ozzzy bizimki de 6 kere yapmıştı bisefer dr bişey olmaz dedi 10a kadar yolu var galba:))
ilk defa böyle oldu da saol canım
bu arada tebrikler Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin ...tabi biz 50li yaşlarda o zaman Allah ömür verirseeyvahedigeldismile
slm kızlar
kzım dün 7 kere kaka yaptı ama bazen katı bazen normal ishal olmuş olabiliri mi..??
bugün de henüz 3 kez yaptı ..ellerim buruştu yaa yıkamaktan..:)))
ozzzy bizimki de 6 kere yapmıştı bisefer dr bişey olmaz dedi 10a kadar yolu var galba:))
öznur bugün de takip et kusma devam ederse doktora gidersin canım ek bişeyler verdinmi dokunmuş olabilirmi?
sela kızlarr...nasılsınız?gökçenciç tekrardan emirimizin sünneti hayırlı uğurlu olsun..inşallah kolaylıkla iyileşir...
doğru mu yanlış mı anlayamadım ama kızım şuan yürüteçte ve mutluluktan uçuyorbilmiyorumkismile..çok uzun tutmamaya çalışıyorum....
sağolun kızlar
şeymacım gece çok iyiydi hiç ağlamadı güzel güzel emdi uyudu:) hep böle olsa keşke maşallah diyimde.
fitil verdik ondan da olabilir. ama şu anda da iyi maşallah dün akşam beterdi ya. eski emiri geri istiyorum dedim hep beterin beteri varmış:) ALlah a şükür sağ salim atlattk darısı sizlere
evet şeyma benimki de yapıyo aynısını.gözlerine çok yakın olunca elim,yapıyo:)
kızlar sıkıldım yıne ya offf.yarın pazar gezerız bıraz kızımla esımle.aksamda esınımın halı saha macı var offf yıne yalnızım aksamdagelın kızlar oturalım:))
ay hemen gelirim bende sıkılıyorum..6 yaşıma kaar ankarada yaşamış biri olarak özledim oralarıdelikafadulden..kuzenlerim var demetevlerde..biz etlikte oturmuşuz
beni de alınnnnnnn patlıııceeeeeemmmmmm...hava da süper hee
yaa bende geleyim noolurrrrrr.....bütün komşularım 60 yaş üstüay evet hava guzel olunca ıyıce sınır oluyorum evde kalmaya
slm bbeğim 6 aylık oluyor sizce neler vereyim