2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selamm kızlarr..yemekten döndüm, kaynatmışsınız yine valla...

benim göğüslerim çok kaşınıyor özellikle uçları...

bu arada doktorum son muayeneden bu yana arım kilo almışısın dedi....şuan 62 kiloyum...hamile kaldığımda da o kilodaydım ama bulantı ve kusmalardan bir alıp bir veriyordum...3. ayın içindeyken hiç kilo almamış oluyorum yani...kaydirigubbakcemile2

göğüslerim kaşınmıyor ama sanki yeni büyüyormuş gibi agırıyor. :sinifsinif:

benim gözlerim altı mor mor oldu valla sayak yemiş gibi tenimde felaket kötü zayıflıyorum
bulantılar göz açtırmıyoki....

kızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
hatta sırayla hepimizinkini tahmin edelim bakalım herkes için tek tek ne çıkacak??:emir_bebek:

bence kız ben kız bebeklerini çok seviyorum heralde ondan böyle tahmin yaptım tarafsız değil yani...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sırnaşık şey:emir_bebek:Canım alışverişe çıkıp bebeme bissürü kıyafet almak istiyor. Ama 7 aydan önce almak iyi degil diyorlar ve ben de almıycam.
( bir de cinsiyetini bilmiyorum :emir_bebek: )

Son düzenleme:
kızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
hatta sırayla hepimizinkini tahmin edelim bakalım herkes için tek tek ne çıkacak??:emir_bebek:

Firstday seninki erkek olacak canım:))) İçime öyle doğdu???

Ya benim ki:))

selam kızlar
bende yoğunum bugun ya :hulya:
bi fırsatını buldum
maş. kaynatmışınız yine

sırnaşık şey:emir_bebek:Canım alışverişe çıkıp bebeme bissürü kıyafet almak istiyor. Ama 7 aydan önce almak iyi degil diyorlar ve ben de almıycam.
( bir de cinsiyetini bilmiyorum :emir_bebek: )
ama 7 ay geç olur o zamanlar zor olur geliyo ben cinsiyetini öğrenim yavaş yavaş alırım sabredemem daha çok bişey almıcam bçabuk büyüyomuş doğunca

firstday o seninki heralde
ayy bi tuhaf oldum görünce kanım kaynadı he bebeğine
ya benim ultrason resmim çok açık renk ama var ya maş. yumak gibi benimki tombik ti yanikaydirigubbakcemile3

X