2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende onlardan ıstıyorum da bızde aynı fıyata bulduk ama ıste ev dar esya cok emın olamıyorum kucuklerden mı alsam dıye güle güle kullanın

nerdesiniz hatunlar yaa..mamasandalyemiz geldiiiiii..rengi falan netteki gibi çok güzel..fekat ben bi türlü bir araya getiremedim yaw..akşam koca şahsı yapabilir inş.

gözünüzaydın sonunda geldı demek güle güle kullanın canım.aklınızda olsun ben cıvcıvbebeden 1 kere bıkac parca bısey sıparıs verdım ertesı güne geldi sorun yasamadım yanı

seras çok geçmiş olsun

esranil duvarında görünmez yzılaların hiçbiri.ben eşimden falan baktım görünmüyo.

günaydın kızlar

gunaydın herkese, ya kızım bu sabah 6da uyandı 8de uyuduk 9da hemen uyandı yıne ayyy uykusuzluk çok fena ya.
dün dra gıttık kızım bu ay 800 grm almış 1 hafta geçti bızım kontrol gunu şimdi 1 kılo almış gıbı gununden gunune hesaplayınc a 800 grm almış dr ek gıdaya başlama 6 ayı dolsun dedi yürütçi kesınlıkle onermıyormuş bu arada boyumuzd 70cm olmuş hızla buyuyoruzz:)

maşallah kızına...

sevda şimdi sen uykusuzum mu diyosunnnnn:)
de bakim hele gece kaç kez kalktı?:)
aaaaaaah ahhhhhhhhh şükredinn kuzum:)

sevda şimdi sen uykusuzum mu diyosunnnnn:)
de bakim hele gece kaç kez kalktı?:)
aaaaaaah ahhhhhhhhh şükredinn kuzum:)

ay kıyamam sana ya, gece ıkı defa kalktı emmek için ama sureklı donup durdu oda benı uyutmadı don arkanı yat dıyorum ama olmuyo sessiz sessiz donup duruyo uzerını oruyorum elım sureklı onda:) öle oldu ama emir naptı çokmu kalktı yıne kalkınca ağlıyomu yoksa kıpır kıpırmı:S

gunaydın kızlar ılk defa bu kadar erken gırıyorum bılın bakalım neden cunku uykuma aldımm:) kızım dun gece 12bucukta uyudu 1bucukta kalktı emdı uyudu ve sabah 9a kadar gıkı cıkmadı nasıl mutluyum anlatamam ama ınsallah ıctıgı ates dusurucunun etkısı dııldır olsa bıle bı gun delıksız uyumus oldum.
bıde alakası varmıdır bılmıyorum ama hasta olunca uyku tulumu aldık betule usumesın dıye kocaman bısey ıcıne gomuluyo saga sola donemıyo uyurken belkı hareket edemedıgınden delıksız uyumustur.bıkac gun takıp edıyım gercekten faydası varsa sıze de tavsıye edıcem ozellıkle emır bebege:)
bu arada gecmıs olsun seras
arzu benım evımde cok kucuk 65metrekare mama sandalyesını mutfaga koydum kapanınca yer kaplamıyo zaten yemekte acıyoz sadece.tek elle acılabılıyo o onemlı bı ozellık kucagımdayken acıp koyabılıyorum

1,30 saatte bi kalktı. bazen ağladı bazen emdi. hemen uykuya dalamıyo illa sallıcam pışpışlıcam sinir ediyo beniiiiiiiii

ama çok seviyom yaa bu sevgi olmasa çekilmezdi:)))

canım bebekle aynı odadamı yatıyosun bende aynı senın gıbı onun hareketlerınden uyuyamadıgım ıcın odasını ayırdım 20 gunlukken sımdı uyuyabılıyorum ses cıkarmadıgı surece.bıde uyku tulumuyla yatırdım dun hıc donemedı dolayısıyla uyanamadı umarım hergun ıse yarar

betusssss maşallah kuzuyaaaaaaa Allah ım bana da nasip ettt:)
görkem devrim sadece anne sütü alıyo:)

