2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şeyma mama sandalyeniz geldi mi merak ettim hangısınden aldınız bız buyuklerden alamıycaz sanırım fısher prıce ın koltuk gıbı olanından alıcaz evde yer yok cunku

ayy sorma arzu yaa 15 gün olucak gelemedi daha kargodaymış bugün getircekler sözde..vib marka aldım ben bütün özellikleri var vediğerlerine göre daha uygun 130 lira..gelsinde bi izlenimlerimi paylaşırım

ya öyle çok karıştırmıyorumda bebek ekmeği muz peynir..yumurta ve pekmrzide ayrı veriyorum..biraz daha sulu istiyo..yutmuyo agzında bekletiyo

ben hipp yulaflı kaşık maması, pekmez, labne ve aptamili suyla karıştırıyorum kahvatıda, iyi yiyor onu ama hepsinin zevki ayrı tabi... :)

şeyma mama sandalyeniz geldi mi merak ettim hangısınden aldınız bız buyuklerden alamıycaz sanırım fısher prıce ın koltuk gıbı olanından alıcaz evde yer yok cunku

Arzu ben bir sitede bahsettiğin gibi chicconun mama sandalyesini de gördüm, o da güzeldi. aslında mantıklı seninki de.. mama sandalyeleri çok yer kaplıyor. biz ikeadan küçük bir şey aldık, özelliği falan yok tabi :))

bende 3 gündür veriyorum kahvaltıyı şeyma karıştırmadım yani şöyle aptamilin içine bisküvi ve milupanın 8 tahıllı ballısından koyuyorum sonra ayrı bi tabağa yumurta sarısı ve onun yiyeceği kadar beyaz peynir koyuyorum.pekmeze minicik ekmek batırıp veriyorum sonra yumurta 1 kaşık kahvaltı maması bi peynir bi ondan bundan derken öyle yediriyorum.şimdilik iyi gidiyor ilk oğlumda hep karışım yedirdim sonra çocuk peynir reçelden fln tiksindi tabi her çocuk bir değilde bunda riske atamadım

aslında bence de çok kötü bulamaç ama henüz ekmek tam yiyemiyor.. ekmek denemelerimiz başarıya ulaşınca normal vereceğim ben de :)

benim yaptığım karışım güzel oluyo canımyaa..ama sanırım biraz kuru geliyo..yani kahvaltı yapmadığında kaşık maması versem lop lop yutuyo..bende yumurtayı ve pekmezzi karıştırmıyorum peynirde tuzsuz olunca anlaşılmıyo bile..benim oğlana biküvi alerji yapıyo ve dr.da verme dedi kilosu olduğu için..hele aptamilli karışımı hiç yemiyo biberon mamasına uyuz olmaya başladı

ayy sorma arzu yaa 15 gün olucak gelemedi daha kargodaymış bugün getircekler sözde..vib marka aldım ben bütün özellikleri var vediğerlerine göre daha uygun 130 lira..gelsinde bi izlenimlerimi paylaşırım

tamam canım beklıyoruz

slmlar guzel anneler,
devrimim hamilemiiii facede gordum de maşallah yaaa:) ne guzel bı tosuncuk daha gelıyo hehe:))

ya kızlar pişik için önerileriniz varmı sebamed popolin denedim zeytinyağı 2-3 kez denedim düzelmedi.

saol canım bakayım ona da

Nilüfer canım özelden msj. yazmışsın yeni gördüm,sağol canım iyiyiz çok şükür.
diş jeli işe yaramıyor bence bende sürüyorum ama faydası yok,bi çıksada rahatlasa bebişler.
herkes kahvaltı vs. veriyormuş ben sadece emziriyorum,herhalde bu aydan sonra başlar doktorumuz.benimki 2 tatlı kaşığı meyve ,yoğurt ve sebze çorbası içiyor sadece O da farklı tatlara alışsın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…