- 16 Aralık 2008
- 506
- 96
- 623
- Konu Sahibi dimplehawk
-
Listemizin son durumu ;
31 ARALIK PERŞEMBE LİSTESİ ;
* Sarı alanlar bildirim yapanları içerir. vereliniortak
* Mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. :mymeka:
* Ortalama kilo alımı 7,3 kg ' dır..
Not: Başlangıç kilomla şimdiki kilomu 1 kg arttırdım, bilginiz olsun; önceden kıyafetsiz tartılıyordum, ama artık öyle bir imkanım yok ve bu 1 kg farkettiriyor a.s
Bir de sinpac ın kilo bildiriminde bir tuhaflık var. Sinpac çım doğrusunu söylersen onu da düzeltelim. vereliniortak
Bugün herkes bildirimini yapmaya çalışsın da yeni listemizi koyalım arkadaşlar eyvahedigeldismile
ben de 73 sayılırım ohaoldumsmilecanım ben 73 kilo olmuşummmmm((((((((( davul oldum davulll :):):)):))
ben de 73 sayılırım ohaoldumsmile
kaçıncı haftandaydın canım
Bugün herkes bildirimini yapmaya çalışsın da yeni listemizi koyalım arkadaşlar eyvahedigeldismile
:teselli: üzülme tatlım 1,5-2 ay kaldı, geçecek hepsi doğumdan sonraben kilo milo duymak istemiyorum artık moralim bozuluyorlmaz:
80 kilo olmuşum :gitme:
ama biliyorum ki çok ödem var bende hepsi kilo değil biliyorum her yerim elim yüzüm özellikle bacaklarım ayaklarım çok şişiyor çünkü alsanaalsanasmile ohaoldumsmile
benim birşey yok diyordum76.5 olduk...bu hafta 1 kilo almışım ama bende de son zamanlarda çok ödem oluyor doktor dikkat et dedi...ama kzım da maşallah haftada 300-400gr birden alıyor o yüzden takmıyorumyerimseniben
1400den 1730a çıktı bir haftada...o alıyorsa zaten sorun yoktur ama göbeğim de çatlamaya başladı:bbo:
rica ederim yerimsenibenben gecen gün yazmıstım ama malesef tartı biraz eksik tartıyomus bugun doktora gittim 67,5 olmusum ohaoldumsmile .boyumuda yazmıstım listede oda eksik tekrar yazayımda arada kaynamasın boyum 1,64. tesekkürler şimdiden
Senin adına çok sevindim fty kaydirigubbakcemile5
:teselli: üzülme tatlım 1,5-2 ay kaldı, geçecek hepsi doğumdan sonra
bende henüz ödemler başlamadı
bir de onlar başlarsa kaç kg olurum kim bilir mafoldumben
Evet onu ben de düşündümsagol canim. ama soyle bir gariplik var ben nerdeyse ayni kilodayim ama bebegim 800 gr almis.
Tahmin edebiliyorum, olmaz ben de inş. :sinifsinif:
sağol dimplecim geçecek inşallah bilmiyorumkismile
inşallah ödem olmazsın canım kötü bir şey çünkü insan kendini tanıyamıyor aynada
:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?