2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın:) Ben dün tam doktora gidecektim ki, kayınvalidem aradı çarşamba gününe başka doktora randevu aldığını söyledi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Çünkü gideceğim yer bir tıp merkezi. Yarın gideceğim ise, HAcettepe Üniversitesi. Orda çok iyi bir doktoru var annemin aramış hemen çarşamba sabahı gelin demiş. Ben de onu tercih ettim. Bakalım bir gün daha beklicem. Sizleri yanılttığım için özür dilerim:KK43:( Ama siz daha çok dua edin olur mu? Bir aksilik çıkmasın yarın...

bende akşamdan beri merak ediyorum tatlım ya hayırlısı olsun bişey olmaz bebeğin iyi olsun biz 9 ay sabırla beklicez kavuşmayı 1 2 gün nedirki:CüvCüv:

günaydın kızlara.s.

bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama

işten ayrılmaya kesin kez karar verdim 1-2 ay içinde çıkcam inş:tomato:
:çok üzgünüm:
nidah canım sen bilirsin ama 1-2 ay sonra bu sorunların geçecek cinsiyetleri belli olacak eksiklrini alacaz bebişlere pahalı çünkü bebiş kıyafetleri heves eder almak istersin çalışmak daha iyi diye düşünüyorum ben devletteyim bırakamam zaten de özelde olsam da çalışırdım heralde

nurem bebiş nasılmış

ben özelde düşünüyorum da bakalım hayırlısı

evet canım bende içiyorum ve baya iyi geliyo

nuremcim noldu akşamda yazmıştım sana ama cevabını göremedim
[

Kızlar yarın gideceğim doktora üstte açıklamayı yaptım:KK43: Kusura bakmayın nolur sizi de meraklandırdım. Ayrıca akşam da halsizdim yattım hemen:KK43:

bugün arkadaşımla görüştüm son üç ay daha zor geçiyo diyo bir ayı kaldı onun da uyuamıyomuşsun oturamıyomuşsun rahat geçiririz biz inşallah

12+4 te 2 li tarama testi için gidicem gittiğim gün sorarım ona göre kullanırım. hap değil zaten vaginal tablet ben bide genital bölge için yıkama jeli kullanıyorum dr bebeğe zarar vermez bu akıntı ama yinede tedavi edelim demişti. offf ne bilim napsam..

bugün arkadaşımla görüştüm son üç ay daha zor geçiyo diyo bir ayı kaldı onun da uyuamıyomuşsun oturamıyomuşsun rahat geçiririz biz inşallah

tabiki canım son 3 ay zordur benimde arkadaşım uyuyamıyodu çünkü o göbekle uyumak zor :teytey: artık hamile yastığı filan alırız yapcak bişey yok

ben de keşke memlekette olsaydım diyorum doktorları tanıyosun ailen yanında bilmediğin yerdesin herkes başka bişey söylüyo geçen burda bir arkadaş senin yerinde olsam başka yerde doktora giderdim dedi moral vereceklerine çomak sokuyolar ancak siz doğumu özel hastanede mi düşünüyosunuz doğumevinde mi doğumevi daha teccrübeli oluyo diyolar herkes orada doğum yaptığı için zaman geçsin bakalım ona da karar vermek geregecek

canım sen hangi şehirdesin ailenden uzaktamısın:uhm:
bide niye başka dr git dediler ne olmuştuki

ayyy canım kıyamam:1hug:
çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsun
valla eğer rahat ediceksen çık boşver yat dinlen evinde en güzeli

sağol tatlım..

keşke ben de cesur olabilsem senin kadar.bu şekilde çalışmak işkence gibi

cansu cesurluk değil canım ya konuştum geçen hafta zaten idareyle en fazla 6 ay idare edebiliriz dediler doğumdan sonra. haklı adamlar. 6 ay sonra dönmeyi düşünmüyorum ben en az 1 sene kendim bakmak istiyorum bebeğime inş..

nidah canım sen bilirsin ama 1-2 ay sonra bu sorunların geçecek cinsiyetleri belli olacak eksiklrini alacaz bebişlere pahalı çünkü bebiş kıyafetleri heves eder almak istersin çalışmak daha iyi diye düşünüyorum ben devletteyim bırakamam zaten de özelde olsam da çalışırdım heralde

tugba maddi olarak haklısın da canım artık uyku problemi çok yaşıyorum öğlene kadar uyumak istiyorum ya sabah kalkmak işkence gibi. bulantılar keza.. biraz birikim yaptık sermayeden yerim artık inş..:1rolleyes:

keşke ben de cesur olabilsem senin kadar.bu şekilde çalışmak işkence gibi

Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum:KK43:(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım:KK43:((( Çok zor ama ya...

Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.

sen özelde olmadığın için bilmiyorsun,aslında devlette olan kimse bilmiyor özelde çalışmanın ne demek olduğunu.Sizin mazeret izniniz var vs. bir arkadaşım kamuda mühendis ve yüksek lisans yapıyor.çarşamba,perşembe,cuma öğleden sonra okula gittiği için izinli,üstelik en az 2 yıl.Devlet destekliyor eğitimi.Özelde bunu yapman mümkün değil..Devletle özelde çalışmak arasındaki fark budur.Bir izin alırsın,iki alırsın üçüncü de ne çok izin alıyor olur.Hatta arkadaşların bile kulis yapar...

sonuçta kimsayal bişey kullanıyosun.akıntı her gebelikte vardır ama zamanla azalır diye biliyorum bende öyle oldu şimdi 8+2 yim ilk başlarda çok daha fazlaydı.Ben kullanmıyorum.Hatta yüzümde sivilce çıktı,dr ilaç yazdı onu bile almadım,kozmetikle idare ediyorum.

