2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok mu indirimde yaa burayada yeni açıldı mesela ben dün milupa meyveli 250 gr.15 e bebelac meyvelilerden birini 5.45 diğerini 6.50 ye aldım..orda nasıldı..biberon mamalarındamı yoksa indirim

canım aptamılın 900 gr 37 lıra yanındada 250 gr meyvelı mama hedıye.250 gr tahıllı aptamıl kasık maması 7.5 lıra ve kasık hedıyelı

benım kızım 5 ten berı dolanıyo odada ordan oraya:)
benımkı yapıstırma dıkıs olmadı ama hala ız var evet pembe renk

gerçektenmi ben kaşık hediyeliyi 15 e aldımakannehirakannehir

allah allah burda genelde o fıyat zaten gecende 7.90 a almıstık hedıyesı yoktu.senın aldıgın bıberon maması olmasın onlar 15 cıvarıydı 16 ya aptamıl mılumıl aldık cunku.kasık mamaları en fazla 9 olması gerek

doğru 8.90 mış..mamanın altında 14.95 yazıyodu bende onun fiyatı sanmıştım..pekte fark yokmuş iyikidedin yoksa yarız zorla kipaya götürtcektim adamı

kaşık çok hoşuma gitti kutulu zaten önceden sarıp sarmalayıp koyuyodum cantaya..mavi ve lilası var..

evet kutusu olması benımde cok hosuma gıttı nereye nasıl koyacagımı bılemıyodum:))
ben lılasını gormedım ama haksızlık bu cok severım lıla rengı.kızımın odasıda lıla:)
bıızm kasıklar hep mavı

nebilem yaw..kocamada 15 dedimde sırf kaşık içinmi okadar para verdin dediydi..:bbo:kafamçokkarıştı

ben sana yolluyum canım bı suru kasıgımız oldu:)

bizimde 8.kaşığımız oldu..bu meyveli mamaların büyüğü yokmu yaa..sütlü piirinçlinin 500 gr mesela daha uyguna geliyo fiyatı

ben gormedım yok dıye bılıyorum.evet 500 gr daha hesaplı oluyo.yıne o ıyı ırmıklıyı benım kız cok sevıyo onun 250 sı bıle yok 125 gr oda hemen bıtıyo

bende aldıktan sonra başka bi markette gördüm lilasını...irmikli hangisi ballaı irmikli mi

kızım yıne ınat edıyo 3 saattır bısey yemedı ıcmedı en sonda azcık kaısk maması yemıstı
bu kızın halı nolcak ya.uykusuda geldı ama uyumuyoda aclıktan sanırım huysuzluk yapıyo
guzelce karnını doyursada uyusa ne var ya

bende aldıktan sonra başka bi markette gördüm lilasını...irmikli hangisi ballaı irmikli mi

ırmıklı bebelacınmıs pardon.gece muhallebısı ırıklı cok guzel.o hepsını yemeyınce kalanını ben yıyorum:)

selam kızlar...kızıma sütlü pirinçli kaşık mamasını yedirdim..ize de brokoli salaytası yapmıştım azcık içine brokolide koydum..biraz alakasız oldu ama yedi:))şimdi de babasıyla uyumaya gittiler.ilk defa:)umarım uyurCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…