2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar göbeğinizdeki çtlakların rengi koyumu hala benımkile bı turlu açılmadı çok koy değil ama rengı yıne kırmızı

cok şükür ben hamıleyken düzenli krem kullanmıstım catlaklardan yırttım hıc yok bırde kılo kısmını halletsek

nerdesiniz hatunlar yaa..mamasandalyemiz geldiiiiii..rengi falan netteki gibi çok güzel..fekat ben bi türlü bir araya getiremedim yaw..akşam koca şahsı yapabilir inş.

maşallah mina ya.

şeyma benim ütü de bugün geldi. sağlıkla kullansın eymen inş.

selam kızlar
14500 değil birkerem sadece 14 :) sonuçta resmi tutanaklarda 14 diye geçiyor :))

slm kızlar uzun zaman odu girmedim nasılsınız,bebekler nasıllar...

nidah canım pişik kremi olarak hametan öneririm sana benim kızda çok oldu pişik en son bu geçirdi cnm 1 -2 sürmede anlarsın yaradığını zaten...

güllüşüm nasılsın özledim seni yaa

sağol tatlım onu da denicem inş.

face grubu açtık arada uğra ok

yağmur nasıll_??

Son düzenleme:
aaaaaaaayyyyyyyyyyyy bi kopyalayamadım adresi
2010 mayıs anneleri ve bebekleri diye ararsın:) facebookta

güllüşüm nasılsın özledim seni yaa

sağol tatlım onu da denicem inş.

bu arada
Giriş Yap | Facebook

face grubu açtık arada uğra ok

yağmur nasıll_??

bende özledim valla canım kız çok yoruyo beni bu ara pek giremiyom

yağmurcukda diş etleri bu ara çok kaşınıoo yüzden durmuyo

yarın kontrole getircem...

uğrarım faceye

Kabul edilmişsin canım gökcen ben oluyom:) 2 tane gökcen var birini face engelledi :) 2si de benim yoksa:)

kızlar ınternetım gıtmıstı gıremedım gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkurler.ya bısuru sey yazcaktım aklımda kalmamıs
gokcen ben pısık olunca trocıd krem kullanıyorum hemen gecırıyo hatta bı kere babası da pısık olmus o da surmustu gecırmıs hemen:):)gecmıs olsun oglusuna
arzu mama sandalyesı bende chıcconunkını aldım kampanyadaydı 230 lıra.bıraz pahalı gıbı ama baya saglam bıkac cocuk buyutebılır.memnunuz bız yemek yerken kızımız oturup bızı seyredıyo sırf bu yuzden bıle alınır yanı sandalye:)
benım kızım da son ayda hıc uzamamıs gıbı gorunuyo hatta yarım cm kısalmıs:) ya sacma sapan olcuyolar ondandır kafasının yarısından tutuyo mezurayı tabı eksık cıkıyo.

evet salak işte ohh içimi dökimm benim gibi hatun engellenirmi gerizekaaaalı face:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…