iiyiz canım sennnn
sağol canım, sende iyisin inş
ya :çok üzgünüm: kız ayva getittirdimya o bile duruyo püffff mafoldumben
iyiyim canım bu c.tesi doktora gittim 6 haftalıkmış kalp atışlarını izledim dinledim çok mutlu oldum ..... ama bende hiç belirti yok aynı hamiş olmadan önceki gibiyim
kızlarrr çok yemeyinnn kilo alırızzzzzzzzzzz
bende öyleyim sadece açlık hissi işte oda 1 haftadır iyi durumda
olsun ne var yani hamişiz herhalde aaaaa:CüvCüv:
yaa ben 17 sinde yurt dışı yapıcam tatil işallah o zaman bulantım olmazz....
kızlarrr bidem benim midem çok şiştiii süt içiyom diye dir diye 2 gündür içmiyorum .. midem biraz daha rahat siz nasılsınız
nilay he valla getirtene kadarmış kaydirigubbakcemile3
nana ne bana nie dion onu, hiç bişey yemiyorum yiyemiyorum ki ben, nolcak o bebiş :çok üzgünüm:
gerçi bu aylarda vücuttan aldığı yetiyormuş ama benden sömürüyo velet işte, bi kaç ay sora, yemezsek onlarda aç kalıcak
ben galiba anneme ettiğimi çekiyom 9 ay serumla beslenmiş kadıncağaz
ilk haftalarda benimde çok şişti, şimdi indi, evet süt şiş yapar[/QUOTE
peki halen süt içiyonmuu ben içemiyorum içmiycem şimdi benden beslensin banane
valla benım sütten oldum olasu midem bulanır süt tüketmiyoeum
onun yerine aynı değere sahip olabilecek yoğurt peynir v.s. tüketiyorum
bak canım bana maden suyu çok iyi geliyooo
gerçi önceki sayfalardada yazdım düzenlide tüketmek gerekir
bi dene istersen
sade içemezsen elmalı dene MUHTEŞEM:içelim:
nanacım yanlış bilmiyorsam kalsiyum ihtiyacı şimdi değilde ilerde çok olucak, yani şimdide içsek iyi ama ilerde şart, süt yoğurt ya da peynir, yoksa dişelerimize yazık olur
o dediğin korkudan bende o kadar çok var ki, işin kötüsü bi yere gittiğimizde çocukları görünce sinir oluyorum böyle yaramaz yaramaz, Allah ım ben napçam diyorum, ama teyzemin bebeği oldu mesela, ona bakınca yiyesim geliyo, kan çekiyo işte demekki, onu düşününce rahatlıyorum, kim bilir kendi çocuğum nasıl olur diye
yaaa soda ile maden suyu ayrı satılmıyorkiii halla halla freşalarımı diyon asitli hanii okudumm nerden bulcam ben maden suyunu...
bide benim doktor peynir az tüket dedi bacaklarda ağrılara varislee sebep oluyormuş fazlasıı yarım lt süt iç light ta içebilirsin dedi