmiyorum.yani biberonda mamayi onceden kaynar suda hazirlayip da sogursa mi isiticam off kafam karisti lutfen yardim
canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli?Bebişin de iyidr umarım.Liste konusunda bilgim yok.Hangi marka biberon ısıtıcı aldım?Benimki Beko ama kendisi sinyal verip kapandığında çok sıcak oluynun için kontrol ederek 5 dk falan tutuyorum.Ama ben kendi sütümü ısıtmakta kullanıyorum.Beberon mamalarında nasıldır bilmiyorum.Ama mama kutusunda artan mamayı dökün falan yazıy tekrar ısıtılmıyo sanırım.
ah sorma bu Mina'lar ne fena oluyolar.Ama çok sevimliler di mimerhaba canimgorusmeyeli gripler hastaliklar pesimizi birakmadi en son boynum tutuldu sanirim benim cadim fazla haraketli cok yoruyor gerci sagliklari iyi olsunda onemli olan bu..biberon mamalar ve ek gidalara 6.ayin sonunda basladim ama hala da anne sutune de devam ediyorum esim dun buradan biberon isitici almis h+h diye bir marka hic de anlamadim.sen nasilsin kizimin adasi nasil ahh bu mina lar felaket buyudukce kuduruyorlar
merhaba kızlar, bakıyorum bebişlerimiz emeklemeye başlamış ama benim kız tembel sanırım emeklemiyor arada yere yatırıyorum çok sıkılıyor sürekli kucak yada yürütecini istiyor
benimki de sürekli kucakta olan bi çocuk.Büyükler alıştırma dese de alıştırdım tadını çıkartıyorum.Denk mi geldi bilmiyorum ama bu çocuk hep kucakta emekleyemicek diye düşündüm bayram döneminde yere battaniye ya da yorgan koyarak yere yatırmaya başladım.önce sürünerek ilerlemeye başladı .1 hafta - 10 gündür de emekliyoruz.müzik duydu mu ya da kendimiz nay niri nirinay falan yapınca dizlerinin üzerinde sallanıp gülüyo çok komik oluyo.Sen de yere bırak.hatta yerde kemik gelişimi daha iyi oluyomuş.Şuan yerdeki örtüden çıktığında da bi süre müdahale etmiyorum.mikrop alsın.arada bakıyorum yerleri yalamış :86:
ah sorma bu Mina'lar ne fena oluyolar.Ama çok sevimliler di miÇok hareketli benim Mina'm seninki de öyleymiş bak.Geri geri emekliyoruz daha düz vitese alamadık.Bana gelmek istiyo ya da oyuncağını alacak oluyo geri geri iemekleyip daha çok uzaklaşınca da sinirleniyo :95: