2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese meraba...
Maalesef bir kez daha burada tartışmaya şahit olmuştum...

Bugün yazılan şeyler gerçekten üzücü , boş yere okurken gerildim bende...
Bende bazı şeyler söylemek istiyorum...
Herkes istediği paylaşımda bulunur , kimse kimsenin paylaşımına karışamaz .Paylaşıma cevap vermek istemeyen cevap vermez , olur biter.Bu bu kadar basit...
Kimse kimseyle dalga geçerek konuşamaz ( ki burada dalga geçerek konuşma olmuş gerçekten )...
Şu sıralar çok yorgun olduğum için çok sık giremedim...Ama ara ara bende paylaşımlarda bulunuyordum...
ılk 3 ayı tamamladıktan sonra daha rahat girerim diye düşünüyordum...
Ama artık buraya girmeyeceğim , boş yere gerilmek istemiyorum...
Listeden benim adımı silin lütfen...
Herkese güzel bir hamilelik dönemi geçirmesini ve sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum...
Sevgiyle kalın...

nuremcim inşallah muayenen iyi geçmiştir gelince mutlaka yaz ben olmasamda sabah okurum Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah

Ay inşallah.Cinsiyet için çok istemiyim diyorum ama ister istemez gönlünden geçiyo insanın.Dr kalp atış hızına göre kız dedi.180miş kalbi.Benim içimden de öyle geçiyo ama bakalım.Bu sene kız senesi mi erkek mi bilen var mı?
kız senesi dediler bana tanıdıklar ama kısmet herkezin kızı olacak değilya sağlıkla kucamıza alalım inşallahta :CüvCüv:

kızlar sizle daha önce konuşmamıştık sanırım yalızca akşammı giriyosunuz

Ben daha kilo almadim kizlar, normal mi? Sabah 53 kilo ile basliyorum aksam 54.5 ile bitiyorum. Ama karnim sis, aksama daha da cok sisiyor, sanirim gazdan. O yuzden kiyafet sorunum var, ozellikle ise giderken.

normal canım dert etme ilk 3 ay kilo almamak gayet normal bende henüz almadım

kizlar merhaba ben buralarda yeniyim siteyi kulannmayi da nasil yazisacagimi da pek bilmiyoum. sat 22 agustos biraz sorunlu ama Allah nasip ederse eger 30 mayis benim dogum. BASLANGICTAKI LISTEYE KENDIMI NASIL EKLEYEBILIRIM. biraz bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

şule sonunda geldin yani geciktin bugün

kaydirigubbakcemile3 yok ya gecikmedim de geçmişi okuyayım dedim bi gelişme olmuşmu dünden diye ama neyseki pek bişey olmamış
bide birine özel msj yazdım ondan geç kalmış gibi oldum
nasılsın bugun:hulya:

oo sesi ve tuğba da burdaymış kimsenin sesi çıkmıyo:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 yok ya gecikmedim de geçmişi okuyayım dedim bi gelişme olmuşmu dünden diye ama neyseki pek bişey olmamış
bide birine özel msj yazdım ondan geç kalmış gibi oldum
nasılsın bugun:hulya:

iyi diyelim iyi olsun sabah mide bulantım vardı ama geçti sen nasılsın

herkese kocaman kocaman günaydın.
hepimizin günü neşe dolu umut dolu sevgi dolu geçsin. kırgınlıklar unutulsun gitsin inşallah. dün ara ara girdim topike ama yazamadım kızlar kusura bakmayın. :eek:
neyse gelelim şu gaz olayına bendede çok fena oluyor kendimi gazmen gibi hissediyorum valla... bunu gidermenin bir yolu yokmu acaba??? patlayacam diye tırsıyorum kaydirigubbakcemile3.

günaydın kızlar sulecim ben de geçmişi okudum kelebek için üzüldüm ama şunu anlamıyorum bazı arkadaşların sorunları var anlattıklarında gerçekten üzülüyorum onlar adına dua ediyorum onlar için bebişlerine bişey olmasın diye ama bu benim ilk hamileliğim hevesle erken olduğunu bilerek konuşuyoruz herşeyden suç mu bilmiyorum neyi konuşalım hep sorunlarımızı bilemedim valla

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, joker08, selma2429, SeSi, tugba

sizi deşifre ettim hala yazmayacakmısınızlülülülülülü

X