2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben hanile kaldıktan sonra aşırı akıntım vardı tam 1 aylıkken ama zaten buda hamilelik belirtisiymiş
canım ben 5 haftalıkken bi durumdan cerrahpaşaya gitmek zorunda kaldım bi aksililkk yaşamıştım ordaki dr bana smeer testi yapıcam dedi vajjinal ultrasonla bakıcaktı ama karşımda 5 tane öğrenci tribün gibi onların karşısında açıcam dr da bakıcak öğrenciler incelicek bende kabul etmedim
oda bana bunu yaptırman lazım eğer bu haftalar yapmazsan zaten bi daha yapılmaz dedi haberin olsun seninki sanki biraz geç kalmış

ben de iyi olmaya çalışıyorum kendi kendimi nazar ettim heralde midem bi hoş bugün bulanmakla bulanmamak arası gidip geliyo

aynı durumdayız cnaım sabah bende yazdım kendimi nazar ettim diye benimde bugün midem bulanıyo

ben de keşke memlekette olsaydım diyorum doktorları tanıyosun ailen yanında bilmediğin yerdesin herkes başka bişey söylüyo geçen burda bir arkadaş senin yerinde olsam başka yerde doktora giderdim dedi moral vereceklerine çomak sokuyolar ancak siz doğumu özel hastanede mi düşünüyosunuz doğumevinde mi doğumevi daha teccrübeli oluyo diyolar herkes orada doğum yaptığı için zaman geçsin bakalım ona da karar vermek geregecek

günaydın kızlara.s.

bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama

işten ayrılmaya kesin kez karar verdim 1-2 ay içinde çıkcam inş:tomato:
:çok üzgünüm:

arkadaşlar ıhlamur içen varmı aranızda? bana doktor çok sık olmamakla beraber içebilirsin dedi. rahatlatıyor beni sanki yada banamı öyle geliyor?

Canım bilmiyodum düşük tehliken olduğunu. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce bitirirsin şu günleri. Sen kaç haftalık hamilesin?

ayyy canım kıyamam:1hug:
çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsun
valla eğer rahat ediceksen çık boşver yat dinlen evinde en güzeli

Canım bilmiyodum düşük tehliken olduğunu. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce bitirirsin şu günleri. Sen kaç haftalık hamilesin?

nuremmmdelikafadulden
duydunmu bebişin kalp atışlarınısengözlerimebaksanab

Kızlar günaydın:) Ben dün tam doktora gidecektim ki, kayınvalidem aradı çarşamba gününe başka doktora randevu aldığını söyledi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Çünkü gideceğim yer bir tıp merkezi. Yarın gideceğim ise, HAcettepe Üniversitesi. Orda çok iyi bir doktoru var annemin aramış hemen çarşamba sabahı gelin demiş. Ben de onu tercih ettim. Bakalım bir gün daha beklicem. Sizleri yanılttığım için özür dilerim( Ama siz daha çok dua edin olur mu? Bir aksilik çıkmasın yarın...

ben özelde düşünüyorum da bakalım hayırlısı
arkadaşlar ıhlamur içen varmı aranızda? bana doktor çok sık olmamakla beraber içebilirsin dedi. rahatlatıyor beni sanki yada banamı öyle geliyor?
evet canım bende içiyorum ve baya iyi geliyo
nuremcim noldu akşamda yazmıştım sana ama cevabını göremedim
[

laelaelaelaelae ynı bende öyleyim bide progestan kullanıyorum zaten çok uyku yapıyo bbütün gün aptal gibi dolaşıyorum

bende progestandan manyak gibi oluyorum, nasıl kanaman falan varmı hala senin, benim allaha şükür olmuyo ama doktor baya bi kanaman olacak demişti bekliyom bakim nezaman olacak. İnşallah kendiğilinden dağılırda gelmez.

inşallah iyi haberler verirsin yarın

canım bende bazen nane limon içiyodum gerçi şimdi ihtiyaç duymuyorum çok şükür :Saruboceq:

keşke ben de cesur olabilsem senin kadar.bu şekilde çalışmak işkence gibi

herşeyde bi hayır vardır canım bu dr daha iyi olabilir hadi hakkında hayırlısı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…