Kızlar günaydın:) Ben dün tam doktora gidecektim ki, kayınvalidem aradı çarşamba gününe başka doktora randevu aldığını söyledi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Çünkü gideceğim yer bir tıp merkezi. Yarın gideceğim ise, HAcettepe Üniversitesi. Orda çok iyi bir doktoru var annemin aramış hemen çarşamba sabahı gelin demiş. Ben de onu tercih ettim. Bakalım bir gün daha beklicem. Sizleri yanılttığım için özür dilerim( Ama siz daha çok dua edin olur mu? Bir aksilik çıkmasın yarın...
nidah canım sen bilirsin ama 1-2 ay sonra bu sorunların geçecek cinsiyetleri belli olacak eksiklrini alacaz bebişlere pahalı çünkü bebiş kıyafetleri heves eder almak istersin çalışmak daha iyi diye düşünüyorum ben devletteyim bırakamam zaten de özelde olsam da çalışırdım heraldegünaydın kızlara.s.
bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama
işten ayrılmaya kesin kez karar verdim 1-2 ay içinde çıkcam inş:tomato::çok üzgünüm:
nurem bebiş nasılmış
ben özelde düşünüyorum da bakalım hayırlısı
evet canım bende içiyorum ve baya iyi geliyo
nuremcim noldu akşamda yazmıştım sana ama cevabını göremedim
[
Canım bilmiyodum düşük tehliken olduğunu. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce bitirirsin şu günleri. Sen kaç haftalık hamilesin?
:1rolleyes:
sen önce yazdığımı okudunmu mutluyumla ilgili olan kısmısengözlerimebaksanab
bugün arkadaşımla görüştüm son üç ay daha zor geçiyo diyo bir ayı kaldı onun da uyuamıyomuşsun oturamıyomuşsun rahat geçiririz biz inşallah
ben de keşke memlekette olsaydım diyorum doktorları tanıyosun ailen yanında bilmediğin yerdesin herkes başka bişey söylüyo geçen burda bir arkadaş senin yerinde olsam başka yerde doktora giderdim dedi moral vereceklerine çomak sokuyolar ancak siz doğumu özel hastanede mi düşünüyosunuz doğumevinde mi doğumevi daha teccrübeli oluyo diyolar herkes orada doğum yaptığı için zaman geçsin bakalım ona da karar vermek geregecek
ayyy canım kıyamam:1hug:
çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsun
valla eğer rahat ediceksen çık boşver yat dinlen evinde en güzeli
keşke ben de cesur olabilsem senin kadar.bu şekilde çalışmak işkence gibi
nidah canım sen bilirsin ama 1-2 ay sonra bu sorunların geçecek cinsiyetleri belli olacak eksiklrini alacaz bebişlere pahalı çünkü bebiş kıyafetleri heves eder almak istersin çalışmak daha iyi diye düşünüyorum ben devletteyim bırakamam zaten de özelde olsam da çalışırdım heralde
keşke ben de cesur olabilsem senin kadar.bu şekilde çalışmak işkence gibi
nidah canım sen bilirsin ama 1-2 ay sonra bu sorunların geçecek cinsiyetleri belli olacak eksiklrini alacaz bebişlere pahalı çünkü bebiş kıyafetleri heves eder almak istersin çalışmak daha iyi diye düşünüyorum ben devletteyim bırakamam zaten de özelde olsam da çalışırdım heralde
sonuçta kimsayal bişey kullanıyosun.akıntı her gebelikte vardır ama zamanla azalır diye biliyorum bende öyle oldu şimdi 8+2 yim ilk başlarda çok daha fazlaydı.Ben kullanmıyorum.Hatta yüzümde sivilce çıktı,dr ilaç yazdı onu bile almadım,kozmetikle idare ediyorum.
12+4 te 2 li tarama testi için gidicem gittiğim gün sorarım ona göre kullanırım. hap değil zaten vaginal tablet ben bide genital bölge için yıkama jeli kullanıyorum dr bebeğe zarar vermez bu akıntı ama yinede tedavi edelim demişti. offf ne bilim napsam..
günaydın kızlara.s.
bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama
işten ayrılmaya kesin kez karar verdim 1-2 ay içinde çıkcam inş:tomato::çok üzgünüm:
Sağol canım, 8+1 im. Nasıl geçti doktor kontrolün sordunmu soruları :))
günaydın kızlara.s.
senağlama
Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım((( Çok zor ama ya...
Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.
sen özelde olmadığın için bilmiyorsun,aslında devlette olan kimse bilmiyor özelde çalışmanın ne demek olduğunu.Sizin mazeret izniniz var vs. bir arkadaşım kamuda mühendis ve yüksek lisans yapıyor.çarşamba,perşembe,cuma öğleden sonra okula gittiği için izinli,üstelik en az 2 yıl.Devlet destekliyor eğitimi.Özelde bunu yapman mümkün değil..Devletle özelde çalışmak arasındaki fark budur.Bir izin alırsın,iki alırsın üçüncü de ne çok izin alıyor olur.Hatta arkadaşların bile kulis yapar...
canım onu ben söyledim doğruda bebek hareket ettiği için değişik yerlerde duyabilirsinkızlar dün burdan bir arkadaş demişti ya uazanıp yatıp göbeğinin aşağısını dinlersen bebişin kalp atışlarını hissedebilirsin ben yaptım duydum ama sürekli yeri değişti farklı yerlerde duyydum sesini doktoruma soracam ama olabilir mi diye sulecim sana katılıyorum birbirimizi ancak biz anlayabiliriz benim de hoşuma gidiyor cevap verilince ben de burayı seviyorum
kız sen niye kırılıyorsun benim sana demek istediğim onlara hiçbirşeydemiyorum lütfen seni kırdıysam özür dilerimŞenizGünaydın kızlar opuyorumnanaktan .Dün Mutluyum'a destek olmak için şimşekleri üzerime çektim.Ama benim onu savunduğum mesajı alıntı yapmış, altına hiçbişey demiyorum yazmış.Diğer kişilere verdiği karşılık yazısına benim kimse birbirini kırmasın yazımı da alıntı yapmış.Demek ki neymiş, kimsenin işine burnunu sokmayacakmışsın.Boş yere canımı sıktım ben de.
benim tavrım 2 kişiyegünaydın canımopuyorumnanaktan
yok kız sen niye beni karıştırıyosun dedikten sonra o da "canım sana bişey demiyorum sağol seninkine başka bişey yazıcaktım o an sinirden unuttum" yazmış heralde sen okumadan çıktın onu
yani asıl amacı sana karşı bişey değilmiş
:geçmiş olsun ama işten çıkma derim evde dahada ağırlaşırsıngünaydın kızlara.s.
günaydın
senağlama
Okudum ama kızdım yine de.:umursamaz: