Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar sulecim ben de geçmişi okudum kelebek için üzüldüm ama şunu anlamıyorum bazı arkadaşların sorunları var anlattıklarında gerçekten üzülüyorum onlar adına dua ediyorum onlar için bebişlerine bişey olmasın diye ama bu benim ilk hamileliğim hevesle erken olduğunu bilerek konuşuyoruz herşeyden suç mu bilmiyorum neyi konuşalım hep sorunlarımızı bilemedim valla
maşallah canım benimde ilk defa oldu maşallah demeyelimlülülülülülügeçmiş olsun canım
bende iyiyim bugun sanki mide bulantılarım azaldı gibi eskisi gibi bulanmıyo maşallah diyim de
günaydın canım gazman seni valla bende oluyo bazende çok değil napmak lazım bilmiyorumherkese kocaman kocaman günaydın.
hepimizin günü neşe dolu umut dolu sevgi dolu geçsin. kırgınlıklar unutulsun gitsin inşallah. dün ara ara girdim topike ama yazamadım kızlar kusura bakmayın.
neyse gelelim şu gaz olayına bendede çok fena oluyor kendimi gazmen gibi hissediyorum valla... bunu gidermenin bir yolu yokmu acaba??? patlayacam diye tırsıyorum kaydirigubbakcemile3.
günaydın kızlar sulecim ben de geçmişi okudum kelebek için üzüldüm ama şunu anlamıyorum bazı arkadaşların sorunları var anlattıklarında gerçekten üzülüyorum onlar adına dua ediyorum onlar için bebişlerine bişey olmasın diye ama bu benim ilk hamileliğim hevesle erken olduğunu bilerek konuşuyoruz herşeyden suç mu bilmiyorum neyi konuşalım hep sorunlarımızı bilemedim valla
öncelikle günaydın canım
sen en sona denk gelmişin kelebek kendi düşüncesini yazmış ama asıl sorun o değildi
bazı arkadaşlar hani bazen açıktım ,sıkıldım veya midem bulanıyo gibi kısa ve anlık msjları gereksiz görüyolarmış
bazılarıda yani bende bu bazılarından oluyorum kimse kimsenin ne yazdığına ne paylaştığına karışamaz kimilerine göree acıktım demekte bi paylaşımdır
topluma dahil olmazk istiyosan sana hoş gelmeyen şeylerede katlanmayı bileceksin ve belki birileride sana katlanıyodur dimi amalmaz:
merhaba canım . valla anca okuyup yazabildim. hızınıza yetişemiyorum ki ayol
günaydınnnnnnn
şule dün görünmedin merak ettim. İyisin değilmi?
ya cnaım aslında bunda büytütecek bişey yok bence çünkü hepimiz yapıyoruz bunu zaman zaman mesela bende yazdım az önce midem bulanıyo diye bu da paylaşımdır bence büyükmemek gerekiyo ama inşallah bugünde devam etmez
günaydın kızlar..tartışmalar olmuş çok üzüldüm..lütfen birbirimizi kırmayalım ya..
günaydın canımmGünaydın kızlar opuyorumnanaktan .Dün Mutluyum'a destek olmak için şimşekleri üzerime çektim.Ama benim onu savunduğum mesajı alıntı yapmış, altına hiçbişey demiyorum yazmış.Diğer kişilere verdiği karşılık yazısına benim kimse birbirini kırmasın yazımı da alıntı yapmış.Demek ki neymiş, kimsenin işine burnunu sokmayacakmışsın.Boş yere canımı sıktım ben de.
günaydın kızlar,ben de çok hızlı geçen bir gün olmasını diliyorum....
kızlar dün burdan bir arkadaş demişti ya uazanıp yatıp göbeğinin aşağısını dinlersen bebişin kalp atışlarını hissedebilirsin ben yaptım duydum ama sürekli yeri değişti farklı yerlerde duyydum sesini doktoruma soracam ama olabilir mi diye sulecim sana katılıyorum birbirimizi ancak biz anlayabiliriz benim de hoşuma gidiyor cevap verilince ben de burayı seviyorum
Dr falan mı gidiceksin bugün sengözlerimebaksanab
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan .Dün Mutluyum'a destek olmak için şimşekleri üzerime çektim.Ama benim onu savunduğum mesajı alıntı yapmış, altına hiçbişey demiyorum yazmış.Diğer kişilere verdiği karşılık yazısına benim kimse birbirini kırmasın yazımı da alıntı yapmış.Demek ki neymiş, kimsenin işine burnunu sokmayacakmışsın.Boş yere canımı sıktım ben de.