3-4 ay öncesinden buzlukta balık vardı bayatmdır yenirmi falan filan deikten sonra eşimle pişirmeyi düşündük onlarda alabalıktı ben dirak aldım kızarttım eşim yedi ben emziriyom diye riske atmadım ne olur ne olmaz diye eşim yedikçe bunda bi acılık var heralde tadı bozulmuş yada ii temizlenmemiş dedi bende ne temizlenmesi onları yıkadım direk kızarttım dedim adam direk lavaboya gitti ne bileyim ben o büyük balıkları temizlendiğini bilmiyodum ben hep hamsi pişiriyom büyük balıktan anlamamki herkesin diline sakız etti beni :kedi:
bebişleri gece yatırıken ne giydiriyorsunuz ben çıtçıtlı badi üstünde 2 penye altındada 2 alt incelerden hepsi ama çok mu giydiriyom acaba
bende üstüne aynı seninki gibi..alta bazen kilotlu çorap üzerine pijama..bazen 2 tane pijama..hiçte sevmem üstüste üstüste:1closedeyes:
bebişleri gece yatırıken ne giydiriyorsunuz ben çıtçıtlı badi üstünde 2 penye altındada 2 alt incelerden hepsi ama çok mu giydiriyom acaba
aynen bende öyleyim ya sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum ve asla çok tok olmuyorum ve 80 kiloyum
ve hala açım
günaydın kızlar
pek giremiyorum bu ara çok yoğunum arada okuyorum yazdıklarınıızı
dün işyerime gittim son 10 gün iznim var onu alacaktım bi de ücretsiz izni konuşmak için gittim
müdürüm öğleye kadar oyalan da izni pazartesiden başlatalım dedibiz tabi kzım eşim falan gitmiştik gittim kızımı aldım büroya getirdim orda emzirdim sandalye birleştirip uyuttuk yani perişan olduk ya sinir oldum
bu arada kızım da pişik olmuştu kaka ve idrar verdik ikisinde de bol lökosit varmış idrar yolları enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz inş geçer
şimdi de ebru şallıyı gösteriyo tv aldığı 9 kiloyu iki haftada vermiş ve bebbeğini emziriyomuş eski formuna girmiş hem de sezeryan doğum( gıcık oluyorum zaten kadına
kızım da bugün pek huysuz sabah telefon sesine uyandı şimdi da pek neşesi yok uyandırılırsa böyle oluyo eşim de nöbetçi evde yalnızız yarın da misafir var hafta sonunu bekliorum gezeriz falan diye ama
malesef bu hafta da kaldık...
ben gece yatarken atlet body ve penye tulum giydiriyorum sadece, battaniyesini ortuyorum yuzustu yatiyor. odasi 22 derece civari, gece zaman zaman gidip elliyorum orasini burasini usumus mu diye, usumuyor hatta bazen terli buluyorum zaten serinlige de alissin istiyorum dogdugundan beri cok giydirmemeye calisiyorum, ama bazen de hastalanir mi diye dusunmuyor degilim, aman nasi alisirsa oyle gider kutupta yasamiyoruz sonucta, Allah im korusun bebislerimizi..
ya evet canım ben o sıteyı cok begenyrum cok guzel kıyafetler falan var ama guvenemedım hıc netten bısey alamam. bılmıyorum valla belkıde alırım ordan
canım benım kızımda dogduktan 1 gun sonra ıdrar yolu enf cıkmıstı.antıbıyotık verdıler 1 hafta ıcırdık kucucuk bebege gecmedı.sonra ıgne verdı 20 tane sabah aksam vurdurduk el kadar bebege ve agır bı ıgneymıs ıshal yaptı.2 aylıkken kontrole gıttıgımızde enfeksıyon gecmemıs dedi beynımden vurulmusa dondum ve de bebek kılo alamamıstı dogru durust.bu sefer hem surup verdı antıbıyotık surup bıtınce de 6 tane ıgne verdı kombıne tedavı.onlar bıtınce gectı yanı 2 ay boyunca cektı yavrucum.ınsallah gecer yalnız tedavı bıtınce de takıp edın ıyce gecıp gecmedıgını ogrenın kız bebeklerde tedavı edılmezse bobreklerı etkıleyebılıyomus. allah sıfa versın bebısıne, antıbıyotık ıshal yaparsa uzulme gecıyo bıtınce.
bu arada ben ebru sallının bızım gıbı full tıme emzırdıgıne ınanmıyorum kus kadar yıyodur sutmu yeter o kadar yemeye.sısmanlık sınır yatı kadına catıyım barıkaydirigubbakcemile3
sıkılmıştır canım artık...bebelacın tahıllısı güzel..bir de evde muhallebi yapabilirsin mısırunundan falan...içine pekmez koy meyve püresi koy..değişiklik yap..sen olsan yer misin hergün sütlü pirinçliaklinialirimsmile