2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

Merhaba kizlar.... Bende 70.3 olmusum yani toplamda 7 kilo almis durumdayim. Ama istahim acildi gibi sanki bu son iki haftadir bilmiyorum ne olacak. ?!!! Bende keske 12 kiloyla tamamlasam gene iyi diyorum cunki zaten dogumda nerdeyse 10 kiloya yakin gidiyormus . Zaetn emzirme donemi icinde enerji gerekiyor son iki kiloada ona gitsin hadi ))))

Bu aradsa onceki aylarda ,ayda iki kilo alirken en son ebey gittigimde,bi ayda 1 kilo 200 gram almistim. Acaba yavasladimi kilo alimi,yada o aya hasmiydi bilemiyorum.

Günaydın kızlar,

bende birkaç haftadır hep aynı kgdayım :))
30. haftamızdayız ve 73,5Kgyum bebişim daha çok almış ama o 1,600Kg olmuştur, hatta belkide daha fazla...

Listemizin son durumu ;

11 OCAK PAZARTESİ LİSTESİ ;

* Sarı alanlar bildirim yapanları içerir. vereliniortak
* Mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. :mymeka:
* Ortalama kilo alımı 8,4 kg ' dır..

abowwwwwwwwww en çok kilo alan ben miyim laaaaaaaaaa ........... yuh bana olsun hala çok güzelim :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

dimplehawk eline sağlık canım...bu resimler süs amaçlı değil miCADIARZU
hani bal kabağı benim satırda pek manidar durmuş da cidden balkabağı gibi yuvarlak bir şey oldum ama olsun BALIM da içimde...

3 gün önce tartıldığımda 1 kiloya yakın werdiğimi gördüm neden böle oldu anlamadm şimdi tartılsam yanlış olur ben hep sabah uynadığımda tartılırım yarın sabah tartılıp yazıcam bakalım ne durumdayız

abowwwwwwwwww en çok kilo alan ben miyim laaaaaaaaaa ........... yuh bana olsun hala çok güzelim :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: ah canımmm
güzelsindir tabi mutlaka, ben de 10 kg aldım ama kiloların tamamı nerdeyse göbeğimde sanki
çünkü eskiden de balık etliydim, şimdi de..
silüetimden birşey değişmedi yani göbek dışında :))
dimplehawk eline sağlık canım...bu resimler süs amaçlı değil miCADIARZU
hani bal kabağı benim satırda pek manidar durmuş da cidden balkabağı gibi yuvarlak bir şey oldum ama olsun BALIM da içimde...
:roflol: :roflol: :roflol:
tatlım o resimleri görsellik olsun diye koymuştum, sana mı denk gelmiş, hay Allahh lülülülülülü

Allah Allah iştahsızmısın peki son zamanlarda?

ben de 64'üm ve son 1 aydır aynıyım :1shok: dün sağlık ocağında hemşire de şaşırdı
gebelik haftam 32

süper ya bu hafta kilo almamışım 32+1..73.3kg zemuszemus

ilginçtir bende son 1 aydır hiç kilo almamışım ama bebekler almış nasıl oldu anlamadım grip olunca belki de kilo mu verdim ne toplamda 31+0 16 kilo hala

hala aynı kilodayım. toplamda 6 kilo.. bu hafta hiç almamışım ama 2 haftada bebeğim 400 gr. almış.. ben almamışken tartıda nasıl 400 gr. daha fazla çıkmıyorum acaba ?:)

32. hafta ve 86 kilo ohaaaa yaaa. Valla fazlada yemiyorum ama su içsem yarıyo demekki sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…