2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

bende mart annesiyim ama sürekli ugramiyorum buralara.....34 haftama girdim ve 14 kilo...kilo allimim cok normal gidiyor ilk aylar fazla almasaydim simdi ideal kiloda ilerlerdim ama kismet...

Allah Allah iştahsızmısın peki son zamanlarda?

Valla süpersiniz kızlar benim iştahım çok açıldı son zamanlarda....

çok stres yapmıştım cnm kayınpederimin dükkanda benle duracak olması falan eşimlede biraz problemler yaşadık 1 hafta falan o nedenle oldu sanırım(

ama 66 kg olmuşum şimdi 34 haftadayım:) doktorda dedi güzel 1 kilo almışsın içimden dedim hıı 1kgde werdiğim için bu 2 kg almışım demek oluyor ya neyseeaklinialirimsmile

33+1 - 73.9 um.bu hafta 600 gr almışım. toplamda 9kg aldım sanırım

63 kilo ile hamile kaldm.şu an 74 oldum. 34+3 haftadayım.
20 aylk bir oğlum var. 4 mart görünüyor doğumum.kızım olacak inş.ilki sezaryen olunca ikinci sanırım 38 yaa 39.hafta olacak.

Çok yorulunca üzülünce fazla alınmıyor genelde.Neyseki toparlamışsın sevindim canım...

34+1 de 69.7 kiloyum......
gecen ay hic kilo almamanin acisini 2 hafta icinde cikarmisim. :)))) 2 haftada 2.4 kilo almisim. :)))))

Kızlar bebekleriniz olunca bol bol emzirin. Doğumdan sonra aldığınız kiloları verdiniz verdiniz. Belli bir süre sonra veremediğiniz kalıyor. Zor oluyor vermek.
2009 Mart annesiyim.
52 ile hamile kaldım.
65 kilo ile doğuma girdim
60 kilo ile doğumdan çıktım.
Doğumdan 6 ay sonra 57 olmuştum.
Çocuk yaşına girecek hala aynıyım :))

Offf bir 50 kilo olsam

bugün 34+1 oldum ve 74 kiloyum.
65 ile başlamıştım toplam 9 kilo oldu.

Canım yürüyüş yaptınmı düzenli olarak?Bebekle zor biliyorum ama fazlada kilo almamışsın.Aslında zayıfların kilo vermesi çok daha ağır olur biliyorsun.Sabır gerekli o yüzden.Bende kilo aldım ama biliyorumki herkesten daha zor vereceğim çünkü daha geç gidiyor bizden kilolar.Biraz yürüyüş ve lifli gıdalarla idare edeceğiz bir süre artık napalım...

Bu arada sezeryanmı yaptınız? Çünkü sezeryanda daha geç toparlanıyor vücut.Ablamda ikinci doğumunu sezerynla yapmıştı.Oğlu 6 aylıkken buraya ziyarete geldiklerinde ablamın karnı 6 aylık gibiydi hala kilosunu tam verememişti.Ama tam 1 yıl sonra oğlu yaşına geldiğinde ne karın ne bir şey kalmamış hepsi gitmişti.Üstelik 15 kilo aldı toplamda.Hiç bir şeyde yapmadı.Sadece emzirdi ve oğlu biraz yaramaz olduğu için çok koşturdu peşinde.Sanırım kilo vermesine bu durum yardımcı oldu.Sen bir 6 ay daha dayan bakalım geri kalan 3,-5 kilonda gider zamanla belki...

Yürüyüş mü nerrrdeeee? ılk zamanlar çocuk yüzünden çoğu zaman dışarı bile çıkamadım
Şimdi de işyerinde oturduğum yerden kalkamıyorum.
Akşam eve zor yetişiyorum.

Normal doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…