çok mu indirimde yaa burayada yeni açıldı mesela ben dün milupa meyveli 250 gr.15 e bebelac meyvelilerden birini 5.45 diğerini 6.50 ye aldım..orda nasıldı..biberon mamalarındamı yoksa indirim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar
ecrin yeni uyudu bende bi bakayımdedim ancak fırsat buldum
çok huysuz aglayarak uyanıyor iki gündür böyleyiz
benim sezeryan dikiş yerleri hala kırmızı duruyor kızlar sizinkiler ne alemde??
canım aptamılın 900 gr 37 lıra yanındada 250 gr meyvelı mama hedıye.250 gr tahıllı aptamıl kasık maması 7.5 lıra ve kasık hedıyelı
gerçektenmi ben kaşık hediyeliyi 15 e aldımakannehirakannehir
allah allah burda genelde o fıyat zaten gecende 7.90 a almıstık hedıyesı yoktu.senın aldıgın bıberon maması olmasın onlar 15 cıvarıydı 16 ya aptamıl mılumıl aldık cunku.kasık mamaları en fazla 9 olması gerek
ay benim de o kaşıklıdan almam lazım ama gidemedik bugün ya
ay benim de o kaşıklıdan almam lazım ama gidemedik bugün ya
kaşık çok hoşuma gitti kutulu zaten önceden sarıp sarmalayıp koyuyodum cantaya..mavi ve lilası var..
ılahı yanı:)
ben sana yolluyum canım bı suru kasıgımız oldu:)
nebilem yaw..kocamada 15 dedimde sırf kaşık içinmi okadar para verdin dediydi..:bbo:kafamçokkarıştı
bizimde 8.kaşığımız oldu..bu meyveli mamaların büyüğü yokmu yaa..sütlü piirinçlinin 500 gr mesela daha uyguna geliyo fiyatı
evet kutusu olması benımde cok hosuma gıttı nereye nasıl koyacagımı bılemıyodum:))
ben lılasını gormedım ama haksızlık bu cok severım lıla rengı.kızımın odasıda lıla:)
bıızm kasıklar hep mavı
bende aldıktan sonra başka bi markette gördüm lilasını...irmikli hangisi ballaı irmikli mi
ırmıklı bebelacınmıs pardon.gece muhallebısı ırıklı cok guzel.o hepsını yemeyınce kalanını ben yıyorum:)