- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu çocuk kahvaltıyı sevmiyo ya çorbayı yoğurdu muhallebiyi yiyen çocuk şu kahvaltıyı yemiyo ben biraz ekmek içi muz peynir yumurta tereyağ pekmez karışımı yaptım yemedi sizin başka öneriniz varsa yarın onu deniyim bari
ya bu çocuk kahvaltıyı sevmiyo ya çorbayı yoğurdu muhallebiyi yiyen çocuk şu kahvaltıyı yemiyo ben biraz ekmek içi muz peynir yumurta tereyağ pekmez karışımı yaptım yemedi sizin başka öneriniz varsa yarın onu deniyim bari
canım benimki artık karışımları yemiyor ben ayrı veriyorum hepsini ancak o şekilde yiyor bir de böyle dene karışım sevmiyordur belki
canım ben bir yumurta sarısı,azcık lor peyniri,bir kaşık pekmez bide ufalanmış cevizle cici bebeyi karıştırıyorum..denemediysen tavsiye ederim..tadı güzel oluyo
cicibebeyle ya da kekle dene canım.bi de benim kızım kahvaltısına meyve koyduğumda sevmiyo ama meyveyi ayrı yiyorya bu çocuk kahvaltıyı sevmiyo ya çorbayı yoğurdu muhallebiyi yiyen çocuk şu kahvaltıyı yemiyo ben biraz ekmek içi muz peynir yumurta tereyağ pekmez karışımı yaptım yemedi sizin başka öneriniz varsa yarın onu deniyim bari
canım çok geçmiş olsun gerçekten sana hak vermemek mümkün değil onlar kötü olunca bizde kötü oluyoruz Allah hemen sağlık versin kuzucuğuna geçenlerde bende grip olmuştum direk ona geçti tabi biraz pekmezle ıhlamur falan dene istersen belki biraz rahatlatır onu benim oğlana içirememiştim ama birkaç kaşık yinede yumuşatır belki bide sebze çorbası falan ver istersen kıyamam yaaaa
çok geçmiş olsun sevgicim.doktora bi sor bakalım şimdi bebeğe olur mu olmazsa da aklında olsun siyah turplar var ya siyah turbun içini oyuyosun içine bal koyuyosun 1 gece bekletiyosun sabah onu içiyosun öksürüğü hemen kesiyo.bronşit için kullanıyolar bunu.bal şuan verilmiyo ama acaba böyle bi durumda 1 kerelik versen olur mu ki.ben de senin gibiyim hele ilk aylar kolik olduğunda onunla bir ağlıyodum.Çok geçmiş olsun üzüldüm hakikaten
çok çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız sen moralini yüksek tut ki sütün kesilmesin imkan bulşursan yat dinlen yoksa bebişin daha geç iyileşir
sütü ben makinada sol memeyi sağıyorum emmeyi reddediyor o nedenle azaldı tamamen kesilmesin çalışırken annemler versin diye 4 kez sağıyorum 40- 50 ml anca çıkıyor elle daha zor ama sendede hiç çıkmamış göğsünü sıkman lazım sağarken onu yaptın mı?olmadı kaynar su buharına tut sırtına masaj yaptır çoğaltır. kolay sağarsın
benim kızın da dün aşıları vardı ondan mı bilmem gece 12 gibi kalktı 4 buçuğa kadar dolandırıyorum emziriyorum ayakta sallıyorum yok tmm uyudu diyorum yatırıyorum 5 dk geçmeden yine ıh mıh
herkese merhaba çok sıkntılıyım kocam bugün askere gitti çooook zormuş şu facebooktaki gruptan çıkarmışlar beni aliba bayağıdır giremedim evdeki internette sorun olmuştu çoook sıkıtnılıyım bebeğide annem bakıyo bugün kafa hiç yerinde dğil ama toplamam lazım kendimi oğlum beni bekliyo 2 gündr pek ilgilenemdim oğluşumla
alalh kavuştursun canım. sıkma canını sen güçlü olacaksın ki bebeğin güçlü olsunherkese merhaba çok sıkntılıyım kocam bugün askere gitti çooook zormuş şu facebooktaki gruptan çıkarmışlar beni aliba bayağıdır giremedim evdeki internette sorun olmuştu çoook sıkıtnılıyım bebeğide annem bakıyo bugün kafa hiç yerinde dğil ama toplamam lazım kendimi oğlum beni bekliyo 2 gündr pek ilgilenemdim oğluşumla
canım oluyor öyle.Mina ilk ay 7 cm uzamış50 cm doğmuştu 35 günlükken 57ydi.Dr doğumda yanlış ölçmüşlerdir 52 falan doğmuşur ayda ortalama 4 cm boyu uzar dedi.Sonraki aylarda 4 5 cm uzadı.ama geçen ay hiç uzamamış görünüyo fakat 1 kilo almış.Dr kilo almış ve baş çevresi gelişmiş bi bebeğin boyu uzamaması mümkün değil geçen ay yanlış ölçmüşüzdür dedi.bebekler dizlerini katlar ben de tam açmıyorum dizini onun için tam sonuç alamayız dedi.Seninki de öyledir.Bi de ilk aylardaki gibi her ay 5 cm uzasa o boy nolur düşünsene.takma böyle şeyleri şükür bak sağlıklı bebişin var.İnsanlar ne sıkıntılarla uğraşıyo.benim oğlum çok iştahsız resmen büyümüyo gibi geliyo artık.geçenlerde aylık kilo boy kontrolü vardı boyu 1 cm uzamış sadece.ilk aylarda ayda 4-5 cm uzuyodu. şuan boyu 66 cm sizinkilerinboyu ne alemde.10 mayıs doğumlu 51 cm doğmuştu
benim oğlum çok iştahsız resmen büyümüyo gibi geliyo artık.geçenlerde aylık kilo boy kontrolü vardı boyu 1 cm uzamış sadece.ilk aylarda ayda 4-5 cm uzuyodu. şuan boyu 66 cm sizinkilerinboyu ne alemde.10 mayıs doğumlu 51 cm doğmuştu
günaydınlar herkese boğazım acıyo sanki burnumda akıyo uff...
kendimi düşünmüyorum hemen bebeğime geçiyo ya ilaçta içemiyorum emiyo diye artık bugün cvitaminlerine başlıcam