kızlar ınternetım gıtmıstı gıremedım gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkurler.ya bısuru sey yazcaktım aklımda kalmamıs
gokcen ben pısık olunca trocıd krem kullanıyorum hemen gecırıyo hatta bı kere babası da pısık olmus o da surmustu gecırmıs hemen:):)gecmıs olsun oglusuna
arzu mama sandalyesı bende chıcconunkını aldım kampanyadaydı 230 lıra.bıraz pahalı gıbı ama baya saglam bıkac cocuk buyutebılır.memnunuz bız yemek yerken kızımız oturup bızı seyredıyo sırf bu yuzden bıle alınır yanı sandalye:)
benım kızım da son ayda hıc uzamamıs gıbı gorunuyo hatta yarım cm kısalmıs:) ya sacma sapan olcuyolar ondandır kafasının yarısından tutuyo mezurayı tabı eksık cıkıyo.
nerdesiniz hatunlar yaa..mamasandalyemiz geldiiiiii..rengi falan netteki gibi çok güzel..fekat ben bi türlü bir araya getiremedim yaw..akşam koca şahsı yapabilir inş.
gunaydın herkese, ya kızım bu sabah 6da uyandı 8de uyuduk 9da hemen uyandı yıne ayyy uykusuzluk çok fena ya.
dün dra gıttık kızım bu ay 800 grm almış 1 hafta geçti bızım kontrol gunu şimdi 1 kılo almış gıbı gununden gunune hesaplayınc a 800 grm almış dr ek gıdaya başlama 6 ayı dolsun dedi yürütçi kesınlıkle onermıyormuş bu arada boyumuzd 70cm olmuş hızla buyuyoruzz:)
sevda şimdi sen uykusuzum mu diyosunnnnn:)
de bakim hele gece kaç kez kalktı?:)
aaaaaaah ahhhhhhhhh şükredinn kuzum:)
selam kızlar
14500 değil birkerem sadece 14 :) sonuçta resmi tutanaklarda 14 diye geçiyor :))
ay kıyamam sana ya, gece ıkı defa kalktı emmek için ama sureklı donup durdu oda benı uyutmadı don arkanı yat dıyorum ama olmuyo sessiz sessiz donup duruyo uzerını oruyorum elım sureklı onda:) öle oldu ama emir naptı çokmu kalktı yıne kalkınca ağlıyomu yoksa kıpır kıpırmı:S
Günaydın kızlaaaar
Devrim 14500 bebişin kilosu muMaşallah.Benim kızımın 2 katı.Neyle besliyosun beslenme programınız nasıl?
gunaydın kızlar ılk defa bu kadar erken gırıyorum bılın bakalım neden cunku uykuma aldımm:) kızım dun gece 12bucukta uyudu 1bucukta kalktı emdı uyudu ve sabah 9a kadar gıkı cıkmadı nasıl mutluyum anlatamam ama ınsallah ıctıgı ates dusurucunun etkısı dııldır olsa bıle bı gun delıksız uyumus oldum.
bıde alakası varmıdır bılmıyorum ama hasta olunca uyku tulumu aldık betule usumesın dıye kocaman bısey ıcıne gomuluyo saga sola donemıyo uyurken belkı hareket edemedıgınden delıksız uyumustur.bıkac gun takıp edıyım gercekten faydası varsa sıze de tavsıye edıcem ozellıkle emır bebege:)
bu arada gecmıs olsun seras
arzu benım evımde cok kucuk 65metrekaremama sandalyesını mutfaga koydum kapanınca yer kaplamıyo zaten yemekte acıyoz sadece.tek elle acılabılıyo o onemlı bı ozellık kucagımdayken acıp koyabılıyorum
canım bebekle aynı odadamı yatıyosun bende aynı senın gıbı onun hareketlerınden uyuyamadıgım ıcın odasını ayırdım 20 gunlukken sımdı uyuyabılıyorum ses cıkarmadıgı surece.bıde uyku tulumuyla yatırdım dun hıc donemedı dolayısıyla uyanamadı umarım hergun ıse yarar
betusssss maşallah kuzuyaaaaaaa Allah ım bana da nasip ettt:)
görkem devrim sadece anne sütü alıyo:)
evet aynı odadayız, odasına bı turlu geçirmeedim cesaret edıp bızım uyku tulumu var ama donemeyınce ıyıce sınır olup çığırıyo bu sefer ılla donecekse donecek bazen tutyorum denıyorum bı bağırıyo hehe:) deli ettı benı hergece boleyız felaket donuyo aralıksız bı saat dondugu oluyo:) deli kız odasını ayırsam korkuyorum nerde b ulurum onu sesını duyarmıyım bebek telsızını taksam cızırtısı çok eşim sınır oluyo ona kaldık öle sen nasıl duyuyosun sesini?
Tekrar geçmiş olsun canım.Ben de 12 1 gibi emziriyorum.Sonra bebeğim uyanmıyo ama ben uyurken 4 5 gibi alıp emziriyorum.Sonra 7 gibi evden çıkmadan emziriyorum.Acaba çocuğu uyanmaya ben mi alıştırdım.Sürekli mızıklanarak uyuyo.Emzik ağzından düşünce ağlıyo.Dr kendisinin uyanmasını bekle dedi ama bırakırsam da ağlayarak uyanıyo ozaman da ne yuyo ne emiyo.1 de emzirince 9 a kdr acıkmamış mıdır?
kesın duyarsın sesını ben ıhh demesını bıle duyuyorum ayrı odada olmasına ragmen sadece donmelerınden uyanmıyorum artık. zaten aglasa muhakkak duyarsın aglamazsa yanına gıtmemeye alısmıs olursun ben tavsıye ederım odayı ayırmanı.