2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayağımda uyutuyorum sevda bepanten evde vardı bebekler için falan ayrı satılmıyo dimi. bildiğin bepanten yani:) deneyeyim bugün sağol tatlım.

selin bende sadec meyve bazen yoğur 1-2 kez çorba veya muhallebi verdim.

Şeyma merhaba canım;

senin oğlan maşallah tosun olmuş,,,ben bayılıyorum tosun tombik bebeklere

merhaba canım..hoşgeldin nasılsın..ya aslında tosbik durmuyo..boyuda var..sanırımartık almıcak 15gün öncede aynı kilodaydı..sen devrimi duy bide 14.500 olmuş maşallah sadece anne sütü bide

evet canım ben göğüs uçlarım için almıştım ıyı gelır deyınce mıllet surdum ıkıncı ye geçırdı hemen dene bakalım inş geçirir, saatler egrı alındıya benım kızda 7 de uyanıyo çok işim var napıcam bu kızı :)))

aynen benim oğlanda kurulu sa. gibi 7 de kalkıyo karnını doyurup yatırıyorum bida napim

uyudu bizimki inş uzun uyur ya bende uzanayım görüşürüz güzeller

merhaba canım..hoşgeldin nasılsın..ya aslında tosbik durmuyo..boyuda var..sanırımartık almıcak 15gün öncede aynı kilodaydı..sen devrimi duy bide 14.500 olmuş maşallah sadece anne sütü bide

iyiyiz çok şükür,benim kızım 5. ayında 7200 dü Devrim maşallah kızımın 2 katı olmuş))))
bende sadece anne sütü veriyorum .15 gün sonra 6. ay kontrolümüz var başlarız artık çorba,yoğurt ,kahvaltı vs....
seninki artık kilo almasada olur zaten,doktorumuz 1 yaşındayken doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyor demişti siz olmuşunuz zaten:))))maşallah...

aynen benim oğlanda kurulu sa. gibi 7 de kalkıyo karnını doyurup yatırıyorum bida napim

ay maşallah şeyma ya ben emzırıyorum ondan sonra bıdakka durmuyo yerınde ılla kucak mıyy mıyyy soylenıp duruyo almasam ağlıyo çok kudurk ya uslu sakın bebeklere ımrenıym valla dıyorum ıkıncı ınş yatırdgm yerde durur sakınnn bişey olur:))

biz de ondan aldık canım..ben memnun kaldım...az önce mutfağı toplarken onu da mutfak balkonuna çıkarttım..kızım güneşlendi...çok mutlu olduk beraberce:)

mehtappp hazır elın değmişken bızım mutfağafda bı gozuksene :))
burdada hava çok guzel çıkıcaz dışarı 3 gıbı :) yarasın sizedeee

mehtappp hazır elın değmişken bızım mutfağafda bı gozuksene :))
burdada hava çok guzel çıkıcaz dışarı 3 gıbı :) yarasın sizedeee

valla canım kendiminkini zor yapıyorum yaw:))))kaç gündür yapacam bugün kalkıştım işte..salon mutfak kızımın odası bitti...bi tuvalet banyo yatak odası kaldı...

merhaba anneler..

merhaba

kızlar 0-3 yaş arası anne bebek oyun grupları hakkında ne düşünüyorsunuz.
annesi baktı ama çocuk evde tek başına asosyal oldu, denmesin istiyorum.
bir kardeşi yok,aynı yaşıt gruplarıylada sınırlı bir görüşme oluyor,olmayabiliyorda zaman zaman.nasıl sosyalleşeceğiz ve bireyselleştireceğiz?hiç anne çocuk sempozyumlarına veya bebek fuarlarına filan katılanınız var mı?sıkıcımı geçiyor eğlenceli mi?

Dün meleğimi dra götürdüm.Eşim gelmemişti henüz.Eve girer girmez çocuğu alıp çıktım.Bikaç gündür eli sol kulağındaydı hep.Kulağını keşfediyo heralde dedik ama annem de söyleyince götürdüm hemen.Kulağının içi tüylü ve kirlenme var.O kaşındırıyodur bir de diş çıkarması yakın.Onun da kaşıntısı olur dedi.Bir de bişi takıldı kafama.7500gr olmuş.Geçen aya göre 1 kg almış.Fakat boyu hiç uzamamış :2: Boy takibi şöyle: Doğum 50 cm.1 aylık 57 cm (dr 1 ayda 7 cm uzamaz.doğumda yanlış ölçmüşlerdir.52 falan doğmuştur demişti), 3 aylık 62 cm, 4 aylık 66 cm ve 5. ay yani bu ay da 66 ölçtü.Her gittiğimde boyu çok iyi gidiyo diyodu.Ama bu ay hiç mi uzamamış dedim.1 kilo alan ve baş çevresi de böyle gelişen bi çocuğun boyunun uzamaması mümkün değil geçen ay yanlış ölçmüşüzdür dedi.Dizlerini katladığı içindir falan dedi.Ama aklıma takıldı.Ne ola ki :18:

valla canım kendiminkini zor yapıyorum yaw:))))kaç gündür yapacam bugün kalkıştım işte..salon mutfak kızımın odası bitti...bi tuvalet banyo yatak odası kaldı...

merhaba

temizlik mi ?kızlar şunun şurasında ne kaldı bayrama,yine bize toptan temizlik yolu gözüktü

bir bilgim yok canım,doktor önemsemediyse problem etme ,sonra bebişte hisseder üzülür.

maşallah bebeğine canım,
geçen ay yalnış ölçmüştür bence,yoksa 1 cm de olsa illakiş uzamıştır.takma kafana annesi bak ne güzel 1 kg. almış maşallah...

bence mutlaka uzamıştır, ölçümlerde hata oluyor. bize dr 62 dediği zaman ebe 66 demişti baya farklı ölçüm yapılabiliyor demek ki.. bu arada maşallah bu aylarda 1 kilo çok iyi...

kızlar göbeğinizdeki çtlakların rengi koyumu hala benımkile bı turlu açılmadı çok koy değil ama rengı yıne kırmızı

bence mutlaka uzamıştır, ölçümlerde hata oluyor. bize dr 62 dediği zaman ebe 66 demişti baya farklı ölçüm yapılabiliyor demek ki.. bu arada maşallah bu aylarda 1 kilo çok iyi...

Benim ebebğim çok kilolu değil ama.Bazen takıyorum kafaya.Dr kilosu iyi diyo.Kiloyu takma kafana farkındalığı çok iyi dedi.Desteksiz oturttu.8 aylık ebbek böyle oturur falan dedi.Hoş, drlar annenin hoşuna gidicek şekilde konuşuyolar.Ama her gidişimizde çok uyanık olucak bu diyo

kızlar göbeğinizdeki çtlakların rengi koyumu hala benımkile bı turlu açılmadı çok koy değil ama rengı yıne kırmızı

Benimkiler de kırmızı.Mustela' nın çatlak gidericisi var ama para vermeye kıyamıyorum.Benim çatlaklarım aşağıda baya.Bikiniden görünmüyo sanıyodum.Plajda bi rahat geziyodum.Yeğenim teyze o karnındaki mor mor şeyler ne dedi Bi bozulduuuum yok bişey dedim gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…