2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ne zamandr giremedim facebooktan takip etmek daha kolay geliyor

dün kızımı arı soktu:KK43: hemde kafasından inanılması oldukça güç ama oldu:KK43: akşam yere yatırmıştık nasıl ağlıyor bende ellerimi uzattım tutsun diye bir baktım kafasında arı hemen sağlık ocağına gittik babamla 5 dak. bile sürmedi doktor iğnesini çıkardı ve alerji için şurup ile krem verdi, hiçbirşey olmadı çok şükür

özge geçmil olsun canım şimdi iyidir inş.
ayhu benim oğlanında pipisi içine kaçıyo sünnet ettiren dr.u aradım çok küçük daha normal dedi çocuk dr.una sordum sorun yok dedi.büyük oğlan 10 aylıktı sünnet olduğunda dikişli oldu onda böyle bi sorun yoktu.küçük oğlumda 1 haftlıktı dikişsiz oldu ama genelde içine kaçık bazen dışında benimde kafamı kurcalıyo ama dr.lar önemli değil diyo

teşekkürler kızlar annemler 4. katta oturuyorlar bu arada ve etrafta ağaç falanda pek yok nasıl oldu bizde anlamadık:KK43:

bu arada kızıma hediye yürüteç gelmişti az bir süre bindi ve yürütecin tekerleği kırıldı şimdi yine yürüteç mi alsam yoksa şu ilk arabamlar varya onlardan mı alsam annem iyi birşey al 2. bebekte de kullanırsın diyor eşimde ilk arabama benzer birşey görmüş ondan alalım diyor kafam karıştı iyice

bu arada kızlar DURUNUN İLK DİŞLERİ ÇIKTI dün akşam farkettim çok mutluyum ne kadar sürede belirgin hale geliyor acaba uçları belli birtek şimdi

bu arada kızlar DURUNUN İLK DİŞLERİ ÇIKTI dün akşam farkettim çok mutluyum ne kadar sürede belirgin hale geliyor acaba uçları belli birtek şimdi

mrb cnm gözünüz aydın 15 gunde bellı ıyıce çıkar bızım kızın 1 ay oldu çıkalı baya inci gıbı çok tatlı:)

günaydın kızlar ne zamandr giremedim facebooktan takip etmek daha kolay geliyor

dün kızımı arı soktu:KK43: hemde kafasından inanılması oldukça güç ama oldu:KK43: akşam yere yatırmıştık nasıl ağlıyor bende ellerimi uzattım tutsun diye bir baktım kafasında arı hemen sağlık ocağına gittik babamla 5 dak. bile sürmedi doktor iğnesini çıkardı ve alerji için şurup ile krem verdi, hiçbirşey olmadı çok şükür

çok geçmiş olsun durucuğa

gözünüz aydın incileriniz hayırlı olsun

selam tekrar bizim de bir disimiz sivrildi baya :) yanindaki de yardi disetini 3-4 gune o da yukselir :)

duru kuzuya cok gecmis olsun ,,bizim disler cok kasiniyor uykusuzluk hat safhada hic uyumuyor gece 3 de bir kalkiyor kabus gunduz uykularmiz 20 dak cok yaramaz oldu heralde dislerden ne guzel masllah cogunun cikti disleri,,sizinkilerde boyle yaptimi dis cikarma arifesinde

özge geçmiş olsun canım.
inciler gelmişş hayırlı olsun bizimkinin de ucu görünüyo gövdesi tam çıkmadı ama:) ylnız bi gariplik var ki köpek dişi çıkıyo galba :))

biz 4 aylıkken başladık canım..benimkide sebze çorbasından sıkıldı artık çok sık vermiyorum..başka çorbalar yapıyorum..dr.a gidebilirsem pilav falan verip veremiccemi sorucam..benim oğlan büyüdüm diye havalara giriyo..mama püre bulamaç istemiyo artık:KK1:
evet canım bizde 4 aylıkken başlamıştık..
sevmiyoı ya öle tatsız şeyleri benim kızımda. doktorlarda bi alem zatennn
ben un çorbası yapıp vercem :KK70: en azından sırayla deniyorum ne yerse..

mayıs analarıııııııııııııııııııı
topic sinek avlıyıııııııııı
canım sıkılıyıııııııııııı
poooooooooffffffffffffffffff

özge geçmil olsun canım şimdi iyidir inş.
ayhu benim oğlanında pipisi içine kaçıyo sünnet ettiren dr.u aradım çok küçük daha normal dedi çocuk dr.una sordum sorun yok dedi.büyük oğlan 10 aylıktı sünnet olduğunda dikişli oldu onda böyle bi sorun yoktu.küçük oğlumda 1 haftlıktı dikişsiz oldu ama genelde içine kaçık bazen dışında benimde kafamı kurcalıyo ama dr.lar önemli değil diyo

oh be rahatladım..bana da sorun yok diyolar da sanırım ben sorun yapıyorum...

kızlar babası oğlumun saçlarını kestirdi..bir türlü alışamıyorum yeni haline..kestirdiği gün hasta oldu.1 haftadır iyileşemedi.o kadar kızıyorum ki anlatamam..ben oğlumu saçlarını çok seviyordum bir türlü alışamıyorum...annem de o kadar saç bi anda kesilmez üşütüyor diyo daha çok canım sıkılyor...çok canım sıkkın çook..

slm kızlar..bugün oğluşla gezmelere gittik..emziğimizi değiştirelim dedim..chicco kauccuğun kulplusu yok kulplu olsun diye nuk aldım emmiyo sıpa..meme kısmı daha büyük çiğneyip duruyo sonrada çıkarıp atıyo

bugün babamızin yanına uğradık cafedeki mama sandalyesine oturup bi güzel simit kemirdi benim minik kuşum buda resmi:KK16:

Eklentiler

• $Fotoğraf0306.jpg
    $Fotoğraf0306.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 27
X