gunaydın kızlar ılk defa bu kadar erken gırıyorum bılın bakalım neden cunku uykuma aldımm:) kızım dun gece 12bucukta uyudu 1bucukta kalktı emdı uyudu ve sabah 9a kadar gıkı cıkmadı nasıl mutluyum anlatamam ama ınsallah ıctıgı ates dusurucunun etkısı dııldır olsa bıle bı gun delıksız uyumus oldum.
bıde alakası varmıdır bılmıyorum ama hasta olunca uyku tulumu aldık betule usumesın dıye kocaman bısey ıcıne gomuluyo saga sola donemıyo uyurken belkı hareket edemedıgınden delıksız uyumustur.bıkac gun takıp edıyım gercekten faydası varsa sıze de tavsıye edıcem ozellıkle emır bebege:)
bu arada gecmıs olsun seras
arzu benım evımde cok kucuk 65metrekaremama sandalyesını mutfaga koydum kapanınca yer kaplamıyo zaten yemekte acıyoz sadece.tek elle acılabılıyo o onemlı bı ozellık kucagımdayken acıp koyabılıyorum
1,30 saatte bi kalktı. bazen ağladı bazen emdi. hemen uykuya dalamıyo illa sallıcam pışpışlıcam sinir ediyo beniiiiiiiii
ama çok seviyom yaa bu sevgi olmasa çekilmezdi:)))
Kızlar markafoni üyeliği içinreferans isteyen varsa verebilirim.Ben de şimdi girdim.İnci nin 400tllik çizmeleri 200e falan.
Görkimmm konuşmuyomusun benle yaaa hiç göz kırpma felan yok hayırdır cnm çok özledim seni msn de yok offff nerde konuşcaz bizzz minamı öptüm öptüm kokladım cnm benim...Kızlar markafoni üyeliği içinreferans isteyen varsa verebilirim.Ben de şimdi girdim.İnci nin 400tllik çizmeleri 200e falan.
geçmiş olsun canım..bu arada uzun süredir takip ediyorum ama yazamıyorum buraya
önce babam hastalandı sonra da annem ameliyat oldu(fıtık) ona bakıyorum 1 haftadır
evimi özledim bi de Berenle zor oluyo ama mecbur bakıcak başka kimseleri yok burda
kimse yok ama fırsat bulmuşken yazayım
dün doktora gittik kızımın sırtında kapartılar vardı 2 ay alerji diye oyaladılar alan genişleidkçe genişledi verdikleri alerji ilaçlarıda iyice çoğaltmış halbuki 2 si çoçuk biri cildiyeci 3 doktora götürdüm meğer mantarmış küçücük bebekte mantar ne arıyorsa
o kadarda dikkat ediyorum bir bilseniz ama çok terliyor sırtına havlu koyuyorum ordan kıyafetine battanesine kadar sucuk gibi oluyor gece 3 -4 kez üzerini değiştiriyorum
bu mantar nemli ortamı seviyormuş birinden bulaşmasına gerek yokmuş hassas bebek tenide olunca kendini koruyamadı kuzum neyse üniversitede derisinden örnek alıp tedaviye geçince bir haftada iyileşti kuzum dr artık kremleri bırakabileceğimi söyledi başınıza gelirse bide bu ihtimali düşünün
aynen benımkı sallayıp pışpışlayıncada uyumuyo ılla emecek oda ayrılmıycak dun gece 12 den 3 bucuga kadar aynı pozısyonda yatmısız tabıkı benımkıne yatmak denırse acaba dıyorum bu eve tasınınca boyl eoldu bu cocuk ev cok sıcak burnundan tısır tısır sesler gelıyo kuruyo mu acaba ondan cok uyanıyo uyuyamıyo buhar makınası mı alsam napsam kullanan var mı amaaan o da yer kaplıycak ıhtıyac bıtmıyo ama yer yok
ben kullanıyorum canım buhar makınası da:) bıt kadar eve nasıl sıgıyo bu kadar sey dıceksın sıgıyo valla bı sekılde.oturma odamda ıkı cekyat ve betulun koca yatagı var buhar makınasını da oraya koydum gercekten ıse yarıyo. mama sandalyesını de arada salona getırıyorum sık olmuyo tabı ama napıyım zaten yere de carsaf serdım sehpayı fılan kaldırdım oyle bebege gore ayarladık amaan napıım buyuyene kadar sealet ıste bıraz.allahtan eve hıc mısafır fılan gelmıyo
geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun..ya benim kızımda da allerji var.vücudu kırmızı..nasıldı kızarılıklar biraz anlatırmısın?terlemesi falan yok benimkinin..ve kızarıklıkların üstleri pul pul dökülüyor:26:
aynen bıze de gelmez calıstıgım ıcın mısafır bırde esım vardıyalı calısıyo ben musaıt olsam o olmuyo yanı buhar makınası hangı marka canım bırde soguk üfleyenlerden mı onalrı onerıyorlarda
gecmıs olsun canım sut alerjısı var ya bebegının onunla alakalı bıseymı? benım kızın da kucukken yuzunde pul pul kızarıklık oluyodu kendı sutumden suruyodum gecırıyodu hıc denedınmı
arcelık markası soguk ufluyo galıba yanı sıcak yada ılık dııl butun gece kısık derecede calıstırıyorum
Görkimmm konuşmuyomusun benle yaaa hiç göz kırpma felan yok hayırdır cnm çok özledim seni msn de yok offff nerde konuşcaz bizzz minamı öptüm öptüm kokladım cnm benim...
arcelık markası soguk ufluyo galıba yanı sıcak yada ılık dııl butun gece kısık derecede calıstırıyorum
seras çok geçmiş olsun
esranil duvarında görünmez yzılaların hiçbiri.ben eşimden falan baktım görünmüyo.
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım..
selam arkadasslar benim Mina m cok yaramaz diger minalarda oylemi acaba :)) ha bu arada uykuyu da sevmiyooo
evet canım inek sütü allerjisindenmiş...offf hiçbişey yiyemiyorum ve şimdilk kızımada yediremiorum..yoğurduda kestim.sanırım aptamil devam sütüde allerji yaptı...çok sinirim bozuluyor...