Günaydın kızlaaaar
Devrim 14500 bebişin kilosu mu Maşallah.Benim kızımın 2 katı.Neyle besliyosun beslenme programınız nasıl?

bende devrım bebegın nasıl beslendıgını merak edıyorum benım kızımın da tam tamına 2 katı. fotolarını gordum cok tatlııı ısırıvercektım ekrandan:)

Tekrar geçmiş olsun canım.Ben de 12 1 gibi emziriyorum.Sonra bebeğim uyanmıyo ama ben uyurken 4 5 gibi alıp emziriyorum.Sonra 7 gibi evden çıkmadan emziriyorum.Acaba çocuğu uyanmaya ben mi alıştırdım.Sürekli mızıklanarak uyuyo.Emzik ağzından düşünce ağlıyo.Dr kendisinin uyanmasını bekle dedi ama bırakırsam da ağlayarak uyanıyo ozaman da ne yuyo ne emiyo.1 de emzirince 9 a kdr acıkmamış mıdır?

evet aynı odadayız, odasına bı turlu geçirmeedim cesaret edıp bızım uyku tulumu var ama donemeyınce ıyıce sınır olup çığırıyo bu sefer ılla donecekse donecek bazen tutyorum denıyorum bı bağırıyo hehe:) deli ettı benı hergece boleyız felaket donuyo aralıksız bı saat dondugu oluyo:) deli kız odasını ayırsam korkuyorum nerde b ulurum onu sesını duyarmıyım bebek telsızını taksam cızırtısı çok eşim sınır oluyo ona kaldık öle sen nasıl duyuyosun sesini?

betusssss maşallah kuzuyaaaaaaa Allah ım bana da nasip ettt:)
görkem devrim sadece anne sütü alıyo:)

amııın benımkı de aynı emır gıbıydı saat bası belkı daha cok kalkıp aglıyodu yatagı sallıyodum bıde tıtresım sesımız var onu acıyodum oyle uyuyodu.tıtresım 15dakıkada kapanıyo o kapanınca gerı uyanıyodu fılan.ama 1 aydır boyle oncesınde delıksız uyurdu.ıste bakalım dun bıze bı guzellık yaptı umarım kalıcı olur. ya bu bebısler sureklı bı yenılık cıkarıyolar uykusuzlukları da kalıcı dııl emın ol duzelcek kuzularımızın uykusu yakın zamanda ınanıyorum

Kızlar markafoni üyeliği içinreferans isteyen varsa verebilirim.Ben de şimdi girdim.İnci nin 400tllik çizmeleri 200e falan.

kesın duyarsın sesını ben ıhh demesını bıle duyuyorum ayrı odada olmasına ragmen sadece donmelerınden uyanmıyorum artık. zaten aglasa muhakkak duyarsın aglamazsa yanına gıtmemeye alısmıs olursun ben tavsıye ederım odayı ayırmanı.

yok acıkmıyolarmıs artık gece yanı 6 aylık bı bebegın gece beslenmeye ıhtıyacı yokmus delıksız uyumaya ıhtıyacı varmıs. hem gece emmeyınce sabaha sut bırıkıyo super oluyo ıyce emıyo doyuyo. benımkı bı gun 10 saat delıksız uyumustu muhallebı vermıstım yatmadan hıc kalkmadı sabaha sutler akmıstı gogsumden o kadar yanı.bı guzel saldırdı uyanınca hepsını bıtırdı:) ama artık delıksız uyumuyo.bence artık gece uyanmaları aclıktan dııl bı sekılde uyanıp emme olayını hatırlayıp ben bı emıyım barı dıyolar.bakalım ıyce ek gıdaya gecınce belkı ıı uyurlar gece

bu gece denıcem bakalım nasıl geçicek sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…