Şeyma merhaba canım;
senin oğlan maşallah tosun olmuş,,,ben bayılıyorum tosun tombik bebeklere
ayağımda uyutuyorum sevda bepanten evde vardı bebekler için falan ayrı satılmıyo dimi. bildiğin bepanten yani:) deneyeyim bugün sağol tatlım.
selin bende sadec meyve bazen yoğur 1-2 kez çorba veya muhallebi verdim.
evet canım ben göğüs uçlarım için almıştım ıyı gelır deyınce mıllet surdum ıkıncı ye geçırdı hemen dene bakalım inş geçirir, saatler egrı alındıya benım kızda 7 de uyanıyo çok işim var napıcam bu kızı :)))
merhaba canım..hoşgeldin nasılsın..ya aslında tosbik durmuyo..boyuda var..sanırımartık almıcak 15gün öncede aynı kilodaydı..sen devrimi duy bide 14.500 olmuş maşallah sadece anne sütü bide
aynen benim oğlanda kurulu sa. gibi 7 de kalkıyo karnını doyurup yatırıyorum bida napim
Arzu ben bir sitede bahsettiğin gibi chicconun mama sandalyesini de gördüm, o da güzeldi. aslında mantıklı seninki de.. mama sandalyeleri çok yer kaplıyor. biz ikeadan küçük bir şey aldık, özelliği falan yok tabi :))
mehtappp hazır elın değmişken bızım mutfağafda bı gozuksene :))
burdada hava çok guzel çıkıcaz dışarı 3 gıbı :) yarasın sizedeee
merhaba anneler..
valla canım kendiminkini zor yapıyorum yaw:))))kaç gündür yapacam bugün kalkıştım işte..salon mutfak kızımın odası bitti...bi tuvalet banyo yatak odası kaldı...
merhaba
Dün meleğimi dra götürdüm.Eşim gelmemişti henüz.Eve girer girmez çocuğu alıp çıktım.Bikaç gündür eli sol kulağındaydı hep.Kulağını keşfediyo heralde dedik ama annem de söyleyince götürdüm hemen.Kulağının içi tüylü ve kirlenme var.O kaşındırıyodur bir de diş çıkarması yakın.Onun da kaşıntısı olur dedi.Bir de bişi takıldı kafama.7500gr olmuş.Geçen aya göre 1 kg almış.Fakat boyu hiç uzamamış :2: Boy takibi şöyle: Doğum 50 cm.1 aylık 57 cm (dr 1 ayda 7 cm uzamaz.doğumda yanlış ölçmüşlerdir.52 falan doğmuştur demişti), 3 aylık 62 cm, 4 aylık 66 cm ve 5. ay yani bu ay da 66 ölçtü.Her gittiğimde boyu çok iyi gidiyo diyodu.Ama bu ay hiç mi uzamamış dedim.1 kilo alan ve baş çevresi de böyle gelişen bi çocuğun boyunun uzamaması mümkün değil geçen ay yanlış ölçmüşüzdür dedi.Dizlerini katladığı içindir falan dedi.Ama aklıma takıldı.Ne ola ki :18:
Dün meleğimi dra götürdüm.Eşim gelmemişti henüz.Eve girer girmez çocuğu alıp çıktım.Bikaç gündür eli sol kulağındaydı hep.Kulağını keşfediyo heralde dedik ama annem de söyleyince götürdüm hemen.Kulağının içi tüylü ve kirlenme var.O kaşındırıyodur bir de diş çıkarması yakın.Onun da kaşıntısı olur dedi.Bir de bişi takıldı kafama.7500gr olmuş.Geçen aya göre 1 kg almış.Fakat boyu hiç uzamamış :2: Boy takibi şöyle: Doğum 50 cm.1 aylık 57 cm (dr 1 ayda 7 cm uzamaz.doğumda yanlış ölçmüşlerdir.52 falan doğmuştur demişti), 3 aylık 62 cm, 4 aylık 66 cm ve 5. ay yani bu ay da 66 ölçtü.Her gittiğimde boyu çok iyi gidiyo diyodu.Ama bu ay hiç mi uzamamış dedim.1 kilo alan ve baş çevresi de böyle gelişen bi çocuğun boyunun uzamaması mümkün değil geçen ay yanlış ölçmüşüzdür dedi.Dizlerini katladığı içindir falan dedi.Ama aklıma takıldı.Ne ola ki :18:
bence mutlaka uzamıştır, ölçümlerde hata oluyor. bize dr 62 dediği zaman ebe 66 demişti baya farklı ölçüm yapılabiliyor demek ki.. bu arada maşallah bu aylarda 1 kilo çok iyi...
kızlar göbeğinizdeki çtlakların rengi koyumu hala benımkile bı turlu açılmadı çok koy değil ama rengı yıne kırmızı