- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
şeyma mama sandalyeniz geldi mi merak ettim hangısınden aldınız bız buyuklerden alamıycaz sanırım fısher prıce ın koltuk gıbı olanından alıcaz evde yer yok cunku
bulamaçın içeriğini değiştirsen gerçi ne veriyorsun bilmiyorum ama.. benimki pek parça parça yiyemiyor zaten...
ya öyle çok karıştırmıyorumda bebek ekmeği muz peynir..yumurta ve pekmrzide ayrı veriyorum..biraz daha sulu istiyo..yutmuyo agzında bekletiyo
şeyma mama sandalyeniz geldi mi merak ettim hangısınden aldınız bız buyuklerden alamıycaz sanırım fısher prıce ın koltuk gıbı olanından alıcaz evde yer yok cunku
ben hipp yulaflı kaşık maması, pekmez, labne ve aptamili suyla karıştırıyorum kahvatıda, iyi yiyor onu ama hepsinin zevki ayrı tabi... :)
bende 3 gündür veriyorum kahvaltıyı şeyma karıştırmadım yani şöyle aptamilin içine bisküvi ve milupanın 8 tahıllı ballısından koyuyorum sonra ayrı bi tabağa yumurta sarısı ve onun yiyeceği kadar beyaz peynir koyuyorum.pekmeze minicik ekmek batırıp veriyorum sonra yumurta 1 kaşık kahvaltı maması bi peynir bi ondan bundan derken öyle yediriyorum.şimdilik iyi gidiyor ilk oğlumda hep karışım yedirdim sonra çocuk peynir reçelden fln tiksindi tabi her çocuk bir değilde bunda riske atamadım
bende 3 gündür veriyorum kahvaltıyı şeyma karıştırmadım yani şöyle aptamilin içine bisküvi ve milupanın 8 tahıllı ballısından koyuyorum sonra ayrı bi tabağa yumurta sarısı ve onun yiyeceği kadar beyaz peynir koyuyorum.pekmeze minicik ekmek batırıp veriyorum sonra yumurta 1 kaşık kahvaltı maması bi peynir bi ondan bundan derken öyle yediriyorum.şimdilik iyi gidiyor ilk oğlumda hep karışım yedirdim sonra çocuk peynir reçelden fln tiksindi tabi her çocuk bir değilde bunda riske atamadım
ayy sorma arzu yaa 15 gün olucak gelemedi dahakargodaymış bugün getircekler sözde..vib marka aldım ben bütün özellikleri var vediğerlerine göre daha uygun 130 lira..gelsinde bi izlenimlerimi paylaşırım
ya kızlar pişik için önerileriniz varmı sebamed popolin denedim zeytinyağı 2-3 kez denedim düzelmedi.
Arzu ben bir sitede bahsettiğin gibi chicconun mama sandalyesini de gördüm, o da güzeldi. aslında mantıklı seninki de.. mama sandalyeleri çok yer kaplıyor. biz ikeadan küçük bir şey aldık, özelliği falan yok tabi :))
ya kızlar pişik için önerileriniz varmı sebamed popolin denedim zeytinyağı 2-3 kez denedim düzelmedi.
slmlar guzel anneler,
devrimim hamilemiiii facede gordum de maşallah yaaa:) ne guzel bı tosuncuk daha gelıyo hehe:))
yok be hamile değildi sultan nezaman nolmıuş kaçırdımm:)
merhaba kızlar...
Selin hoşgeldin canım, biz de seni özledik...
hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun.. Sarp da dişten çok çekiyor, uykuda bile ağlıyor nerdeyse, bir çıksa da rahatlasa.. jel yetmiyor calpol bile veriyorum artık.
Yelda, inan canım nazar diye bi şey var :)) ben inandım en azından
yok yok değilmiş şaka yapıyomuş