2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar burdan mı yazışacaaaaazzz artıkın

Son düzenleme:
bu arada benım bebiş 9 haftalık olmuş
amanında amanınnnn

soda zarar vermez mi gazlı içecek ya

canım soda değil soda gerçekten çok zararlı ama maden suyu içersen yararları aşağıda sıralanmış
benım dr de tavsite etti ben düzenli olarak tüketiyorum sanada tavsiye ederim:içelim:

" Maden suyu ile soda arasindaki fark nedir? "

-Maden suyu, icerdigi tum mineraller ve karbondioksit gazi ile birlikte yer altindaki catlaklardan yol bularak yeryuzune cikar ve tamamen dogaldir. -Soda ise su ve sudan yapilan iceceklere uretim sirasinda karbondioksit gazi basilmasiyla elde edilen ve tamamen 'yapay' olan bir icecektir. Her ikisi de mideyi rahatlatma ozelligine sahiptir, ancak sodanin bundan baska hicbir islevi yoktur. Oysa maden, suyu ayni zamanda dogal bir mineral deposudur.

COCUKLAR DA ICEBILIR

"Cocuklar veya hamileler maden suyu icebilir mi? "

-Maden suyunun bilinen hicbir zarari olmayip, aksine vucuda sayisiz yararlari vardir. Buyume cagindaki cocuklar kalsiyum, demir, cinko, florur gibi minerallere yetiskinlerden daha fazla ihtiyac duyarlar. Bu ihtiyaci karsilamanin en iyi yolu, yeterli miktarda sut ve dogal sulari tuketmekten gecer. Maden suyunun icerdigi kalsiyum kemik yapisinin, florur ise agiz ve dis sagliginin gelismesi icin son derece yararlidir. Hamilelik ise, beslenmenin daha da on plana ciktigi bir donemdir. insan vucudu bebegi besleyebilmek ve gelismesini saglamak icin normalden daha fazla besin, sivi, vitamin ve minerale ihtiyac duyar. Bu katkiyi dogal yoldan saglayabilmek icin, hamilelikte duzenli olarak maden suyu tuketimi tavsiye edilir.

ay iyilik valla hayatım bende birileri gelsin die bekleniyordun

ya konuşan bi anne buldum işte
iyilik cnm sendennn

..................................

Son düzenleme:
nilay kızıp çıkcak şimdi :1closedeyes:, valla haftalardan beri ilk defa açlık hissettim hihoyyyt, mutfağa gittim bişeyler yedim

valla bende hamil eolduğumdan beri
24 saat aç dolaşıyormuş gibi hissediyorum

valla bende hamil eolduğumdan beri
24 saat aç dolaşıyormuş gibi hissediyorum

yaa ne güzel, ben ne zamandır bişe yiyemiyorum, ama hiç bişey istemiyo canım, biraz önce birden acıktım, ay ne güzelmiş açlık duygusu hihoyyyt

iyide ben aç gibiyim ama her şeydende midem bulanıyo
sadece ekşi yemek istiyorum meselaaaa turşuuu tabak tabak yiyebilirim yaniii

X