2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle günaydın canım
sen en sona denk gelmişin kelebek kendi düşüncesini yazmış ama asıl sorun o değildi
bazı arkadaşlar hani bazen açıktım ,sıkıldım veya midem bulanıyo gibi kısa ve anlık msjları gereksiz görüyolarmış
bazılarıda yani bende bu bazılarından oluyorum kimse kimsenin ne yazdığına ne paylaştığına karışamaz kimilerine göree acıktım demekte bi paylaşımdır
topluma dahil olmazk istiyosan sana hoş gelmeyen şeylerede katlanmayı bileceksin ve belki birileride sana katlanıyodur dimi amalmaz:

geçmiş olsun canım
bende iyiyim bugun sanki mide bulantılarım azaldı gibi eskisi gibi bulanmıyo maşallah diyim de
maşallah canım benimde ilk defa oldu maşallah demeyelimlülülülülülü
günaydın canım gazman seni valla bende oluyo bazende çok değil napmak lazım bilmiyorum

boşver canım takma kafana dünkü dünde kalsın bugün devam etmesinde

ya cnaım aslında bunda büytütecek bişey yok bence çünkü hepimiz yapıyoruz bunu zaman zaman mesela bende yazdım az önce midem bulanıyo diye bu da paylaşımdır bence büyükmemek gerekiyo ama inşallah bugünde devam etmez

bence de öyle isteyen istediğini yazsın yazmaktan puan alındığını bile bilmiyordum düne kadar evet kapatalım gitsin ben de buradan herkese havalara dikkat edin diyorum kendim hasta oldum dikkat edelim kendimize

bende onu diyorum ya selmacım
mesela bi örnek vereyim benim midem bulandığı zaman ve bi yerim ağrıdığı zaman bunu yazdığımda biliyorum kimse çaresini bulamayacak ama yine biliyorumki birileri bana
"ayyy canım üzülme geçer " veya "bak şunu dene böyle yaparsan belki geçer" diyecekler buda benim sancımıu geçirmeyecek belki ama beni mutlu edecek ve moralimi düzelticek insanın keyfini yerine getiriyo
valla isteyen küssün isteyen gelmesin ben burda olmaktanda burda olanlardan da çok mutluyum kimsenin gereksiz kibirinide çekemem

günaydın kızlar..tartışmalar olmuş çok üzüldüm..lütfen birbirimizi kırmayalım ya..

joker ya sormamışım şimdi fark ettim afedersin
sen nasılsın bugun:uhm:
senin bulantın falan yoktu dimi

kızlar dün burdan bir arkadaş demişti ya uazanıp yatıp göbeğinin aşağısını dinlersen bebişin kalp atışlarını hissedebilirsin ben yaptım duydum ama sürekli yeri değişti farklı yerlerde duyydum sesini doktoruma soracam ama olabilir mi diye sulecim sana katılıyorum birbirimizi ancak biz anlayabiliriz benim de hoşuma gidiyor cevap verilince ben de burayı seviyorum

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan .Dün Mutluyum'a destek olmak için şimşekleri üzerime çektim.Ama benim onu savunduğum mesajı alıntı yapmış, altına hiçbişey demiyorum yazmış.Diğer kişilere verdiği karşılık yazısına benim kimse birbirini kırmasın yazımı da alıntı yapmış.Demek ki neymiş, kimsenin işine burnunu sokmayacakmışsın.Boş yere canımı sıktım ben de.

günaydın canımm

günaydın kızlar
malesef dün burda üzücü tartışmalar olmuş halbuki biz paylaşım için burdayız keşke kimse birbirini kırmasaydı

herkese günaydın
tuğba canım yok öyle bişe inanma ya :) hıı dün bende yaptım yapmadım değilde orda atan bebeğin kalbi değil bizim kendi kalp atışımızın hareketi, istersen hamile olmayan birine de aynısı yap ondada aynı şekilde atar. Şuanda tıbben böyle bişe mümkün değil. Keşke olsa ordan bakarız hep. :) Ben medikal işiyle uğraşıyorum şirketteki dopler cihazıyla kalp atımını dinleyim dedim erken dönem olduğu için ondan bile duyamadım.

günaydın canımopuyorumnanaktan
yok kız sen niye beni karıştırıyosun dedikten sonra o da "canım sana bişey demiyorum sağol seninkine başka bişey yazıcaktım o an sinirden unuttum" yazmış heralde sen okumadan çıktın onu
yani asıl amacı sana karşı bişey değilmiş

ya şu bilgisayarın başında oturuyorum ölee monitöre bakıyorum yazsınlar diye kimse yazmıyo bi işim çıkıyo kalkıyorum herkes yazmış bi de 2 sayfa geçmiş oluyo kaçırıyorum sonra dedikoduları geç cvp yazıncada keyfi kaçıyo:1shok:
bu arada nida yok hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…