2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

afıyet olsun kuzuya bende kzızı uyutmamaya calısıyorum hemen uyumasın dıye.yoksa erkenden uyanır sabah:)
5 ten berı ayakta 9 a kadar oyalıcam ınsallah zaten daha karnı ac yemıyo bısey mutlaka mamasını ıcırmem gerek.bı de daha altı acılcak

afiyetler olsun topak topak et olsun:)
uyur inşallah benmkide uyuyor

eveeeeeet bende kızımı uyuttum daha dogrusu mamasını ıcerken bıberon agzında uyudu kaldı:)

ya kızlar betul hıcbı sekılde su ıcmıyor napmalıyım bebegı su ıcmeyen varmı? onun dısında ne versem yıyo brokolı puresı dahıl ama suyu ne bıberon ne suluk ne kasıkla ıcmıypo atıyo.anlamsız mı gelıyo nedır. mıdesı yanmıyomudur o kadar sey yıyo susuz kalırsa sorun olurmu sızce:)

benımkıde ıcmıyodu ya baya bı ıcmedı bende her sekılde denedım yok tukuruyodu.
gecen haftaydı sanırım ıcmeyınce bıberonun agzıyla agzına sıkmaya calıstım oda oyun sandı yuzune su gelınce hosuna gıttı sanırım o gun bu gun deneye dneye alıstı ama hala agzına sıkıyorum hosuna gıdıyo.napım ıcsınde :)kaydirigubbakcemile3

tamam bende denıcem hemen:)

sen ye ye sonra spor yap...kız şeyma git sen bi tahlil yaptır hamile falan olmayasın...herşeyi istiyo canın..olmaz ki..bizimkini de istettiriyondelikafadulden

ya rejimde olunca böyle oluyo..yiyemedim için sayıklıyıp duruyorum..aslında herşeyden tadımlık yesem daha iyi motive olurum..spor falan yapamadım anca mutfaktan çıktım

ya offf nıye hatırlatıyosun bnede cok severım hemde bol acılı yaaaa

bende bollll acı ve limonluuu

kızlar mısır unu kaçıncı ayda verilebiliyo bilen varmı..ben bugüm kuzuma mısırunu çorbası yaptım bayıla bayıla yedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…