2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın getirt ama yeme
canın istesin aldır ama yeme
hatta gıcığına olmayacak şeyler isteekaydirigubbakcemile3

iyiyim canım bu c.tesi doktora gittim 6 haftalıkmış kalp atışlarını izledim dinledim çok mutlu oldum ..... ama bende hiç belirti yok aynı hamiş olmadan önceki gibiyim

bende öyleyim sadece açlık hissi işte oda 1 haftadır iyi durumda

kızlarrr çok yemeyinnn kilo alırızzzzzzzzzzz

olsun ne var yani hamişiz herhalde aaaaa:CüvCüv:

bende öyleyim sadece açlık hissi işte oda 1 haftadır iyi durumda

olsun ne var yani hamişiz herhalde aaaaa:CüvCüv:

yaa ben 17 sinde yurt dışı yapıcam tatil işallah o zaman bulantım olmazz....

kızlarrr bidem benim midem çok şiştiii süt içiyom diye dir diye 2 gündür içmiyorum .. midem biraz daha rahat siz nasılsınız

nilay he valla getirtene kadarmış kaydirigubbakcemile3
nana ne bana nie dion onu, hiç bişey yemiyorum yiyemiyorum ki ben, nolcak o bebiş :çok üzgünüm:
gerçi bu aylarda vücuttan aldığı yetiyormuş ama benden sömürüyo velet işte, bi kaç ay sora, yemezsek onlarda aç kalıcak
ben galiba anneme ettiğimi çekiyom 9 ay serumla beslenmiş kadıncağaz

ilk haftalarda benimde çok şişti, şimdi indi, evet süt şiş yapar

hehee bak ne güzel kilo veriyon sonra ldın kiloda bebişe giderr ben 3 aylık hamiş gibiyim yaaa a kendimi çok kötü hissediyommm mutsuz oldumm .. sonra bebiş geldi aklıma 7.5 ay sonra eve bir bebişle gelicem inanamıyorum çok korkuyorum napıcam bennn .. sizde böyle korkular varmıı

valla benım sütten oldum olasu midem bulanır süt tüketmiyoeum
onun yerine aynı değere sahip olabilecek yoğurt peynir v.s. tüketiyorum
bak canım bana maden suyu çok iyi geliyooo
gerçi önceki sayfalardada yazdım düzenlide tüketmek gerekir
bi dene istersen
sade içemezsen elmalı dene MUHTEŞEM

Son düzenleme:

yaaa soda ile maden suyu ayrı satılmıyorkiii halla halla freşalarımı diyon asitli hanii okudumm nerden bulcam ben maden suyunu...

bide benim doktor peynir az tüket dedi bacaklarda ağrılara varislee sebep oluyormuş fazlasıı yarım lt süt iç light ta içebilirsin dedi

nanacım yanlış bilmiyorsam kalsiyum ihtiyacı şimdi değilde ilerde çok olucak, yani şimdide içsek iyi ama ilerde şart, süt yoğurt ya da peynir, yoksa dişelerimize yazık olur
o dediğin korkudan bende o kadar çok var ki, işin kötüsü bi yere gittiğimizde çocukları görünce sinir oluyorum böyle yaramaz yaramaz, Allah ım ben napçam diyorum, ama teyzemin bebeği oldu mesela, ona bakınca yiyesim geliyo, kan çekiyo işte demekki, onu düşününce rahatlıyorum, kim bilir kendi çocuğum nasıl olur diye

ya ben ciddi ciddi korkuyom eşime dedim oda rahatlatmaya çalışıyor beni diyomki bak bidaha hiç yalnız baş başaa kalamıycaz yada kendimize kafamıza göre hareket edemicezz hastaneye gidiccez bir anda bi bebek vercekler onla eve dönücez evde napıcaz nasıl ilgilencezz doğumdanda korkuyorummm ... yaa öyle böyle değil sonra bi akidişimle konuştum diyorki valla doğumdan sonra kucama verdiler bebeği ben sevmedimki ilk başta seviyor gibi davrandım aptal gibiydim diyorr sonra zamanla ilgilendikce sevdim dedii
bende çalışıyorum 7-24 evde başında ben duramam bunalım olur onun la ağlarrım en sonunda gibi geliyorrr ... YAA BEN ÇOK KORKUYORUMM NAPICAMIDA BİLMİYORUMM MAYIS TA DOĞUM DEDİ DOKTURR ÜÜÜÜHÜÜÜÜÜ BEN NAPICAM ÇOK KORKUYOMMM . BÖYLE KORKCAAmı sanmıyordummmm ühühühühühühü

mayısta dicek tabi 9 ay sora mayıs, sen bi kaç ay daha beklet o zaman canın isteyince doğurursun olar mı sengözlerimebaksanab leylekler mi getirdi haa ne demek istemiyom, iyi valla :mymeka:
kız şaka bi yana bende çok korkuyodum ya sevmezsem nolcak diye ama düşünsene bi karnında kıpırtısını hissediceksin bi kaç ay sonra, evet eve üç kişi gelicez ama o da bizim bir parçamız olcak yabancı değilki onunla da başbaşa olucaz, hem bak bi çevren şu foruma, ne kadar çok isteyen, uğraşan, hamileliği boyunca hergün iğne yapılmak zorunda kalan o kadar çok insan var ki... şükürler olsun Rabbim bununla imtihan etmedi bizi, şimdi böyle diyosun ama bi düşün o bebekler Allah ım korusun en ufak bi tehlikeleri olsa nasıl üzülürüz, gözümüze uyku girmez, bırak sağlıklı olsun, ben bebekliğinden yorgunluğundan hiç korkmuyorum zaten, şimdi kolay ki, en zevkli zamanlarındayız, doğduktan sonra büyüdükçe dertleride büyüycek
püff ne çok konuştum :teselli:

canım olur mu madensuyunun üstünde yazar

valla ben doğumu düşünmemeye çalışıyorum
şu an sadece 9 haftada ne oluyor 10 haftada ne oluyor
hareketleri nasıl cinseti ne gibi konulara yoğunlaşmış vaziyetteyim
son 2 ay doğumu düşünmeye başlayacağımm
yoksa çıkmazki hamileliğin keyfiiiiikaydirigubbakcemile2

neyse kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın
öptümmm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…