2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese qünaydınn....
benim eşimde çalışıyo buqün oğlumla tekiz bir sürü ütüm var
birisi bana yardıma qelsinn sempatiksalakcinni

günaydın kızlar benim de birazdan arkadaşlarım kahvaltıya gelecek bir bakayım dedim hepinize güzel pazarlar diliyorum burada hava çok güzel bugün .. kış geldi ama hala sivrisinekler hakkın rahmetine kavuşamadı kızıma losyon sürmekten bıktım geceleri sivrisinek avına çıkmaktan da bir tane var bir türlü yakalayamıyorum:KK43: dün akşam kızımı yemiş :KK43:

günaydın kızlar benim de birazdan arkadaşlarım kahvaltıya gelecek bir bakayım dedim hepinize güzel pazarlar diliyorum burada hava çok güzel bugün .. kış geldi ama hala sivrisinekler hakkın rahmetine kavuşamadı kızıma losyon sürmekten bıktım geceleri sivrisinek avına çıkmaktan da bir tane var bir türlü yakalayamıyorum:KK43: dün akşam kızımı yemiş :KK43:

ben de hamam böceği savaşındayım ıyyyyyyyyyy yaaaaaaaa

çok güzel bilgiler paylaşmışsınız şu anda fırsatım yok ama muhakkak okuyacağım mesela bende pekmezin kan yaptığnı sanıyordum meğer yanılıyormuşum

bu arada ben gece yatarken duruya atlet üstüne badi üstüne de pijama takımını giydiriyorum pijamanın altında birde külotlu çorabı oluyor ama dün akşam sadece külotlu çorap giyerek yattı ben mi çok giydiriyorum acaba???

selam annişlerrrr... sıkıcı bir pazar günü sabahın köründe kalktık kızımla... eşim hala uyuyor bende sıkıntıdan patladım..

ben de hamam böceği savaşındayım ıyyyyyyyyyy yaaaaaaaa

canım ya seninki daha da sinir bozucuymuş allah yardımcın olsun tarım ürünleri satan yerlerde ilaçlar oluyor son derece etkili onlardan kullanmayı denedin mi hiç ben birinci katta oturuyorum ama çok şükür hiç böceğe rastlamadım eski evimizde karınca çok vardı tarım ilacıyla kurtulmuştum

çok güzel bilgiler paylaşmışsınız şu anda fırsatım yok ama muhakkak okuyacağım mesela bende pekmezin kan yaptığnı sanıyordum meğer yanılıyormuşum

bu arada ben gece yatarken duruya atlet üstüne badi üstüne de pijama takımını giydiriyorum pijamanın altında birde külotlu çorabı oluyor ama dün akşam sadece külotlu çorap giyerek yattı ben mi çok giydiriyorum acaba???

odanızın sıcaklığı nasıl kaç derece? fazla gibi geldi bana ama her bebek farklı gerçi..

canım ya seninki daha da sinir bozucuymuş allah yardımcın olsun tarım ürünleri satan yerlerde ilaçlar oluyor son derece etkili onlardan kullanmayı denedin mi hiç ben birinci katta oturuyorum ama çok şükür hiç böceğe rastlamadım eski evimizde karınca çok vardı tarım ilacıyla kurtulmuştum

tarım ilacı nerde satılıyoki canım ya bulamadım buralarda eşim de bakıcak yarın

ben oğlumun qiyimini vücut ısısına qöre ayarlıyorum
eğer vücudu serinse sıkı qiydiriyorum
mesela şuanda üstünde kısa kollu çıtçıtlı badinin üstünde eşorfman takımı var
alttanda içten kilotlu çorabı var
uykudan kalkında süveter qiydiriyorum ama uyuyacağı zaman süveterini çıkarıyorum
yinede elleri yanakları soğuk ama vücudu sıcak
sabah kalkınca kombiyi açtım en düşük derecede yakıyorum

ya bizim apartmanda da çok böcek var ama Allahtan evimde hiç rastlamadım
kapımın önünde 2 tane raid var evimin içindede her odaya 1 tane koydum
ondan kullanmanı tavsiye ederim canım

slm kızlarr..nasılsınız..bu havaların bize kastı var sanırım eşim yarın izinli..her hafta pazar açık p.tesi yağmurlu oluyo..eve tıkalı kalıyoruz..yada 1 sa.line hızlı hızlı gezip geliyoruz..

