• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

En tosun benmiyim yahu :)
başlangıç 60KG 33+6 da 76 KG

yok şekerim ben warım bu unvanı hakkı ile taşıyan...

58 ile başladım boyun 175 şuan 77 kiloyum 19 kilo almışım.... mart kedilerinin danası olarak :):):):): )

bun uyazarkende sonradan fakettim bi yandan ekmek ısrıyorum veznenin altından :):):):):)

doktorum yarın beni öşdürecek sokacağı laflar ile :)))))))))))9

58 ile başladım boyun 175 şuan 77 kiloyum 19 kilo almışım.... mart kedilerinin danası olarak :):):):): )

bun uyazarkende sonradan fakettim bi yandan ekmek ısrıyorum veznenin altından :):):):):)

ayy yok güzelim eğer bu bi yarışsa bayrak bende turkbayragi beni kimse gecemez heralde süprizzzzz

boyunuza göre kilonuz azmış hamilelik öncesi..zayıf olduğunuzdan dolayı diğerlere göre daha çok alabilirsiniz normaldir ama çabuk verirsiniz..

kızlar bende şubat annesiyim..2009 ama:))
20 kilo almıştım doğumdan 4 ay sonra hepsini verdim..
boğazımı tuttum yürüyüş yaptım..bol bol süt arttırıcı bitkisel çaylar içip emzirdim..
hatta kızım 5-6 aylıkken 2 kilo daha azdım hamilelikj öncesinden..taki bu aya kadar..geri almışım hedefim biraz daha vermekti oysaki..
hemen frenledim kendimi inşallah 5-6 kilo verirde istediğim kiloya ulaşırım..

boyunuza göre kilonuz azmış hamilelik öncesi..zayıf olduğunuzdan dolayı diğerlere göre daha çok alabilirsiniz normaldir ama çabuk verirsiniz..

kızlar bende şubat annesiyim..2009 ama:))
20 kilo almıştım doğumdan 4 ay sonra hepsini verdim..
boğazımı tuttum yürüyüş yaptım..bol bol süt arttırıcı bitkisel çaylar içip emzirdim..
hatta kızım 5-6 aylıkken 2 kilo daha azdım hamilelikj öncesinden..taki bu aya kadar..geri almışım hedefim biraz daha vermekti oysaki..
hemen frenledim kendimi inşallah 5-6 kilo verirde istediğim kiloya ulaşırım..

Evet katılıyorum canım hamişliğe başlarken eğer normalden zayıfsanız doktorlar zaten fazla kilo almanızı bekliyorlar... O yüzden pek ses çıkarmıyorlar....Zaten lohusalıkta vücudun güçlü olması gerek.Bu nedenle zayıf vücutlar depo yapıyor şu an lohusalık için...

Ay bende yazıyım 32+4 başlangıç 57 şu an 68 ve almayada devam ediyorum...hedefim 13 kilo ile tamamlamak ama annem ye ye bebek alamıcak deyip yediriyor :(

35+0 son kilom 75.1= toplamda 10 kilo oldu.2 kilodan fazla almamalıyım artıkkkkkkkkkk

35+0 son kilom 75.1= toplamda 10 kilo oldu.2 kilodan fazla almamalıyım artıkkkkkkkkkk

Ya evet bende almak istemiyorum daha fazla ama şişkinliktenmidir nedir kilomda garip bir artış oldu.2 günde 2 kilo fazla çıktım tartıda.Nasıl olur diye şaşırdım baktım bacaklar ayaklar şiş.2 günde 2 kilo artışın nedeni bu şişmemidir sizce?

yaa 34+4 74 oldum ben bi hafta da bi kilo daha 5 hafta var yandım böyle giderseeyvahedigeldismile
başlarda almadım ama şimdi uçuştayımkaydirigubbakcemile4

Back