Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha şimdi burdan da engellenirmişim :))[/QUOTE
:13:
arkadan konuşmayı hiç yakıştıramadım sana gökçen sıkıyosa git duvarına yazda göreyim :))
günaydınnn...
geçmiş olsun seras...
kimse yok ama fırsat bulmuşken yazayım
dün doktora gittik kızımın sırtında kapartılar vardı 2 ay alerji diye oyaladılar alan genişleidkçe genişledi verdikleri alerji ilaçlarıda iyice çoğaltmış halbuki 2 si çoçuk biri cildiyeci 3 doktora götürdüm meğer mantarmış küçücük bebekte mantar ne arıyorsa
o kadarda dikkat ediyorum bir bilseniz ama çok terliyor sırtına havlu koyuyorum ordan kıyafetine battanesine kadar sucuk gibi oluyor gece 3 -4 kez üzerini değiştiriyorum
bu mantar nemli ortamı seviyormuş birinden bulaşmasına gerek yokmuş hassas bebek tenide olunca kendini koruyamadı kuzum neyse üniversitede derisinden örnek alıp tedaviye geçince bir haftada iyileşti kuzum dr artık kremleri bırakabileceğimi söyledi başınıza gelirse bide bu ihtimali düşünün
sağolasın geçti sonunda anladım ki önemli olan teşşis
şimdi endişem aşırı terlemesi umarım başka bir hastalığın belirtisi değildir hormon sonuçları normaldi ama hayırlısı