2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, mutlu ve sağlıklı bi gün diliyorum herkese, doktor randevusu olan arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler inşallah..

işten eve giderken sancım oldu biraz gidip eve dinlendim hemen korkuyosun şu tehlikeli haftalar çabuk geçse bebişimiz tutunsa sımsıkı dün yazılanları okudum bazı arkadaşlaın bebekleri hareketlenmiş bile çok duygulandım çok özledim bebişimi ben de 10.haftada gitcem inşallah iyidir bebişim

günaydın mayıs annecikleri a.s.
dün yoktum beni merak eden arkadaşlarım olsun sağolsunlar
dün görümcem doğum yaptı maşşaallah nur topu gibi derker ya aynen öyle bi oğlu oldu bende dün gün boyu hastanededim
bu sabahta geçmişi okuyodum ki son sayfaya geldim Allah Allah diyorum öğleden sonra kimse bişey yazmamış ?
sonradan anladım ki yeni topiğimiz açılmış herkese hayırlı olsun
ama neden yeni topik açıldığını anlayamadım bilen varmı aranızda?:uhm:

hoşgeldin şulecim gözünüz aydın darısı başımıza inşallah bizde o mutluluğu tadarız artık dün listemizin başta olmasını isteyenarkadaşlar oldu dğer sayfada listeyi bulmak zordu ya şimdi listemiz ilk sayfa da

hımm
iyi olmuş o zaman:hulya:
kızlar benim dünden işlerim birikmiş biraz onalrı yapayım ben
hepiniz öptümopuyorumnanaktan

eyyyoooooooooo!! yeni topiğimiz hayırlı olsun arkideşler.. zemuszemus

ay dün sen yoktun çok merak ettim acaba bişi oldumu diye ama neyseki güzelbirşey olmuş yeni bir bebek çok sevindim allah analı babalı büyütsün

Biz 9 haftalık olduk :lepi: Sabah zorladı beni kuşum ama iyiyiz şimdi.Kızlar doğum çizginiz çıktı mı?Benim dün duştan sonra göbek deliğimden dümdüz kahve rengi bi çizgi.Eyvah dedim çatladım mı.Sonra kayboldu.Çok hafifi belli şimdi.Ablam doğum çizgisidir dedi.

mafoldumbenkızlar günaydınnnn.. grip oldum bennn ne kullanabilirim acaba burnum tıkalı acayipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…