bu arada kızlar DURUNUN İLK DİŞLERİ ÇIKTI dün akşam farkettim çok mutluyum ne kadar sürede belirgin hale geliyor acaba uçları belli birtek şimdi
günaydın kızlar ne zamandr giremedim facebooktan takip etmek daha kolay geliyor
dün kızımı arı soktuhemde kafasından inanılması oldukça güç ama oldu akşam yere yatırmıştık nasıl ağlıyor bende ellerimi uzattım tutsun diye bir baktım kafasında arı hemen sağlık ocağına gittik babamla 5 dak. bile sürmedi doktor iğnesini çıkardı ve alerji için şurup ile krem verdi, hiçbirşey olmadı çok şükür
bu arada kızlar DURUNUN İLK DİŞLERİ ÇIKTI dün akşam farkettim çok mutluyum ne kadar sürede belirgin hale geliyor acaba uçları belli birtek şimdi
evet canım bizde 4 aylıkken başlamıştık..biz 4 aylıkken başladık canım..benimkide sebze çorbasından sıkıldı artık çok sık vermiyorum..başka çorbalar yapıyorum..dr.a gidebilirsem pilav falan verip veremiccemi sorucam..benim oğlan büyüdüm diye havalara giriyo..mama püre bulamaç istemiyo artık
özge geçmil olsun canım şimdi iyidir inş.
ayhu benim oğlanında pipisi içine kaçıyo sünnet ettiren dr.u aradım çok küçük daha normal dedi çocuk dr.una sordum sorun yok dedi.büyük oğlan 10 aylıktı sünnet olduğunda dikişli oldu onda böyle bi sorun yoktu.küçük oğlumda 1 haftlıktı dikişsiz oldu ama genelde içine kaçık bazen dışında benimde kafamı kurcalıyo ama dr.lar önemli değil diyo
aaaa o elıf sıtesı ablama cok yakın her ıgttıgımde onunden gecıyoruz:)