- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar sayfalar anca bitti yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler nasılsınız kızlarSesİ,tuĞba,umutluyuz selam
günaydıngünaydın kızlar, mutlu ve sağlıklı bi gün diliyorum herkese, doktor randevusu olan arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler inşallah..
günaydın kızlarr..ne olmuş anlamadım kendimiburda buluverdim..
hoşgeldin şulecim gözünüz aydın darısı başımıza inşallah bizde o mutluluğu tadarız artık dün listemizin başta olmasını isteyenarkadaşlar oldu dğer sayfada listeyi bulmak zordu ya şimdi listemiz ilk sayfa dagünaydın mayıs annecikleri a.s.
dün yoktum beni merak eden arkadaşlarım olsun sağolsunlar
dün görümcem doğum yaptı maşşaallah nur topu gibi derker ya aynen öyle bi oğlu oldu bende dün gün boyu hastanededim
bu sabahta geçmişi okuyodum ki son sayfaya geldim Allah Allah diyorum öğleden sonra kimse bişey yazmamış ?
sonradan anladım ki yeni topiğimiz açılmış herkese hayırlı olsun
ama neden yeni topik açıldığını anlayamadım bilen varmı aranızda?:uhm:
hoşgeldin şulecim gözünüz aydın darısı başımıza inşallah bizde o mutluluğu tadarız artık dün listemizin başta olmasını isteyenarkadaşlar oldu dğer sayfada listeyi bulmak zordu ya şimdi listemiz ilk sayfa da
günaydın mayıs annecikleri a.s.
dün yoktum beni merak eden arkadaşlarım olsun sağolsunlar
dün görümcem doğum yaptı maşşaallah nur topu gibi derker ya aynen öyle bi oğlu oldu bende dün gün boyu hastanededim
bu sabahta geçmişi okuyodum ki son sayfaya geldim Allah Allah diyorum öğleden sonra kimse bişey yazmamış ?
sonradan anladım ki yeni topiğimiz açılmış herkese hayırlı olsun
ama neden yeni topik açıldığını anlayamadım bilen varmı aranızda?:uhm: