gorkem ben gunde 1 ogun 100 ml cıvarında yogurt yada muhallebı verıyorum sadece.kızımın kılosu da cok dııl 7 kılo ama sutum var sayılır yanı emınce sut gelıyo mıktarını bılmıyorum azmı cokmu.sen kek fılan pısırıyodun dımı hergun cok guzel ogunlerın vardı okumustum 6 aylık olunca kopya cekıcem:)
buhar makınasının mantar urettıgını duymamıstım hıc odanın ıcındemı uretıyomus daha az calıstırıyım o zaman camasır suyu fılan hıc ugrasamam
Ayneeeeen benim Mina'm da çok yaramaz.Çok hareketli.Sürekli oyun istiyo.Gündüz uykusu hiç yok.15dk kestiriyo.Fıkr fıkır
slm.tıpa tıp aynı sorunlarnapcaz peki?bende inat ediyorum aptamil devam sütü aldım ama hala açmadım kutuyu.gece 2 saatte 3 ten sonra saat başı kalkıyorum.çözüm ne napıcaz?bir de altını gece açıyo musunuz?çişi oluyo bezi şişiyo alıyorum 12 de gece rahat uyusun diye siz napıyosunuz?bir de ek gıdaya hala tam olarak geçemedim.yoğurt elma suyu sevdik o da 2-3 kaşık.bir de kuşburnu reçeli.acaba kuşburnu reçeli dokunur mu ki?ferrum kan ilacı veriyorum vitamin ne kullanıyosunuz?bana doktor polivit verdi ama hiç almıyo bende bıraktım..çok soru sordum ama burası beni rahatlatıyo.şimdiden teşekkürler...
Sorun ayni ama cevabi simdilik yok. Umarim senin sutun boldur; eger oyleyse devam et. Benimki cok azaldi. Bizde ee aptamil aldik, acil durum icin. Burada bebeklere vitamin erilmiyor, Turkiye'deyken D vitamini almistim hala onu veriyorum. 1 yasina kadar da tuz ve seker yok diye biliyorum. Ben gunde 1 ogun ek gida ve bir kac kasik meyve suyu veriyorum simdilik.
slm kzlar daha doğrusu misafirler benden başka 3 misafir var da:))
duru ishal demiştim ya bugün götürdüm doktora hafiflemişiti zaten ama kakasında mikrop varmış...idrarına da baktı ama bi de kültür alalım dedi geldik eve bekle bekle poşetle yarısı idrarın dışa çıkıyo 10 ml ancak alabiliyorum uğraştık durduk o da iyice huysuzlaştı ..neyse şimdi uyudu da azcık dinleneyim dedim...bi de duru iki gündür yüzüstü yatıyo bende tedirgin oluyorum ...
8600 gr 68 cm olmuş.. bugün ek gıdaya başlayalım mı dedik dr hafif hafif başlayın dedi elma püresi ve yoğurt verin dedi ...emmeyi bırakmasın çok vermeyin dedi...
sadece emzirenler siz ek gıdaları ne zaman veriyosunuz ve yoğurdu nasıl yapıyosunuz lütfen yardım!!!!!
herkes face de tabi sinek avlıyo bura:) hey gidiiiiii
merhaba ben geceleri altını açmıyorum çünkü zaten çok zor uyuyan bir bebek o yüzden dokunmaya korkuyorum allaha şükür pişik olmadı şimdiye kadar gündüzleri altını sık sık havalandırıyorum bez bağlamadan eşofman altı giydirerek.
oğluma yoğurt yedirmeye zorladım ve en sonunda herşeyi kustu o kadar kötü hissettim ki kendimi bir daha kesinlikle zorlamayacağım.ben multitabs ve demir veriyorum doktorumuzun önerisiyle.akşam sadece gece tahıllı muhallebiden yesin dedi ama ısrarla almıyor kaşıktan hoşlanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum:2:
slm kzlar daha doğrusu misafirler benden başka 3 misafir var da:))
duru ishal demiştim ya bugün götürdüm doktora hafiflemişiti zaten ama kakasında mikrop varmış...idrarına da baktı ama bi de kültür alalım dedi geldik eve bekle bekle poşetle yarısı idrarın dışa çıkıyo 10 ml ancak alabiliyorum uğraştık durduk o da iyice huysuzlaştı ..neyse şimdi uyudu da azcık dinleneyim dedim...bi de duru iki gündür yüzüstü yatıyo bende tedirgin oluyorum ...
8600 gr 68 cm olmuş.. bugün ek gıdaya başlayalım mı dedik dr hafif hafif başlayın dedi elma püresi ve yoğurt verin dedi ...emmeyi bırakmasın çok vermeyin dedi...
sadece emzirenler siz ek gıdaları ne zaman veriyosunuz ve yoğurdu nasıl yapıyosunuz lütfen yardım!!!!!
maşallah 120 cc bizimki anca 5-6 kaşık zorla yiyo ev yoğurdunu((((((((
Günaydın kızlar.Moralim çokbozuk.Tüp bebek yaptıran bi arkadaşlarımız vardı.2011 Mayıs annesi olacaktı.Siyam ikiziymiş.Tek vücut 2 kafası varmış.Yarın alınacak.12 haftalıktı.Dünden beri aklım hep onlarda.Ben bebeğim 1 saat erken uyandı dıye kızarken insanlar neler yaşıyolar