2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

7500benim Mina' m da.Aslında erkek bebekle kız bebeğin bile kilosu çok fark ediyo.Sağlıklı olsunlar da.Ben de bitek muhallebiye başlamadım.Ama çılgın kızım bizim yediklerimize bile saldırıyo.Ufak ufak tattırıyorum.Buhar makinesi içinde mantar üretip havaya veriyomuş.Bilmiyorum ne kadar doğru e bebekte süt sağma makinesi bakarken bi doktor bayan söyledi.Kendisinin de bebeği varmış.

Sorun ayni ama cevabi simdilik yok. Umarim senin sutun boldur; eger oyleyse devam et. Benimki cok azaldi. Bizde ee aptamil aldik, acil durum icin. Burada bebeklere vitamin erilmiyor, Turkiye'deyken D vitamini almistim hala onu veriyorum. 1 yasina kadar da tuz ve seker yok diye biliyorum. Ben gunde 1 ogun ek gida ve bir kac kasik meyve suyu veriyorum simdilik.

slm kzlar daha doğrusu misafirler benden başka 3 misafir var da:))
duru ishal demiştim ya bugün götürdüm doktora hafiflemişiti zaten ama kakasında mikrop varmış...idrarına da baktı ama bi de kültür alalım dedi geldik eve bekle bekle poşetle yarısı idrarın dışa çıkıyo 10 ml ancak alabiliyorum uğraştık durduk o da iyice huysuzlaştı ..neyse şimdi uyudu da azcık dinleneyim dedim...bi de duru iki gündür yüzüstü yatıyo bende tedirgin oluyorum ...

8600 gr 68 cm olmuş.. bugün ek gıdaya başlayalım mı dedik dr hafif hafif başlayın dedi elma püresi ve yoğurt verin dedi ...emmeyi bırakmasın çok vermeyin dedi...
sadece emzirenler siz ek gıdaları ne zaman veriyosunuz ve yoğurdu nasıl yapıyosunuz lütfen yardım!!!!!

merhaba ben geceleri altını açmıyorum çünkü zaten çok zor uyuyan bir bebek o yüzden dokunmaya korkuyorum allaha şükür pişik olmadı şimdiye kadar gündüzleri altını sık sık havalandırıyorum bez bağlamadan eşofman altı giydirerek.
oğluma yoğurt yedirmeye zorladım ve en sonunda herşeyi kustu o kadar kötü hissettim ki kendimi bir daha kesinlikle zorlamayacağım.ben multitabs ve demir veriyorum doktorumuzun önerisiyle.akşam sadece gece tahıllı muhallebiden yesin dedi ama ısrarla almıyor kaşıktan hoşlanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum:2:

geçmiş olsun canım..maşallah kızınada

ozzy biz de bikere kültür için idrar vermeye çalıştık 3-4 saat uğraştık düşüyodu o torba.geçmiş olsunn..bu arada bizimki de yüzüstü yatıyo.sünnetli pipiyle bile yatıyo kuduruk oğlum:)

esmyrna yoğurda meyve falan eklemeyi denedinmi?

nasıl kaşık kullanıyosun canım.bende nby nin plastik kaşıkları vardı..zorla yiyodu hatta yemiyodu bile..tamamen silikon kaşık aldım yumuşak olduğunda onunla yiyo..

bizimki de slikon mama kaşıklarıyla yemedi hiç.bildiğin metal tatlı kaşığıyla yiyo.

emir ayağımda uyudu:)

gecmıs olsun canım bızımkınden de cok ıdrar almaya calıstık beceremedık hep dısarı tasıyo hemsıre becerebıldı 2 saat bekledık te.yuzustu yatması cok saglıklı tedırgın olmana gerek yok bızım kız 2 aylık oldugundan berı yuzustu yatıyo daha uzun surelı uyuyo bıde ayrı odada yatmasına ragmen ben hıc tedırgın olmadım.
masallah kılosu cok ıı kızının bızde sadece yogurt verıyoruz ben kendım yogurt yaptım bıkac gun olmadı arzumun yogurt yapma makınasını aldım cok memnunum pastorıze sutten yada mamadan yapıyorum guzel oluyo tavsıye ederım.ben yogurdu aksam 120 cc cıvarında verıyorum

maşallah 120 cc bizimki anca 5-6 kaşık zorla yiyo ev yoğurdunu ((((((((

ya benım kızda bı ıstah var masallah ne bulsa yıyo bu yemeye hala 7 kılo.tabı fazla yedıgını kusuyo sırf hayır dememek ıcın tok ta olsa yıyo sonra kusuyo cok komık bı bebek:) bıberon sevıyosa yogurdu bıraz sulandırıp bıberonla verebılırsın ben bazen yedırmeye usenıyorum bıberonla verıyorum

Günaydın kızlar.Moralim çokbozuk.Tüp bebek yaptıran bi arkadaşlarımız vardı.2011 Mayıs annesi olacaktı.Siyam ikiziymiş.Tek vücut 2 kafası varmış.Yarın alınacak.12 haftalıktı.Dünden beri aklım hep onlarda.Ben bebeğim 1 saat erken uyandı dıye kızarken insanlar neler yaşıyolar

günaydın canım.
çok üzüldüm. Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor bir durum. İnşallah Rabbim onlara sağlıklı hayırlı evlat verir tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…