2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılısınız bugün gökçeen hayırlı olsun oğlusun erkek olmuş geçmiş olsun darısı oğlumun başına ist gidince bizde yaptırıcaz ayrıntılı olayı anlatsan bizim kerata uyandı. çıkıyorum ama yine geliceeeeeeeeeeem.

borek yaptım geldım ama hala kımseler yok.peynırlı ve patateslı.kendıme patateslı esıme peynırlık bırer tepsı:))

gecmıs olsun gokçen bebısıne de sana da uymasına da cok sevındım acaba bende betule fıtıl verıp uyutsammı hahaha:)
bu arada herkese ıı aksamlar kızlar

anamm geri mi alıyoz saatleri dünyadan haberim yok sağol betüş:) hem senin bebiş uyuyodu noldu ya geç yatıyo diyodun ama uyuyodu kuzu.boşver fitilleme sen:))

kevserrr tatlımmm face e yazmıştım kopyaliim

local yaptılar sadece pipimiz uyuştu:)ağızdan da biraz şurup gibi bişey verdiler sakinleştiriciymiş.bizimki 2sn durmuyodu da doktor onu verdi.biraz mayıştı:)öyle aldılar ameliyathaneye.uyu...şma ve operasyon 30dk kadar sürdü. yalnız kollarını bacaklarını tutuyolar o anda çok ağlamış sakinleştirici bile kesmemiş bizimkini. bi ara sesi geldi bende ağladım oturdum. sonra çıktığında kıpkırmızı hala ağlıyodu,fitil verdiler hemen durdu uyudu biraz.sonra evimize geldik.8saatte bir fitil vercem.3-4 tane fitil var. bide krem verdi.

öznurrrr becerikli hatunsun vala canım çekti hee

herkese iyi haftasonları
günaydın kızlar sünnet çarptı galba oğlumu hiç uyumadığı kadar güzel uyudu bu gece:)) fitilin falan etkisi galba..

canım hayırlı olsun Allah küçük erkeğininhihoyyyt askerliğini damatlığını da göstersin inşallah darısı benim oğluşumun başına

iyi akşamlar kızlar
ya rezene içtim uykum geldi:)
yorgunluktan bitik durumdayım ama ecrin birazdan emmeye kalkar uzanırsam uyurum diye korkuyorum
kocişte sagolsun bugün bayagı oynadı ecrinle bende temizlik yapabildim

Son düzenleme:
selam kzılar gırmeyelı sızınle konuşmayalı ne kadar uzun zaman oldu
benı tanımayan unutan bile vardır :))) o kadar oldu yaneee

neredesiniz kızlar...kimse yok mu?napıyor bebişler?benimki banyosunu yaptı uyudu...ama hala 3 kere uyanıyor bu çocuk ya..ne zaman 1 kereye düşecek?:uhm:

selam kzılar gırmeyelı sızınle konuşmayalı ne kadar uzun zaman oldu
benı tanımayan unutan bile vardır :))) o kadar oldu yaneee

hoşgeldin nilay..unuturmuyuz hiç..nerelerdesin...

neredesiniz kızlar...kimse yok mu?napıyor bebişler?benimki banyosunu yaptı uyudu...ama hala 3 kere uyanıyor bu çocuk ya..ne zaman 1 kereye düşecek?:uhm:

bizde banyo yaptık bugün ecrinde uyuyor..
bu akşam kimseler yok gibi

ben varım..ohh mis olmuş minnoşlar..güle güle kirlensinleropuyorumnanaktan

ama olmazki ben burdayım siz yoksunuz...çayı koydum yanında çekirdekte var(kilo yapmayanlardansempatiksalakcinni) bekliyorum hadi

sağol teyzesii:)
banyo yapınca dhaa bi rahat uyuyorlar ama bende cok sık yıkayamıyorum burası cok soguk

mehtap bebegın 8 de uyuyo ve sadece 3 keremı uyanıyo masalllahhhhhhhh daha ne ıstıyon allahtan pekı sabah kacta kalkıyo. benımkı 1de uyuyo ve 6 kere fılan kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…