2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben zaman zaman mutfağa geçiyorum kafamı duvara yaslayıp bi 10 dk şekerleme yapıyorum valla napim dayanamıyorum yoksa dediğin gibi kafam düşecek
ama hamileliğin özellikle ilk 3 ayı zaten yorgunluk halsizlik ve uyku zamanı

iş yerindeki insanların bu olaya bakış açısı ne peki?benim hamile olduğumu öğrendiklerinden beri üstlerim pek bi surat yapıyolar da saki yasak bi ilişkiden olmuş gibikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün giremedim siteye hiç öok yoğunluk vardı çokta yoruldum siz neler yaptınız be dün annemi benim dra götürdüm çatlaklar için krem sordum kaşınmaya başladım çunkü krem için erken dedi bebeyağı sür dedi.akşa 11 de yattım bu gün nasıl uykum var anlatamam iyice tavuk oldum ben yaa

selam kıslarr
hepinize günaydınnn
geçmişi anca okuyup yetişiyorus

selmacım kendine cok cok cok dikkat et
allahın izniyle riskin yakında kalkar
sık sık uzanıp ayaklarını yukarı gelecek sekılde yastık fln koyuyosun dımı cnm
ben calıstıgım ıcın onu yapamıyorum pek
gecenlerde ıkı gun gelmedım ıse kotu olmustum hafıften kanama gıbı olmustu
cok ıyı gelıo sık sık uzanıp ayakları dıkmek

iş yerindeki insanların bu olaya bakış açısı ne peki?benim hamile olduğumu öğrendiklerinden beri üstlerim pek bi surat yapıyolar da saki yasak bi ilişkiden olmuş gibikaydirigubbakcemile3

bizim şirkettekilerde çok hoşlaşmadı nede olsa ben izindeyken bissürü iş kalacak üstlerine heheh :)
ne garip insanlar var ya hayret

aaa onlara ne be :mymeka:acaba doğum izni süt izni falan varya bi haliyle hamile insan hasta insan yani acaba izin falan alırsın diye mi surat yapıyolar
valla canım benim öyle bi avantajım var eniştemin yanında çalışlıyorum gerçi eniştemin haberi olmuyo ben uyurken ama işte bi fırsatını bulup diğer arkadaşıma söylüyorum ben mutfaktayım dayıyorum kafamı duvara uyuyorum

selam kıslarr
hepinize günaydınnn
geçmişi anca okuyup yetişiyorus

selmacım kendine cok cok cok dikkat et
allahın izniyle riskin yakında kalkar
sık sık uzanıp ayaklarını yukarı gelecek sekılde yastık fln koyuyosun dımı cnm
ben calıstıgım ıcın onu yapamıyorum pek
gecenlerde ıkı gun gelmedım ıse kotu olmustum hafıften kanama gıbı olmustu
cok ıyı gelıo sık sık uzanıp ayakları dıkmek
yok be canım keşke öyle bi imkanım olsa bende çalışıyorum bütün gün işdeyim keşke uzanabilsem bikaç gündür de evi taşıdık annemlerde kalıyoruz ordada rahat edemedim benim işim ALlah a kalmış artık
bizim şirkettekilerde çok hoşlaşmadı nede olsa ben izindeyken bissürü iş kalacak üstlerine heheh :)
ne garip insanlar var ya hayret

bizimkiler henüz bişey demedi ama sık sık hastaneye gitmemden rahatsız oldukları belli

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün giremedim siteye hiç öok yoğunluk vardı çokta yoruldum siz neler yaptınız be dün annemi benim dra götürdüm çatlaklar için krem sordum kaşınmaya başladım çunkü krem için erken dedi bebeyağı sür dedi.akşa 11 de yattım bu gün nasıl uykum var anlatamam iyice tavuk oldum ben yaa

iyikide dün girmemişsin zaten boşuna moralin bozuldu
pardon önce günaydın demeliydima.s.
ay iyi yapmışın sormakla bende zeytinyağı sürüyorum bazende vücut yağı
sen yine 11 e kadar dayanıyosun ben saat 10 dan sonrasını hatırlamıyorummirmirmirmir

aaa onlara ne be :mymeka:acaba doğum izni süt izni falan varya bi haliyle hamile insan hasta insan yani acaba izin falan alırsın diye mi surat yapıyolar
valla canım benim öyle bi avantajım var eniştemin yanında çalışlıyorum gerçi eniştemin haberi olmuyo ben uyurken ama işte bi fırsatını bulup diğer arkadaşıma söylüyorum ben mutfaktayım dayıyorum kafamı duvara uyuyorum

sen baya şanslısın bu konuda.Bence nedenlerden biri de performansın düşeceğinden kaynaklanıyor suratlar.Uyku,baş ağrısı vs çok oluyor.Eee izinler de ayrı bişey.Suratlardan dolayı valla izin alıp aile hekimine kaydolmaya gidemiyorum.Keşke bu dönemi evde şöyle geçirseydim:hulya:

arkadaşlar dr 2. gidişimde bende smeer alıcaktı ama akıntım olduğu için doğru olmaz dedi. 12 haftada sana vaginal 3 lü tb vericem dedi onu kullan dedi.az önce ilaca baktım ilk üç ayda kullanılmaalı diyor.tereddüt ettim dr sorucam gerçi sizin gebelikle beraber akıntınız başladımı yada ilaç verildimi. bu ilaç bebeğe zarar verir mi.

sen baya şanslısın bu konuda.Bence nedenlerden biri de performansın düşeceğinden kaynaklanıyor suratlar.Uyku,baş ağrısı vs çok oluyor.Eee izinler de ayrı bişey.Suratlardan dolayı valla izin alıp aile hekimine kaydolmaya gidemiyorum.Keşke bu dönemi evde şöyle geçirseydim:hulya:

aynen valla bende tam işe girdiğim hafta öğrendim hamile olduğumu bi hafat önce öğrenseydim hiç başlamazdım çok zorlandım hala da zorlanıyorum ama biraz geçmeye başladı benim maşaallah azalmaya başladı şikayetlerim
sen kaç haftalıksın:uhm:

günaydın tatlı annişlerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım..?

arkadaşlar dr 2. gidişimde bende smeer alıcaktı ama akıntım olduğu için doğru olmaz dedi. 12 haftada sana vaginal 3 lü tb vericem dedi onu kullan dedi.az önce ilaca baktım ilk üç ayda kullanılmaalı diyor.tereddüt ettim dr sorucam gerçi sizin gebelikle beraber akıntınız başladımı yada ilaç verildimi. bu ilaç bebeğe zarar verir mi.

sonuçta kimsayal bişey kullanıyosun.akıntı her gebelikte vardır ama zamanla azalır diye biliyorum bende öyle oldu şimdi 8+2 yim ilk başlarda çok daha fazlaydı.Ben kullanmıyorum.Hatta yüzümde sivilce çıktı,dr ilaç yazdı onu bile almadım,kozmetikle idare ediyorum.

aa evet kızlar buna çok dikkat etmeniz gerekiyo bazen doktorlar biliçsiz reçete yazabiliyo reçetesini okumadan doktorun verdiği ilaçları bile içmeyin

X