2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mehtap bebegın 8 de uyuyo ve sadece 3 keremı uyanıyo masalllahhhhhhhh daha ne ıstıyon allahtan pekı sabah kacta kalkıyo. benımkı 1de uyuyo ve 6 kere fılan kalkıyo:KK43::KK43:

cnm bizimki haber kusagı bitmeden uyumuş olur sabaha kadar uyur..bazen bir kere bazen iki bazende hiç uyanmadan uyur..
ama gel görki ben bu durumdan pek memnun degilim..sempatiksalakcinni
sabahın 7 sinden akşama kadar hiçbişey yapamam..misafir agırlayamam..yemek yapamam..ev temizleyemem..yemek yiyemem..
kahvaltılık gevreklerle geçiştiryorum bir an bile durmuyor..hiç uyku yok..
en fazla yarım saat oda şanslıysam diger kalan uykular bi wc ye girecek kadar..kafamçokkarıştı
yani anlican keşke geç saatlere kadar uyumasada gündüz şöyle iki saatçik uyusa yeterdi bana diyorum

cnm bizimki haber kusagı bitmeden uyumuş olur sabaha kadar uyur..bazen bir kere bazen iki bazende hiç uyanmadan uyur..
ama gel görki ben bu durumdan pek memnun degilim..sempatiksalakcinni
sabahın 7 sinden akşama kadar hiçbişey yapamam..misafir agırlayamam..yemek yapamam..ev temizleyemem..yemek yiyemem..
kahvaltılık gevreklerle geçiştiryorum bir an bile durmuyor..hiç uyku yok..
en fazla yarım saat oda şanslıysam diger kalan uykular bi wc ye girecek kadar..kafamçokkarıştı
yani anlican keşke geç saatlere kadar uyumasada gündüz şöyle iki saatçik uyusa yeterdi bana diyorum

ya benım sıpa gunduz de uzun uyumuyo kı en uzun uykusu yarım saat eskıden daha ıyıydı ama artık boyle oldu.cok yoruluyorum bende ve aksama pılım bıtmıs oluyo ve hala uyumasına 4 saat oluyo:KK43::KK43: o uykusunu alıyo ama ben alamıyorum cunku hep boluk boluk uyuyo bence senınkı daha iyi yada en ıyısı coook uyuması hem gece hem gunduz:)

mehtap bebegın 8 de uyuyo ve sadece 3 keremı uyanıyo masalllahhhhhhhh daha ne ıstıyon allahtan pekı sabah kacta kalkıyo. benımkı 1de uyuyo ve 6 kere fılan kalkıyo:KK43::KK43:

canım genelde 20.30 2100 gibi uyur kızım...sabah 6 6.30 gibide uyanır.oyun ister...3 kez emmek için uyanıyor..bazen arada da uyanıyor ama emziğini verince hemen uyur gene..aslında zahmetli bi bebek değil ama artık 6-7 saat kesintisiz uyumaları lazımmış..maşallah diyeyim gündüzde bir kez mutlaka 2 ya da 3 saat uyur Doğa...
sanırım şikayet etmemeliyim yaa...kızdım bak kendimealsanaalsanasmile

canım genelde 20.30 2100 gibi uyur kızım...sabah 6 6.30 gibide uyanır.oyun ister...3 kez emmek için uyanıyor..bazen arada da uyanıyor ama emziğini verince hemen uyur gene..aslında zahmetli bi bebek değil ama artık 6-7 saat kesintisiz uyumaları lazımmış..maşallah diyeyim gündüzde bir kez mutlaka 2 ya da 3 saat uyur Doğa...

bende kızdım..alsanaalsanasmile gayet usluymuş prenseslülülülülülü

neredesiniz kızlar...kimse yok mu?napıyor bebişler?benimki banyosunu yaptı uyudu...ama hala 3 kere uyanıyor bu çocuk ya..ne zaman 1 kereye düşecek?:uhm:

asya hanımda uyudu.esımde halı saha macına gıttı yalnıızm.ınsallah yaında 1 kereye duser canım benım kız 1 haftadır falan 1 kez uyanıyo.1.5 aydır 2 kez uyanıyodu.ınsallah 2 ay sonra falanda hıc uyanmaz:)) cunku o zaman odasını ayırcam:teytey:

ay canım ya allah sana sabır versın gercı verıyo rabbım yoksa mumkun deıl yasanmaz.kuzun ınsallah guzel uyumaya baslar yakın zamanda

asya hanımda uyudu.esımde halı saha macına gıttı yalnıızm.ınsallah yaında 1 kereye duser canım benım kız 1 haftadır falan 1 kez uyanıyo.1.5 aydır 2 kez uyanıyodu.ınsallah 2 ay sonra falanda hıc uyanmaz:)) cunku o zaman odasını ayırcam:teytey:

ohh inş...

maşallah bebikleree:)

nermine noldu yaw?

önemli bişey yokmuş gökçen msn de görüştük bi konuda biriyle tartışmış...sonra konu uzamış nermine ve kzına kötü şeyler yazmış oda cvp bını yazınca banlanmış 3 kasıma kadar

canım masallah asyada guzel uyur bız sanslılardanız rabıbıme bınlerce sukur valla.kızım cok akıllı bı bebek sadece bızım ıstah sorunumuz var.mama yedırırken mahvoluyorum 1 saat suruyo nerdeyse bı kase yedırmek:KK43:(
asya aksam 9-10 gıbı uyur sabah 8 gıbı uyanır 1 yada 2 kez uyanır emer gerı uyur:))
cok sukur masallah:))

sağol şeyma şaşırdım bende görünce:)

öznurr test yaptınmı:p

maş. doğayaa

benim gözüm yemiyo ayıramadım hala. atıp tutuyodum hamileyken ayırcam odasını ayakta sallamıcam yanımda uyutmıcam hehheeeeee postmodern anne:) yalan oldu hepsi

benim oğluşumun odasıda yok:sinifsinif:..odası ıvır zıvırla dolu..çeyiz işini abartmışım önce onları yoketmem lazım ama nasılfisfisfis

benim oğluşumun odasıda yok:sinifsinif:..odası ıvır zıvırla dolu..çeyiz işini abartmışım önce onları yoketmem lazım ama nasılfisfisfis

asyanın odası hamıleyken hazırdı herseyı hazır yanı.bı kızım yok ıcınde:) ama en gec 3 ay sonra ayırcam cunku besıgıne sıgmıcak yakında:)bakalım ne zaman tasacak ayakları besıkten:)

canım masallah asyada guzel uyur bız sanslılardanız rabıbıme bınlerce sukur valla.kızım cok akıllı bı bebek sadece bızım ıstah sorunumuz var.mama yedırırken mahvoluyorum 1 saat suruyo nerdeyse bı kase yedırmek:KK43:(
asya aksam 9-10 gıbı uyur sabah 8 gıbı uyanır 1 yada 2 kez uyanır emer gerı uyur:))
cok sukur masallah:))
evet canım şanslıyız..maşallah Asya ya...

ya ben nasıl ayırcam kıyamıyorum gıder gıder kontrol edrım gece uyuyamamda ayırınca odayı zor alısırım
esım bıle dıyo bende uyuymam dıye o benden telaslı:)

benim eşimde çok pimpiriklidir...ama biraz biraz alışıyor..çünkü ben hiç telaşlı değilimdir bu konularda...gündüz uykusunu genelde bereber uyuyoruz o zaman bizim yatakta birlikte yatıyoruz...

X