bu arada kzılar bebedor un küçük kulplu bi biberonu var suluk gibi memesi farklı fiyatı 9.5 lira sakın ola almayın..meyve suyu biberonumuzu kaybettik bende ucuz alayım dedim..kulpla kullanılmıyo akıtıyo..biberonda nuby tek geçerim

günaydınn

şeyma hepsiburaddn bende çok alışveriş yaptım ama 3gündür ütü siparişi vermiştim kargoya bile vermemişler sinir oldum böyle değillerdi ya memnundum ben.pzts iptal edicem bende hala gelmezse.

bu arada gece yatarken ben sıfır kollu çıtçıtlı body üzerine uzun kollu penye altına tek pijama giydiriyorum kolları bazen soğuk bazen sıcak oluyo ama üşümüyo heralde 23-24 derece genelde odamız. battaniyesi kalın ama.

bişe daha yazcaktım unuttum yahu.

allah allah ya acaba bende mi çok giydiryorum diye düşünmeye başladım valla..ama bizim evde hiçbişey yanmıyor daha..mutfağın balkonuda hep açık oluyor...çıtçıtlı uzun kollu badi..üzerine bi uzun kollu daha..külotlu çorap üzerine pijama altı...çok mu ki yaw?termometre yokCADIARZU

burdan yollayayım istersen sana...

mehtap bizim evde yanıyo kaloriferler 23-24 dereceden aşağı düşmüyo sıcak evimiz ondan da fark eder.
camları arada açıyorum bende havalandrmak için.
hafta içi bidaha bakacak eşim ilacı bulamazsak söylerim çok sağol tatlım.

bu arada kzılar bebedor un küçük kulplu bi biberonu var suluk gibi memesi farklı fiyatı 9.5 lira sakın ola almayın..meyve suyu biberonumuzu kaybettik bende ucuz alayım dedim..kulpla kullanılmıyo akıtıyo..biberonda nuby tek geçerim

bende bi dr browns var bi de dandirik bi wee var:) yalnız dr browns yavaş akış 1 numaralı emziği değiştirmem lazım biberon emzikleri nerde satılır kızlar eczanede bulamadım

mehtap bizim evde yanıyo kaloriferler 23-24 dereceden aşağı düşmüyo sıcak evimiz ondan da fark eder.
camları arada açıyorum bende havalandrmak için.
hafta içi bidaha bakacak eşim ilacı bulamazsak söylerim çok sağol tatlım.

tamam canım haber verirsin...

bende bi dr browns var bi de dandirik bi wee var:) yalnız dr browns yavaş akış 1 numaralı emziği değiştirmem lazım biberon emzikleri nerde satılır kızlar eczanede bulamadım

bebek mağzalarında var canım ben ordan alıyorum..bu arada ben bi mama sandalyesi bide dişlik siparişi verdim..mama sandelyesi hazırmış dişliği bekliyolarmış..ne salakça hemen tedarik edilcek bişey değilse koymayın oraya..

arkadaslar bebeklerınız dıs cıkardımı bewnımkı cok huysuz acaba dıstenmı dıye dusunuyorum.alt dıslerınde hafıf kabarcık var bu asamadan sonra ne kadar suruyo dısın cıkması yanı ne zaman rahatlıcak?terzı kendı sokugunu dıkemezmıs ben dıs hekımıyım ama ıs kendı bebegıme gelınce butun bılgıler hıc oluyo:)

off bu çocuğun dönmesi iyimi oldu kötümü bilmiyorum.sırt üstü dönemiyo hala ve yemek yer yemez hemen yüz üstü dönüyo ve kusuyo delircem tamda kusma olayı biitti derken bu çıktı şimdide

X