günaydınnn hoşgeldinnnnn
biz iyiyiz sen nasılsın?
arkadaşlar dr 2. gidişimde bende smeer alıcaktı ama akıntım olduğu için doğru olmaz dedi. 12 haftada sana vaginal 3 lü tb vericem dedi onu kullan dedi.az önce ilaca baktım ilk üç ayda kullanılmaalı diyor.tereddüt ettim dr sorucam gerçi sizin gebelikle beraber akıntınız başladımı yada ilaç verildimi. bu ilaç bebeğe zarar verir mi.
günaydın tatlı annişlerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım..?
ben de iyi olmaya çalışıyorum kendi kendimi nazar ettim heralde midem bi hoş bugün bulanmakla bulanmamak arası gidip geliyo
arkadaşlar burda hepimiz ayrı ayrı hamilelik durumları yaşıyoruz, kiminin midesi bulanıyo, kiminin hiçbi şikayeti yok, kimi düşük riski var benim gibi vede ben şuan düşük riskim varken burda inanın cinsiyettir, çocuğun battaniyesidir, odasıdır, ismidir.. inanın bu sohbetinize katılamıyorum bana boş geliyo
tabiki saygı duyarım ama bende şuan rahat bi hamilelik geçiriyor olsaydım tabiki katılırdım zevkle. Bana gebeliğin gidişatı ile ilgili olan sohbetler daha ilgi çekici oluyor ve onlara katılıyorum.
Şuanda benim tek derdim şu 12. haftaya kadar bebeğimi sağlıkla getirmek, öncedende bi düşüğüm olduğu için korku içindeyim. Her wc ye gittiğimde leke görcem diye dua ederek gidiyorum. Ben her akşam 4 çeşit ilaç içiyorum, her akşam heparin iğnesi vuruluyorum.
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi. Dediğim gibi yinede saygı duyuyorum, herkes farklı.
Allah herkese hayırlısıyla bebeğini kucağını almak nasip etsin, herkesin hakkında hayırlısını versin.
günaydın kızlara.s.
bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama
işten ayrılmaya kesin kez karar verdim 1-2 ay içinde çıkcam inş:tomato::çok üzgünüm:
Canım bilmiyodum düşük tehliken olduğunu. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce bitirirsin şu günleri. Sen kaç haftalık hamilesin?
ben özelde düşünüyorum da bakalım hayırlısıben de keşke memlekette olsaydım diyorum doktorları tanıyosun ailen yanında bilmediğin yerdesin herkes başka bişey söylüyo geçen burda bir arkadaş senin yerinde olsam başka yerde doktora giderdim dedi moral vereceklerine çomak sokuyolar ancak siz doğumu özel hastanede mi düşünüyosunuz doğumevinde mi doğumevi daha teccrübeli oluyo diyolar herkes orada doğum yaptığı için zaman geçsin bakalım ona da karar vermek geregecek
evet canım bende içiyorum ve baya iyi geliyoarkadaşlar ıhlamur içen varmı aranızda? bana doktor çok sık olmamakla beraber içebilirsin dedi. rahatlatıyor beni sanki yada banamı öyle geliyor?
nuremcim noldu akşamda yazmıştım sana ama cevabını göremedimCanım bilmiyodum düşük tehliken olduğunu. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce bitirirsin şu günleri. Sen kaç haftalık hamilesin?
laelaelaelaelae ynı bende öyleyim bide progestan kullanıyorum zaten çok uyku yapıyo bbütün gün aptal gibi dolaşıyorum
inşallah iyi haberler verirsin yarınKızlar günaydın:) Ben dün tam doktora gidecektim ki, kayınvalidem aradı çarşamba gününe başka doktora randevu aldığını söyledi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Çünkü gideceğim yer bir tıp merkezi. Yarın gideceğim ise, HAcettepe Üniversitesi. Orda çok iyi bir doktoru var annemin aramış hemen çarşamba sabahı gelin demiş. Ben de onu tercih ettim. Bakalım bir gün daha beklicem. Sizleri yanılttığım için özür dilerim( Ama siz daha çok dua edin olur mu? Bir aksilik çıkmasın yarın...
arkadaşlar ıhlamur içen varmı aranızda? bana doktor çok sık olmamakla beraber içebilirsin dedi. rahatlatıyor beni sanki yada banamı öyle geliyor?
günaydın kızlara.s.
bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama
işten ayrılmaya kesin kez karar verdim 1-2 ay içinde çıkcam inş:tomato::çok üzgünüm:
Kızlar günaydın:) Ben dün tam doktora gidecektim ki, kayınvalidem aradı çarşamba gününe başka doktora randevu aldığını söyledi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Çünkü gideceğim yer bir tıp merkezi. Yarın gideceğim ise, HAcettepe Üniversitesi. Orda çok iyi bir doktoru var annemin aramış hemen çarşamba sabahı gelin demiş. Ben de onu tercih ettim. Bakalım bir gün daha beklicem. Sizleri yanılttığım için özür dilerim( Ama siz daha çok dua edin olur mu? Bir aksilik çıkmasın yarın...