Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar benim de birazdan arkadaşlarım kahvaltıya gelecek bir bakayım dedim hepinize güzel pazarlar diliyorum burada hava çok güzel bugün .. kış geldi ama hala sivrisinekler hakkın rahmetine kavuşamadı kızıma losyon sürmekten bıktım geceleri sivrisinek avına çıkmaktan da bir tane var bir türlü yakalayamıyorum dün akşam kızımı yemiş
ben de hamam böceği savaşındayım ıyyyyyyyyyy yaaaaaaaa
çok güzel bilgiler paylaşmışsınız şu anda fırsatım yok ama muhakkak okuyacağım mesela bende pekmezin kan yaptığnı sanıyordum meğer yanılıyormuşum
bu arada ben gece yatarken duruya atlet üstüne badi üstüne de pijama takımını giydiriyorum pijamanın altında birde külotlu çorabı oluyor ama dün akşam sadece külotlu çorap giyerek yattı ben mi çok giydiriyorum acaba???
canım ya seninki daha da sinir bozucuymuş allah yardımcın olsun tarım ürünleri satan yerlerde ilaçlar oluyor son derece etkili onlardan kullanmayı denedin mi hiç ben birinci katta oturuyorum ama çok şükür hiç böceğe rastlamadım eski evimizde karınca çok vardı tarım ilacıyla kurtulmuştum
odanızın sıcaklığı nasıl kaç derece? fazla gibi geldi bana ama her bebek farklı gerçi..
tarım ilacı nerde satılıyoki canım ya bulamadım buralarda eşim de bakıcak yarın
günaydınn
şeyma hepsiburaddn bende çok alışveriş yaptım ama 3gündür ütü siparişi vermiştim kargoya bile vermemişler sinir oldum böyle değillerdi ya memnundum ben.pzts iptal edicem bende hala gelmezse.
bu arada gece yatarken ben sıfır kollu çıtçıtlı body üzerine uzun kollu penye altına tek pijama giydiriyorum kolları bazen soğuk bazen sıcak oluyo ama üşümüyo heralde 23-24 derece genelde odamız. battaniyesi kalın ama.
bişe daha yazcaktım unuttum yahu.
tarım ilacı nerde satılıyoki canım ya bulamadım buralarda eşim de bakıcak yarın
bu arada kzılar bebedor un küçük kulplu bi biberonu var suluk gibi memesi farklı fiyatı 9.5 lira sakın ola almayın..meyve suyu biberonumuzu kaybettik bende ucuz alayım dedim..kulpla kullanılmıyo akıtıyo..biberonda nuby tek geçerim
mehtap bizim evde yanıyo kaloriferler 23-24 dereceden aşağı düşmüyo sıcak evimiz ondan da fark eder.
camları arada açıyorum bende havalandrmak için.
hafta içi bidaha bakacak eşim ilacı bulamazsak söylerim çok sağol tatlım.
bende bi dr browns var bi de dandirik bi wee var:) yalnız dr browns yavaş akış 1 numaralı emziği değiştirmem lazım biberon emzikleri nerde satılır kızlar eczanede bulamadım