2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslında canım bız bazen odada yıyoruz o zamanda kullanmak ıstıyorum ben yanı sadece mam sandalyesıde degıl sandalye olarak kullanmak ıstıyorum salonun ortasına koyarsak abes olucak ama bakalım

1,30 saatte bi kalktı. bazen ağladı bazen emdi. hemen uykuya dalamıyo illa sallıcam pışpışlıcam sinir ediyo beniiiiiiiii

ama çok seviyom yaa bu sevgi olmasa çekilmezdi:)))

aynen benımkı sallayıp pışpışlayıncada uyumuyo ılla emecek oda ayrılmıycak dun gece 12 den 3 bucuga kadar aynı pozısyonda yatmısız tabıkı benımkıne yatmak denırse acaba dıyorum bu eve tasınınca boyl eoldu bu cocuk ev cok sıcak burnundan tısır tısır sesler gelıyo kuruyo mu acaba ondan cok uyanıyo uyuyamıyo buhar makınası mı alsam napsam kullanan var mı amaaan o da yer kaplıycak ıhtıyac bıtmıyo ama yer yok

Kızlar markafoni üyeliği içinreferans isteyen varsa verebilirim.Ben de şimdi girdim.İnci nin 400tllik çizmeleri 200e falan.
Görkimmm konuşmuyomusun benle yaaa hiç göz kırpma felan yok hayırdır cnm çok özledim seni msn de yok offff nerde konuşcaz bizzz minamı öptüm öptüm kokladım cnm benim...

geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun..ya benim kızımda da allerji var.vücudu kırmızı..nasıldı kızarılıklar biraz anlatırmısın?terlemesi falan yok benimkinin..ve kızarıklıkların üstleri pul pul dökülüyor:26:

ben kullanıyorum canım buhar makınası da:) bıt kadar eve nasıl sıgıyo bu kadar sey dıceksın sıgıyo valla bı sekılde.oturma odamda ıkı cekyat ve betulun koca yatagı var buhar makınasını da oraya koydum gercekten ıse yarıyo. mama sandalyesını de arada salona getırıyorum sık olmuyo tabı ama napıyım zaten yere de carsaf serdım sehpayı fılan kaldırdım oyle bebege gore ayarladık amaan napıım buyuyene kadar sealet ıste bıraz.allahtan eve hıc mısafır fılan gelmıyo

aynen bıze de gelmez calıstıgım ıcın mısafır bırde esım vardıyalı calısıyo ben musaıt olsam o olmuyo yanı buhar makınası hangı marka canım bırde soguk üfleyenlerden mı onalrı onerıyorlarda

gecmıs olsun canım sut alerjısı var ya bebegının onunla alakalı bıseymı? benım kızın da kucukken yuzunde pul pul kızarıklık oluyodu kendı sutumden suruyodum gecırıyodu hıc denedınmı

arcelık markası soguk ufluyo galıba yanı sıcak yada ılık dııl butun gece kısık derecede calıstırıyorum

gecmıs olsun canım sut alerjısı var ya bebegının onunla alakalı bıseymı? benım kızın da kucukken yuzunde pul pul kızarıklık oluyodu kendı sutumden suruyodum gecırıyodu hıc denedınmı

evet canım inek sütü allerjisindenmiş...offf hiçbişey yiyemiyorum ve şimdilk kızımada yediremiorum..yoğurduda kestim.sanırım aptamil devam sütüde allerji yaptı...çok sinirim bozuluyor...

arkadaşlar merhaba ben de 2010 amyıs annesiyim oğlum doğduktan sonra pek aranıza katılamadım çünkü çok zorluklar çektim. tek başıma bakıyorum ve hala uykusu oturmuş değil. şimdi bir de ek gıdalara geçtik kahvaltı meyve suyu yoğurt gece tahılı vb. ben bir düzen otutturamadım siz otutturabildiniz mi ? babymixin yoğurdunu hiç sevmiyor gece tahılını da ilk defa dün verdim kaşıkla zor alıyor varsa yoksa biberon ve mama bir de beni emiyor 5,5 aylık henüz . siz nasıl bir süzen izliyorsunuz yardımcı olursanız çokkk memnun kalırım

Görkimmm konuşmuyomusun benle yaaa hiç göz kırpma felan yok hayırdır cnm çok özledim seni msn de yok offff nerde konuşcaz bizzz minamı öptüm öptüm kokladım cnm benim...

Aşkolsun Ömürcüm sana küser miyim hiç.Sefiyom kız seni.İşyerinde faceye msne giremiyorum.Eve de internet teknolojisi ulaşalı 2 gün oldu Ama Mina'dan fırsat buldukça girebilicem.Kkya çok gelmiyosun ya canım ondan görüşemedik.Akşam yazamadım ama Beyazıtın pipisini takip ediyorum bak Geçmiş olsun iyiymişsiniz.Öptüm canım

arcelık markası soguk ufluyo galıba yanı sıcak yada ılık dııl butun gece kısık derecede calıstırıyorum

Buhar makineleri mantar üretiyomuş onun için her gün mü ne çamaşır suyuyla yıkamak gerekiyomuş.Ben de istiyodum ama zor geldi öyle de.KAlorifere su koyucam üşenmediğim bi zaman.

Tahıllı mamayı gece yatmadan önce mi veriyosunuz yoksa çorba yerine mi.Onu verince çorba vermiycek miyim yatarken mi versem.Muhallebiye başladınız mı.dr 6 ayını doldursun dedi bize

selam arkadasslar benim Mina m cok yaramaz diger minalarda oylemi acaba :)) ha bu arada uykuyu da sevmiyooo

gorkem ben gunde 1 ogun 100 ml cıvarında yogurt yada muhallebı verıyorum sadece.kızımın kılosu da cok dııl 7 kılo ama sutum var sayılır yanı emınce sut gelıyo mıktarını bılmıyorum azmı cokmu.sen kek fılan pısırıyodun dımı hergun cok guzel ogunlerın vardı okumustum 6 aylık olunca kopya cekıcem:)
buhar makınasının mantar urettıgını duymamıstım hıc odanın ıcındemı uretıyomus daha az calıstırıyım o zaman camasır suyu fılan hıc ugrasamam

evet canım inek sütü allerjisindenmiş...offf hiçbişey yiyemiyorum ve şimdilk kızımada yediremiorum..yoğurduda kestim.sanırım aptamil devam sütüde allerji yaptı...çok sinirim bozuluyor...

ya ne zaman ogrendın sen alerjısı oldugunu ek gıdaya baslayıncamı kıyamam ya yavrum benım. pekı gecıcekmıymıs ne kadar surucekmıs bu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…