selam kızlar...kızıma sütlü pirinçli kaşık mamasını yedirdim..ize de brokoli salaytası yapmıştım azcık içine brokolide koydum..biraz alakasız oldu ama yedi:))şimdi de babasıyla uyumaya gittiler.ilk defa:)umarım uyurCADIARZU
selam kızlar...kızıma sütlü pirinçli kaşık mamasını yedirdim..ize de brokoli salaytası yapmıştım azcık içine brokolide koydum..biraz alakasız oldu ama yedi:))şimdi de babasıyla uyumaya gittiler.ilk defa:)umarım uyurCADIARZU
acılı lahmacunnnncokacimcoook:CüvCüv:
namaz kılayım bulaşık yıkıyayım spor yapayım geleyimmm...inş. kaçmazsınız
eveeeeeet bende kızımı uyuttum daha dogrusu mamasını ıcerken bıberon agzında uyudu kaldı:)
ya ne mutlu sıze benım kızımın uyumasına daha 4 saat varbı de ayagımda sallıcam 40 saat.yerınde olmak ıcın neler vermezdım:)
ya kızlar betul hıcbı sekılde su ıcmıyor napmalıyım bebegı su ıcmeyen varmı? onun dısında ne versem yıyo brokolı puresı dahıl ama suyu ne bıberon ne suluk ne kasıkla ıcmıypo atıyo.anlamsız mı gelıyo nedır. mıdesı yanmıyomudur o kadar sey yıyo susuz kalırsa sorun olurmu sızce:)
benımkıde ıcmıyodu ya baya bı ıcmedı bende her sekılde denedım yok tukuruyodu.
gecen haftaydı sanırım ıcmeyınce bıberonun agzıyla agzına sıkmaya calıstım oda oyun sandı yuzune su gelınce hosuna gıttı sanırım o gun bu gun deneye dneye alıstı ama hala agzına sıkıyorum hosuna gıdıyo.napım ıcsınde :)kaydirigubbakcemile3
tamam bende denıcem hemen:)
sen ye ye sonra spor yap...kız şeyma git sen bi tahlil yaptır hamile falan olmayasın...herşeyi istiyo canın..olmaz ki..bizimkini de istettiriyondelikafadulden
ya offf nıye hatırlatıyosun bnede cok severım hemde bol acılı yaaaa
ya ne mutlu sıze benım kızımın uyumasına daha 4 saat varbı de ayagımda sallıcam 40 saat.yerınde olmak ıcın neler vermezdım:)