2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bence imkanın varsa yapılabilir ikinci bebek hemen işe gitmeyeceksen tabi, ben şimdiden yen doğan halini özledim oğlumun dertler değişiyor ama hepsdi yeni bi hayat, yeni bi hayatkaynağı olur

erkkeler biraz geç konuşurmuş canm ben hemen beklenti içine girmiyim diyorum ama erken yürürlermiş sen bol bol konuş tabi oğlunla ama bzmknde pek niyet yok çok sevinirse aguuu diyo o kar ses

merhaba arkadaşlar...bende hamileliğim boyunca mayıs annelerini takip ettim ama 36. haftamda erken doğum yapınca nisan annesi oldum.
şimdi 7.5 aylık bir kızım var
....:emir_bebek:
hepimiz sağlıkla büyütelim inş. bebeklerimizi.....:nazar:

sabah sabah oğlum bana sürpriz yaptı bir baktım beline kadar kaka yapmış bide gülüyo sıcak sıcak hoşuna gitmiş herhalde birde acayip kendi kendine konuşuyo bağırıyo kızıyo ya gerçekten büyüdüler galiba :)))))

günaydın kızlar,
benim kız tüm gece uyutmadı bizi çok öksürdü balgamıda kusara çıkardı. yavrum ağlamaktan helak oldu. öksürük uyutmuyor bir türlü. gecce üçte uyudu ama ayakta sallayarak uyuttum öylede kaldı yavrum. uykusu bölünmesin diye bende hiç kıpırdamadım öylece beşe kadar yattı minik kızım. çok üzülüyorum kocam dahil kimseye belli edemiyorum üzüntümü dokunsalar ağlarım yavrumun öksürüken ki bakışları aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. yapı meselesi işte dirayetli olmak zorundaymışım gibime geliyor.
bizimde dışler yola çıkmış ama henüz patlamadılar inşallah ilk ben görürüm çok hevesleniyorum o heyecanı yaşamak için. kısmet artık.
bu arada kızıma süt sağmak istedim biraz içsin iyi gelir dedim ama 20 dak sadece 1 tatlı kaşığı kadar çıktı sizde de böyle olan var mı??

canım çok geçmiş olsun gerçekten sana hak vermemek mümkün değil onlar kötü olunca bizde kötü oluyoruz Allah hemen sağlık versin kuzucuğuna geçenlerde bende grip olmuştum direk ona geçti tabi biraz pekmezle ıhlamur falan dene istersen belki biraz rahatlatır onu benim oğlana içirememiştim ama birkaç kaşık yinede yumuşatır belki bide sebze çorbası falan ver istersen kıyamam yaaaa

günaydın kızlar,
benim kız tüm gece uyutmadı bizi çok öksürdü balgamıda kusara çıkardı. yavrum ağlamaktan helak oldu. öksürük uyutmuyor bir türlü. gecce üçte uyudu ama ayakta sallayarak uyuttum öylede kaldı yavrum. uykusu bölünmesin diye bende hiç kıpırdamadım öylece beşe kadar yattı minik kızım. çok üzülüyorum kocam dahil kimseye belli edemiyorum üzüntümü dokunsalar ağlarım yavrumun öksürüken ki bakışları aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. yapı meselesi işte dirayetli olmak zorundaymışım gibime geliyor.
bizimde dışler yola çıkmış ama henüz patlamadılar inşallah ilk ben görürüm çok hevesleniyorum o heyecanı yaşamak için. kısmet artık.
bu arada kızıma süt sağmak istedim biraz içsin iyi gelir dedim ama 20 dak sadece 1 tatlı kaşığı kadar çıktı sizde de böyle olan var mı??

çok geçmiş olsun sevgicim.doktora bi sor bakalım şimdi bebeğe olur mu olmazsa da aklında olsun siyah turplar var ya siyah turbun içini oyuyosun içine bal koyuyosun 1 gece bekletiyosun sabah onu içiyosun öksürüğü hemen kesiyo.bronşit için kullanıyolar bunu.bal şuan verilmiyo ama acaba böyle bi durumda 1 kerelik versen olur mu ki.ben de senin gibiyim hele ilk aylar kolik olduğunda onunla bir ağlıyodum.Çok geçmiş olsun üzüldüm hakikaten

günaydın kızlar,

çok çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız sen moralini yüksek tut ki sütün kesilmesin imkan bulşursan yat dinlen yoksa bebişin daha geç iyileşir
sütü ben makinada sol memeyi sağıyorum emmeyi reddediyor o nedenle azaldı tamamen kesilmesin çalışırken annemler versin diye 4 kez sağıyorum 40- 50 ml anca çıkıyor elle daha zor ama sendede hiç çıkmamış göğsünü sıkman lazım sağarken onu yaptın mı?olmadı kaynar su buharına tut sırtına masaj yaptır çoğaltır. kolay sağarsın
benim kızın da dün aşıları vardı ondan mı bilmem gece 12 gibi kalktı 4 buçuğa kadar dolandırıyorum emziriyorum ayakta sallıyorum yok tmm uyudu diyorum yatırıyorum 5 dk geçmeden yine ıh mıh

slm kızlar facedeki gruptan silinmişim..kim ilgileniyo neden silindim merak ettimde..

X