2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadan konuşmayı hiç yakıştıramadım sana gökçen sıkıyosa git duvarına yazda göreyim :))

ben de burdayım arkadaşlar bişey danışıcam. şöyle hafif pratik tek elle açıp kapanabilen ucuz bir puset almak istiyorum kızımın bebek arabasını mothercare den aldım çok da memnunum çok rahat ediyor ama tabii biraz büyük kısa süreli dışarı çıkarken katlayıp açması sıkıntı oluyor hele de tek başıma çıktıysam.. şöyle hafif pusetlerden kullanan var mı önereceğiniz herhangi bir marka....

facebookta yazılanlar benim duvarımda görünüyo di mi kızlar?
sırf o yüzden yazamıyorum oraya kimse görsün istemiyorum özelimizi

bu arada uzun süredir takip ediyorum ama yazamıyorum buraya
önce babam hastalandı sonra da annem ameliyat oldu(fıtık) ona bakıyorum 1 haftadır
evimi özledim bi de Berenle zor oluyo ama mecbur bakıcak başka kimseleri yok burda

günaydınlar herkese
ben yarı uykulu başlıyorum işe ama siz daha uykudasınız sanırım
herkese iyi günler

kimse yok ama fırsat bulmuşken yazayım
dün doktora gittik kızımın sırtında kapartılar vardı 2 ay alerji diye oyaladılar alan genişleidkçe genişledi verdikleri alerji ilaçlarıda iyice çoğaltmış halbuki 2 si çoçuk biri cildiyeci 3 doktora götürdüm meğer mantarmış küçücük bebekte mantar ne arıyorsa
o kadarda dikkat ediyorum bir bilseniz ama çok terliyor sırtına havlu koyuyorum ordan kıyafetine battanesine kadar sucuk gibi oluyor gece 3 -4 kez üzerini değiştiriyorum
bu mantar nemli ortamı seviyormuş birinden bulaşmasına gerek yokmuş hassas bebek tenide olunca kendini koruyamadı kuzum neyse üniversitede derisinden örnek alıp tedaviye geçince bir haftada iyileşti kuzum dr artık kremleri bırakabileceğimi söyledi başınıza gelirse bide bu ihtimali düşünün

cok gecmıs olsun

sağolasın geçti sonunda anladım ki önemli olan teşşis
şimdi endişem aşırı terlemesi umarım başka bir hastalığın belirtisi değildir hormon sonuçları normaldi ama hayırlısı

endişelenme canım, bir şey olsa tetkiklerde çıkardı. evet teşhis çok önemli bebeklerde , Allah hepimizinkilere sağlık versin inşallah, hastalık dert göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…