2010 Mart Anneleri Sat ve Doğum Tarihleri :)

ben yeniyim opuyorumnanaktan sat : 16,06,2009 doğum sat a göre 23 mart ama ultrasona göre hep değişik çıkıyor ne hikmetse .......doğum şekli hakkında da net bir bilgi yok..mart başı kontrolde bakacaz artıkın ..o yüzden kesin bir şey diyemiyorum ..akannehir

10 haziran - 17 mart - doğum şekli muallak :)

kızlar ekledim listeye ama belli olmasa da istediğiniz doğum şeklini yazarsanız iyi olur kesinleştiğinde ona göre takrar düzenlerim

Aaa! Ben yokmuşum listede :)

SAT 6 Haziran
TDT şimdilik 13 Mart
Doğum şekli şimdilik sezaryen

bende çok istiyorum 19 marta kadar beklemek ama sanırım daha erken doğurucam belli değil doğum tarihim bebeğimin gelişimine sağlıgımıza göre karar verecek dr...

Aaa! Ben yokmuşum listede :)

SAT 6 Haziran
TDT şimdilik 13 Mart
Doğum şekli şimdilik sezaryen

evet canan yaa sen niye geç kaldın böyle lmaz:

azemheval .!.:
bende çok istiyorum 19 marta kadar beklemek ama sanırım daha erken doğurucam belli değil doğum tarihim bebeğimin gelişimine sağlıgımıza göre karar verecek dr...

hayırlısı olsun inşallah zamanında doğar bebişin :Saruboceq:

ben neden yokum yaw bu lıstede lutfen ekleyınız benım basım kelmıkaydirigubbakcemile3
sat 23 hazıran dogum tarıhı 22 mart genel anestezı sezeryan

2010 mart annelerinde vardım bu listede yokum neyse ben yine söleyip yazdırayım adımı
sat 12 haziran
doğum 19 mart inşallah normal doğum

ben neden yokum yaw bu lıstede lutfen ekleyınız benım basım kelmıkaydirigubbakcemile3
sat 23 hazıran dogum tarıhı 22 mart genel anestezı sezeryan

2010 mart annelerinde vardım bu listede yokum neyse ben yine söleyip yazdırayım adımı
sat 12 haziran
doğum 19 mart inşallah normal doğum

ekledim kızlaaar hayırlı sağlıklı kolay doğumlarınız olsun inşallah

ekledim kızlaaar hayırlı sağlıklı kolay doğumlarınız olsun inşallah

mrb jale ben yeni üyeyim beni de tabloya eklersen sevinirim.sat: 20 haziran, tdt:27 mart
inş bi sorun çıkmazsa epidural normal istiyorum doğumu.şimdiden tşk canım

jalecim canım bende yazıyorum bilgilerimi son adet tarihim 02.06.2009 doğum tarihim 24.02.2010 doğum şekli sezeryan

jalecim canım bende yazıyorum bilgilerimi son adet tarihim 02.06.2009 doğum tarihim 24.02.2010 doğum şekli sezeryan

tamam canım ekledim opuyorumnanaktan

bu duruma göre beklenmedik doğumlar olmazsa sırada toprak28 (22 şubat) zeliş82 ve selinius (24 şubat) var

merhaba benide eklersen sevinirim sat 16 haziran beklenen doğum 13 mart.doğum şekli epidural sezeryan .

jalecim allahtan bişey olmazsa 4 mart perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canım belli oldu.güncelleyebilirmisin???opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…