12+4 te 2 li tarama testi için gidicem gittiğim gün sorarım ona göre kullanırım. hap değil zaten vaginal tablet ben bide genital bölge için yıkama jeli kullanıyorum dr bebeğe zarar vermez bu akıntı ama yinede tedavi edelim demişti. offf ne bilim napsam..

kızlar benim ilk doktorum prof.du. ben de ona akıntıyı sormuştum; akıntı olcak, bırak olsun dedi. ilaç felan vermedi. bence koku yoksa yani iltihabik bir durum yoksa ilaç kullanmayın derim ben naçizane..

günaydın kızlara.s.

bugün sabah işe gelirken otobüsten zor attım kendimi midem bulandı afedersiniz çıkardım içimdeki herşeyi durakta çok rezildibenneyaptımki
senağlama

Nidahcım bence erken davranıyorsun.1 2 aya kadar sıkıntıların geçicek.E mühendismişsin.Yazık değil mi o kadar eğitime?Sen bilirsin tabi ki de

kızlar gerçekten şimdi daha göbekler çıkmadan vücüt ağırlaşmadan çalışmak daha iyi ben bebeğimi herşeyini kendim geze geze içime sierek almak istiyorum.işiniz çok zorlamıyorsa arkadaşlarda tolere ediyorsa çalışmalı bence.Benim işlerim kışın deli gibi artıyor biliyorum çok zor bir kış geçiricem ama katlanıcam ilk bahar bizim ayımız olacak.geçen gün bir arkadaş dediki sana bundan sonra rahat yok giderek buyuyeceğim ya onun için asıl canım sıkıldı napalım evlat sahibi olucaz olcak o kadar dedi bende.

günaydın kızlara.s.

senağlama

günaydın çok geçmiş olsun canım ya 1 ay sonra sıkıntılarında azalır inşallah daha sağlıklı düşünürsün ona göre verirsin kararını

Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum:KK43:(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım:KK43:((( Çok zor ama ya...

Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.

çok isterdim bu süreci evimde elimde kumanda,battaniye altında geçirmeyi.ama işler bıraktığım gibi kalsın yani burda zaman dursun,9 ay sonra kaldığım yerden devam edeyim.hihoyyyt

sen özelde olmadığın için bilmiyorsun,aslında devlette olan kimse bilmiyor özelde çalışmanın ne demek olduğunu.Sizin mazeret izniniz var vs. bir arkadaşım kamuda mühendis ve yüksek lisans yapıyor.çarşamba,perşembe,cuma öğleden sonra okula gittiği için izinli,üstelik en az 2 yıl.Devlet destekliyor eğitimi.Özelde bunu yapman mümkün değil..Devletle özelde çalışmak arasındaki fark budur.Bir izin alırsın,iki alırsın üçüncü de ne çok izin alıyor olur.Hatta arkadaşların bile kulis yapar...

kesinlikle aynı fikirdeyim devletle özel arasında dağlar kadar fark var özellikle izin konusunda çok sık izin aldınmı yıllık izninden keserler erken çıkamazsın ama bedava mesaiye kalırsın öyle yada böyle işsizlikten iyidir ama

kızlar dün burdan bir arkadaş demişti ya uazanıp yatıp göbeğinin aşağısını dinlersen bebişin kalp atışlarını hissedebilirsin ben yaptım duydum ama sürekli yeri değişti farklı yerlerde duyydum sesini doktoruma soracam ama olabilir mi diye sulecim sana katılıyorum birbirimizi ancak biz anlayabiliriz benim de hoşuma gidiyor cevap verilince ben de burayı seviyorum
canım onu ben söyledim doğruda bebek hareket ettiği için değişik yerlerde duyabilirsin
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan .Dün Mutluyum'a destek olmak için şimşekleri üzerime çektim.Ama benim onu savunduğum mesajı alıntı yapmış, altına hiçbişey demiyorum yazmış.Diğer kişilere verdiği karşılık yazısına benim kimse birbirini kırmasın yazımı da alıntı yapmış.Demek ki neymiş, kimsenin işine burnunu sokmayacakmışsın.Boş yere canımı sıktım ben de.
kız sen niye kırılıyorsun benim sana demek istediğim onlara hiçbirşeydemiyorum lütfen seni kırdıysam özür dilerimŞeniz
günaydın canımopuyorumnanaktan
yok kız sen niye beni karıştırıyosun dedikten sonra o da "canım sana bişey demiyorum sağol seninkine başka bişey yazıcaktım o an sinirden unuttum" yazmış heralde sen okumadan çıktın onu
yani asıl amacı sana karşı bişey değilmiş
benim tavrım 2 kişiye
günaydın kızlara.s.
günaydın
senağlama

:geçmiş olsun ama işten çıkma derim evde dahada ağırlaşırsın
Okudum ama kızdım yine de.:umursamaz:

kızma bana:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

X