mafoldumbenkızlar günaydınnnn.. grip oldum bennn ne kullanabilirim acaba burnum tıkalı acayipp
valla bende gribim hatta yeni konu bile açtımtım bakalım ne cevaplar gelecek
Sesİ,tuĞba,umutluyuz selam
Biz 9 haftalık olduk :lepi: Sabah zorladı beni kuşum ama iyiyiz şimdi.Kızlar doğum çizginiz çıktı mı?Benim dün duştan sonra göbek deliğimden dümdüz kahve rengi bi çizgi.Eyvah dedim çatladım mı.Sonra kayboldu.Çok hafifi belli şimdi.Ablam doğum çizgisidir dedi.
cnm doğum çizgisi en erken 4 aydan itibaren çıkıyormuş
deniz suyu spreyi kullanabilirsin burnun için
canım bende bol bol meyve yiyorum ama bi değişiklik yok balı deniycem bende sütün içine dmişti bi ark. az önce bakalımColerko ben de gribim ama dra söylemedim bile.ılaç vermesini istemiyorum çünkü.Grip ilaç kullansan da aynı sürede geçiyo.Sabah 1 kaşık bal yiyorum.
Ayva yemeye başlayalım hepimiz :) bi hadis okumuştum kavun yiyen annenin çocuğu iyi ahlaklı olur diye.
günaydınn...
kızlar dün doktoruma sormayı unuttum, girmeden ince şunu sorucam bunu sorucam diyorum sonra unutuyorum, şimdi sırf bunun içinde cepten aramak istemiyorum...
en yakın zamanda doktora giden bir arkadaş şu maydonoz ve sodayı sorabilir mi??bizim işyerinde maydonoz bir çok yemekte salatada var..endişeleniyorum...
bu arada doğum çizgisini ben de bilmiyorum ama benim göbeğimin alt kısmı ve genital bölgenin göbekle birleştiği kısım bariz kabardı :) ve içi semsert...annem rahmin büyümeye başlamılş dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum....kaydirigubbakcemile3
canım bende bol bol meyve yiyorum ama bi değişiklik yok balı deniycem bende sütün içine dmişti bi ark. az önce bakalım
günaydın kızlar hiç keyfim yok bugün.
dün bi arabaya yetişiyim diye hızlı yürüdüm hatta koştum sonra bi ağrı saplandı karnıma.. çok canım acıdı çok korktum şu anda iyiyim ama yarın doktorumla görüşcem inş bişi yoktur:gitme:
çok salağım ya:mymeka::a015:
günaydın kızlar hiç keyfim yok bugün.
dün bi arabaya yetişiyim diye hızlı yürüdüm hatta koştum sonra bi ağrı saplandı karnıma.. çok canım acıdı çok korktum şu anda iyiyim ama yarın doktorumla görüşcem inş bişi yoktur:gitme:
çok salağım ya:mymeka::a015: