Eşimde öyle dedi fasulye kadar sesi mi duyulur dedi ama napım inanmak istedim demek
herkese günaydın
tuğba canım yok öyle bişe inanma ya :) hıı dün bende yaptım yapmadım değilde orda atan bebeğin kalbi değil bizim kendi kalp atışımızın hareketi, istersen hamile olmayan birine de aynısı yap ondada aynı şekilde atar. Şuanda tıbben böyle bişe mümkün değil. Keşke olsa ordan bakarız hep. :) Ben medikal işiyle uğraşıyorum şirketteki dopler cihazıyla kalp atımını dinleyim dedim erken dönem olduğu için ondan bile duyamadım.
ya şu bilgisayarın başında oturuyorum ölee monitöre bakıyorum yazsınlar diye kimse yazmıyo bi işim çıkıyo kalkıyorum herkes yazmış bi de 2 sayfa geçmiş oluyo kaçırıyorum sonra dedikoduları geç cvp yazıncada keyfi kaçıyo:1shok:
bu arada nida yok hala gelmedi
joker ya sormamışım şimdi fark ettim afedersin
sen nasılsın bugun:uhm:
senin bulantın falan yoktu dimi
hayırlı sabahlar hanımlr
teşekkür ederim :)))
benim bulantım sabahları az oluyor... tek problemim uyku deliler gibi uyuyorum.
sen hangi şehirdesin?
ben geldim dicem ama kısa mesaj olduğu için sorun olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3
Alermsin Şule :roflol:
bence olmamalı :))
hoşgeldin günaydın
yaaa keşke ben de öyle uyuyabilsem hamile kaldığımdan beri hiç uykumu alarak doya doya uyuyamadım :sinifsinif:
ben istanbuldayım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin
teşekkürler. hoşbuldum güzel anne
resmen benim kafam düşüyor o kadar yani. Doktor geçer dedi bakalım bekliyorum. iştede uyuya kalacağım diye korkuyorum :))
laelaelaelaelae ynı bende öyleyim bide progestan kullanıyorum zaten çok uyku yapıyo bbütün gün aptal gibi dolaşıyorum
resmen benim kafam düşüyor o kadar yani. Doktor geçer dedi bakalım bekliyorum. iştede uyuya kalacağım diye korkuyorum :))
progestanı neden verdi dr sana canım?