2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

Bende 35+4 oldum,ve dun tartiya ciktim 70-71 kilo arasiyim. toplamda 8 kilo aldim. Bu ay nerdeyse hic kilo almamisim. Boyle giderse,en fazla 10 kiloyla doguma giderim gibi geliyor.Oysa ben 15 -20 kiloyu bulurum diyordum :)

Bende 35+4 oldum,ve dun tartiya ciktim 70-71 kilo arasiyim. toplamda 8 kilo aldim. Bu ay nerdeyse hic kilo almamisim. Boyle giderse,en fazla 10 kiloyla doguma giderim gibi geliyor.Oysa ben 15 -20 kiloyu bulurum diyordum :)

Maaşallah çok iyisin ben 10 kilo almış durumdayım dahada alırım herhalde...

35+5 im ve 75 kiloyum kızlar annemin tartısı yanlışmışşşş jeyooooooooo :))))))))))) doktorum tayrttı ve gayteet güzel dedi :))))))))))))))))

35+5 im ve 75 kiloyum kızlar annemin tartısı yanlışmışşşş jeyooooooooo :))))))))))) doktorum tayrttı ve gayteet güzel dedi :))))))))))))))))

Sevindim canım son haftalara doğru bazen kilo alımlarında yavaşlama hatta durma olabiliyormuş.Neyse az kaldı hepimiz için hayırlısı olsun....

36+1 olduk bu hafta.toplamda 10 bucuk kilo aldım 75.8 olmuşum.artık almayalaım ya

ama 1 haftada 700 gr almışım bu hafta .bundan sonrası böyle olacaksa yandık valla megryann.daha 27 gün var

ama 1 haftada 700 gr almışım bu hafta .bundan sonrası böyle olacaksa yandık valla megryann.daha 27 gün var

Ben diyordumki en fazla 10-12 kiloyla girerim herhalde doğuma.Ama böyle giderse 15 kiloyla gireceğim herhalde.Görünüşte bir şey yok hala göbeğe alıyorum kiloyu ama göbek gidince çıkacak ortaya herhalde fazlalıklarım.Aslında göbek şu anda beni zayıf bile gösteriyor.Gidince sönmüş balon gibi çikin çikin dolancam ortalıkta.... Kızım yaaa sen al kiloları annecim erkende gelme sakın az daha dur büyü içeride kuzum benim....

,
tabi bebişlerimizin kilo alması ve sağlıklı olmaları en önemlisi.ama ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım ondan çok korkuyorum tartıda gramları sayıyorum valla.ilk doğumumdan sonra 3 kilosunu veremedim yapıştı o yüzden eski pantolanlarıma girememiştim.bun da öyle olmayım diye uğraşıyorum.doğumdan kısa süre sonra kurtulmak istiyorum fazlalıklardan.

Son haftalar benimde hızlandı sanırım 44 le başlamıştım en son 55 gördüm tartıda.Ama şimdi 1 kilo daha almışımdır kesin ....

73KİLOYUM ÇOK SEXİYİMkaydirigubbakcemile3 38+1
21 KİLO ALMIŞ BULUNMAKTAYIIIM

37h 3 gün...59 kilo toplamda 10 kg aldım..
gelelim kilo dağılımına : ağırlık merkezim göbeğimle göğüslerim arasında biyerde kızlar siz anlayınlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…