- 22 Mart 2007
- 982
- 4
- 45
Mehtap iyi canım maş. sıkıntımız yok şimdi:)
ya nermın kım merak ettım bıde banlanmak ne demek:) ben cözmeye calısıyorum kk olayını kendı capımda da sıze sorayım dedım:)
bu arada masallah duru ve asya bebege allah nazarlardan saklasın emır bebegın de bu halıne nazar degmesın:) betul bebege degcek nazar kalmadı artık daha kotusu ne olabılır dıyorum dedıkce kalkma sayısını artırıyo:) ama umıtlıyım bı gun benım bebegım de erkenden uyucak
canım nermin farbetler arkadaşımız..banlanmakta yönetim tarafından ceza almak..3 kasıma kadar buraya giremeyecek...yerimseniben
saol seymacım. ya neden ceza verıyolar polemık fılan yapıncamı
gokcen, masallah emir pasaya erkek mi oldu :))) cok iyi ettin, bak hemen iyilesecek, insallah sIkIntisi da olmaz.
ablam demetevlerde oturuyo canım bızde sentepede bılırmısın bılmıyorum.demete yakın
tşk.ler kızlarr yeldaa kk ya giremiyonmu hala hiç görünmüyon yahu gece 3te de biz olmuyozz:)
benim eski emir sahalara geri döndü.ilk gün fitilden sebep uyumuş heralde.dün akşam saat başı-2saatte bir uyandı yine.uykuya tekrar dalması da bazen zaman alıyo.ama pipimizden yana şikayet yok çok şükür:) kızarıklık var biraz yarın kontrole gitcz inş prob yoktur.
şeyma tebriklerrr:)
vee günaydınn türkiyee:)
bu arada geçmiş olsun nidah..