2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sinirlendiğinizde Bu Öyküyü Hatırlayın
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet m...utlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş... Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin.

hava güzelll oğlumla gezdik markete falan gittik kasiyer kız emir deyince kız sanmıştım bebeğinizi diyo hey Allah ımmmmmmm

yine kas yaptım merdivenlerdee bebek arabasıylaa

hava güzelll oğlumla gezdik markete falan gittik kasiyer kız emir deyince kız sanmıştım bebeğinizi diyo hey Allah ımmmmmmm

yine kas yaptım merdivenlerdee bebek arabasıylaa

bana da bugün yine sordular erkek mi diye?o kadar da pembe giydirdim yine sordular yaa...:bbo:

doğaya da erkekmi diyolarsa yuh yanii fıstık gibi kız maşallahh:)

selam kızlar yenı gırebıldın sabahtan arkadaslara kahvaltıya gıttık ordan alısverıse kıpaya gıttık.bezler ve mamalar ındırımlıydı kızıma baya bı mama aldık hemen bıtıyo ya sutunuzun kıymetını bılın valla.mama yetısmıyo cok para coooook:))
esımde mac ızlemeye gıttı gec gelecek kızıma meyve puresı almıstım hıpp eksı gıbı geldı bana tadı yedı ama az verdım karnını agrıtır dıye.

doğaya da erkekmi diyolarsa yuh yanii fıstık gibi kız maşallahh:)

diyolar valla..kız deyince de ikincisi erkek olacak o zaman diyolar..ne alakysa:)

ya biz de gidecektim hiç canım istemedi son anda caydım..dışarı çıktık dolandık biraz hemen yoruldum nedense..bi halsizlik var bugün üstümde.hasta falan olmsam barii....çakma kipaya gittik orda da bişey yoktu..

bende sebze çorbası yaptımm bugün diğer kaşığa geçene kadar bile sabredemedi bayıldı sıpamm:)

off bu çocuğun dönmesi iyimi oldu kötümü bilmiyorum.sırt üstü dönemiyo hala ve yemek yer yemez hemen yüz üstü dönüyo ve kusuyo delircem tamda kusma olayı biitti derken bu çıktı şimdide

benımkı de acaıp kusuyo sureklı donuyo yerlerde pıre gıbı ve halıyı yemeye calısıyoben memnun dıılım sahsen donebılmesınden, oturabılmesını ıstıyorum

bende sebze çorbası yaptımm bugün diğer kaşığa geçene kadar bile sabredemedi bayıldı sıpamm:)

bızımkı hıc sebzelı bısey yemek ıstemıyo ya.sebze puresı verdım yok hıc sevmedı.zaten asya hıcbıseyı severek yemıyo cok ıstahsız bu kız ya offff

kıyafetlerden konusmussunuz bende hep 2 gıydırıyorum kızıma.uzun kollu cıtcıtlı body ustune pıjama.altınada ıcıne ayaklı ınce pıjama gıydırıyorum.benım evımde cok sıcako lmuyo ama

aman işte güya bebek erkeğe benzerse arkası erkek olurmuş banada arkası kız diyolar..anamada seneler önce ablamdan sonra erkek olur erkeğe benziyo demişler hatta dr.u demiş ama ben olmuşumzemuszemuszemuszemus

ya yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım.ben daha oğluma hiç 2 kat alt giydirmedim.üste de çıtçıtlı bady üstüne uzun kollu penye.gecelri de çoraplarını çıkarıyorum rahat etsin diye.çok mu ince yaa..

bi de bebkleriniz sürünüyor mu?benimki oyuncağına ulaşmak için döünyor ve poposunu kaldırark sürünüyor oyuncağına ulaşıp direk ağzına alıyor :)

çok mu indirimde yaa burayada yeni açıldı mesela ben dün milupa meyveli 250 gr.15 e bebelac meyvelilerden birini 5.45 diğerini 6.50 ye aldım..orda nasıldı..biberon mamalarındamı yoksa indirim

iyi akşamlar kızlar
ecrin yeni uyudu bende bi bakayımdedim ancak fırsat buldum
çok huysuz aglayarak uyanıyor iki gündür böyleyiz

benim sezeryan dikiş yerleri hala kırmızı duruyor kızlar sizinkiler ne alemde??

benımkı de kırmızı galıba beyaz tenlılerde kırmızı kalıyomus

sizde yine kırmızılık var ben normal doğurduğum halde bariz dikiş izim var:dilcikar: allahtan gözükmüyen yerdeaklinialirimsmile

bızımkı surunuyo done done yan yan butun odayı 4 dolanıyo valla.
kıyafet olarakta her bebek farklı ve her evın ısısı farklı tabı benım evım yenı bına en ust kat ve gunes gormuyo o yuzden soguk oluyo 2 kat gıydırıyorum ustunede yelek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…