2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
benim cücüğü oyun minderine koydum bakalım ne kadar dayanıcak

slm kızlar
kzım dün 7 kere kaka yaptı ama bazen katı bazen normal ishal olmuş olabiliri mi..??
bugün de henüz 3 kez yaptı ..ellerim buruştu yaa yıkamaktan..:)))

canım bana cok fazla gıbı geldı ama az az yapıyosa bı kerede hepsını yapamıyodur dıcem ama coksa her seferınde bende 7 cok fazla

ozzzy bizimki de 6 kere yapmıştı bisefer dr bişey olmaz dedi 10a kadar yolu var galba:))

öznur bugün de takip et kusma devam ederse doktora gidersin canım ek bişeyler verdinmi dokunmuş olabilirmi?

yok canım hıcbısey vermedım bılıyosun zaten oyle cok yıyen bı bekte dedıl.noldu anlamadım cok kotu oldum bende buyuk ınsan o kadar cıkaramaz yanı

sela kızlarr...nasılsınız?gökçenciç tekrardan emirimizin sünneti hayırlı uğurlu olsun..inşallah kolaylıkla iyileşir...
doğru mu yanlış mı anlayamadım ama kızım şuan yürüteçte ve mutluluktan uçuyorbilmiyorumkismile..çok uzun tutmamaya çalışıyorum....

kendi adıma iyiym canım..aman her kafadan bi ses çıkıyo zaten madem cimcime bayılıyo koy annesi sende..benim oğlan dururmu yürüteçte hiç bi fikrim yok..biraz tembel anca yerde yatsın dursun..biraz daha beklicem aklım şu ilk arabamda

sağolun kızlar
şeymacım gece çok iyiydi hiç ağlamadı güzel güzel emdi uyudu:) hep böle olsa keşke maşallah diyimde.

fitil verdik ondan da olabilir. ama şu anda da iyi maşallah dün akşam beterdi ya. eski emiri geri istiyorum dedim hep beterin beteri varmış:) ALlah a şükür sağ salim atlattk darısı sizlere

maşallahsubhanallah kuzuma...kıyamam yaa..neyse geçti..

kızlar benim oğlan ellerimi yüzüne doğru kaldırınca gözlerini kırpıştırıyo..sabah eşimde farketti..bana napıyon sen bu çocuğa niye böyle yapıyo dedi..töbe töbe dövcek değilim yaa..sizin miniklerde de varmı

evet şeyma benimki de yapıyo aynısını.gözlerine çok yakın olunca elim,yapıyo:)

kızlar sıkıldım yıne ya offf.yarın pazar gezerız bıraz kızımla esımle.aksamda esınımın halı saha macı var offf yıne yalnızım aksamda gelın kızlar oturalım:))

kızlar sıkıldım yıne ya offf.yarın pazar gezerız bıraz kızımla esımle.aksamda esınımın halı saha macı var offf yıne yalnızım aksamda gelın kızlar oturalım:))

ay hemen gelirim bende sıkılıyorum..6 yaşıma kaar ankarada yaşamış biri olarak özledim oralarıdelikafadulden..kuzenlerim var demetevlerde..biz etlikte oturmuşuz

beni de alınnnnnnn patlıııceeeeeemmmmmm...hava da süper hee

ay hemen gelirim bende sıkılıyorum..6 yaşıma kaar ankarada yaşamış biri olarak özledim oralarıdelikafadulden..kuzenlerim var demetevlerde..biz etlikte oturmuşuz

ablam demetevlerde oturuyo canım bızde sentepede bılırmısın bılmıyorum.demete yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…