Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım((( Çok zor ama ya...
Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.
çok isterdim bu süreci evimde elimde kumanda,battaniye altında geçirmeyi.ama işler bıraktığım gibi kalsın yani burda zaman dursun,9 ay sonra kaldığım yerden devam edeyim.hihoyyyt
kesinlikle aynı fikirdeyim devletle özel arasında dağlar kadar fark var özellikle izin konusunda çok sık izin aldınmı yıllık izninden keserler erken çıkamazsın ama bedava mesaiye kalırsın öyle yada böyle işsizlikten iyidir ama
Anlıyorum seni canım benim de evim uzak. tek derdim uyumak oldu ya uyuyunca midem bulanmıyolaelaelaelaelae Allah yardımcımız olsun bebiş babasını özler amayerimseniben
Valla bana da bazen işkence gibi geliyor. Halbuki ben işimi çok seviyodum(
Bugün sabah o kadar kötü halde geldim ki anlatamam. Midem bomboş olduğu halde çıkardım((( Çok zor ama ya...
Kızlar benim işyerim evime çok uzak. Ben Balgat'da oturuyorum işyerim Keçiören'de. Annemler de işyerime çok yakın oturuyolar, sabahları otobüs olayını çekmemek için annemde kalıyorum hafta içleri. Eşim de annesi yanlız olduğundan onunla kalıyor. Zaten bu aralar gece 12'ye kadar çalışıyor. O da bana kıyamadığından annende kal diyor. Bu bebiş ayırdı bizi aşkımla ama olsun. Onun için herşeye değer.
günaydın çok geçmiş olsun canım ya 1 ay sonra sıkıntılarında azalır inşallah daha sağlıklı düşünürsün ona göre verirsin kararını
GÜNAYDIN ŞULECİM NASILSIN:asigim::asigim::asigim::asigim:
GÜNAYDIN ŞULECİM NASILSIN:asigim::asigim::asigim::asigim:
canım yanımdaki arkadaşım benim gittiğim özel hast. ilgili sorunları olmuş ben memnunum ama insanın içi rahat olsa da kafama takıyorum işte ben sakaryadayım ailem güüşhanedecanım sen hangi şehirdesin ailenden uzaktamısın:uhm:
bide niye başka dr git dediler ne olmuştuki
zormuş bilmiyorum canım Allah kolaylık versin o zamansen özelde olmadığın için bilmiyorsun,aslında devlette olan kimse bilmiyor özelde çalışmanın ne demek olduğunu.Sizin mazeret izniniz var vs. bir arkadaşım kamuda mühendis ve yüksek lisans yapıyor.çarşamba,perşembe,cuma öğleden sonra okula gittiği için izinli,üstelik en az 2 yıl.Devlet destekliyor eğitimi.Özelde bunu yapman mümkün değil..Devletle özelde çalışmak arasındaki fark budur.Bir izin alırsın,iki alırsın üçüncü de ne çok izin alıyor olur.Hatta arkadaşların bile kulis yapar...
iyi değilim damaklarım hep yara olmuşiyiyim canım nasıl olayım her zamanki gibi
sen nasılsın:uhm:
hoşgeldinnnnnnnn
canım zaten sonrası da olmıcak ben doğumdan sonra 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum. o yüzden çıkayım da son aylar rahat edeyim istiyorum..
diğer arkadaşlar da bi çoğu bi kaç ay sonra rahatlarsın diyo ama özel sektör bilen bilir doğumdan sonra adam bana en fazla 6 ay veriyor. ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum doğal olarak nasolsa işten çıkıcam bari şimdiden çıkayım kafam rahat olsun.tşk.ler tavsiyeleriniz için a.s.:hulya:
iyi değilim damaklarım hep yara olmuş
aaa neden:uhm:
canım onu ben söyledim doğruda bebek hareket ettiği için değişik yerlerde duyabilirsin
kız sen niye kırılıyorsun benim sana demek istediğim onlara hiçbirşeydemiyorum lütfen seni kırdıysam özür dilerimŞeniz
benim tavrım 2 kişiye
:geçmiş olsun ama işten çıkma derim evde dahada ağırlaşırsın
kızma bana:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
İKİ 3 GÜNDÜR DOĞRU DÜRÜST YEMEK YİYEMİYORUM HEP SAFRA ÇIKARMAKTAN OLSA GEREK
iyi değilim damaklarım hep yara olmuş
aaa neden:uhm:
Tamam ozaman Şeniz
ANLAŞTIK OZAMAN SANA DÜN ÖZELDEN MESAJ ATTIM GELMEDİMİ:hulya::hulya::hulya::hulya: