merhaba arkadaşlar,
bu izin iyi hoş da, sizden çok uzak kaldım, o yüzden memnun değilim :)
geçmişi okumaya çalıştım, çok uzundu, bazı sayfaları atlamış olabilirim.
Skorpion, şerifemre, simenay, arkadaşlar hepinize sabır diliyorum. Allah bu sıkıntılı günlerin sonunda, yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. atladığım arkadaşlar varsa, lütfen kusura bakmasınlar...
ben salı günü, cinnet geçirmey suretiyle doktora gittim. hiç birşey yiyemiyorum, uyuyamıyorum, sürünüyorum, ben böyleyim bebeğim ne halde diye ağlaya ağlaya... doktorum sapıttın yine deyip hemen ultrasona aldı. Allah'ıma şükürler olsun ki herşey yolunda. ben açım ama benim bıdık gayet tok, bacak bacak üstüne atmış yatıyordu. gelişimi iyi, bir hafta önden gidiyor, ağırlığı da 123 gram. veee kocaman pipisi vaaarrr :))) bu sefer mavileri alabilirsiniz dedi doktorum :)
mide şikayetlerim için gebelik reflüsü gibi dedi, teşhis için tek yol endeskopi ama yapamayız, ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi, yeni bir ilaç verdi. sabahları kahvaltıdamn önce içiyorum iki gündür, mucize yaratmadı ama azıcık rahatım. yiyememe durumum için, bu kadar kafaya takma, bütün gün aç durmuyorsan bebek de beslenir, bu ağlamaların daha zararlı bebeğe dedi... uykusuzluğum için de papatya çayı önerdi bu defa, ama henüz fayda etmedi. unutmadan, bi de 47,8 kiloyum :)
bizde haberler böyle...
sonuçlarını bekleyen, doktora giden veya gidecek olan bütün arkadaşlarımızdan hayırlı haberler almayı diliyorum.
sevgiler,